Storytime eerste date
| 16 maart 2018

Storytime: Sven ontmoeten en Eerste Date…

Ga er maar eens lekker voor zitten, het is namelijk weer tijd voor een storytime video! Ik vertel vandaag hoe ik Sven heb leren kennen, hoe onze eerste date was en hoe het uiteindelijk tot een relatie is gekomen. Een hele persoonlijke video dus. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Hoe we elkaar kennen

Sven en ik ‘kennen’ elkaar dus al ongeveer 7-8 jaar van de sportschool. Tenminste, we wisten van elkaar wie we waren maar we spraken elkaar nooit. Rond mei 2014 hadden we voor het eerst echt contact, probeerde ik gesprekken aan te knopen. In juni 2014 gingen we voor het eerste samen wat drinken. Dat bleef puur vriendschappelijk, Sven had namelijk nog een vriendin.

Sven in vlog

Svens eerste ‘verschijning’ in een vlog. Vlog #4 van juli 2015

Beiden single

Toen zijn relatie uit ging, was ik daar stiekem heel enthousiast over. Hij wilde echter helemaal geen nieuwe relatie op dat moment. Vreselijk frustrerend natuurlijk, want hier had ik zo lang op gehoopt! Uiteindelijk heeft het geduurd tot janauari 2015. Toen noemde hij me ‘ineens’ zijn vriendin. We hebben natuurlijk al die tijd wel contact gehouden.

Daarna…

Sinds de start van onze relatie, zijn we al mega gelukkig. Pas vanaf ongeveer maart 2017 verschijnt Sven regelmatig in mijn vlogs. In het begin vond hij dit namelijk niet prettig. Ik heb dat natuurlijk geaccepteerd en hield hem buiten beeld. Inmiddels vind hij het juist super leuk om af en toe op video te verschijnen en zie je hem dus vrijwel elke vlog voorbij komen.

Begin april 2017 vroeg Sven me ten huwelijk! We gaan in juni 2018 trouwen, waar ik natuurlijk ongelofelijk excited over ben.

Groetjes, Marloes

Heb jij andere verzoekjes voor een storytime video?

5 reacties

 1. Hoi Marloes,

  SUper leuk om te zien 🙂 het geluk is je ook van harte gegund (gezien je andere peroonlijke video) helemaal!!! Veel overwonnen en met name geleerd van jezelf te houden waardoor je extra kan genieten samen met jouw aanstaande man 🙂 En extra kan genieten.

  Veel geluk samen!! X Suus

 2. Hallo Marloes, ik volg je nu sinds een paar maanden en dat is begonnen met dat ik op zoek was naar een work out.
  Ik kwam uit bij een work out van jou en ik was meteen zo enthousiast over jou toegankelijkheid, spontaniteit en zonder belerend te zijn, dat ik op zoek ging naar andre work outs van jou.
  Toen kwam ik erachter dat je ook een superleuke en handige site had en dat je ook nog andere leuke vlogs had.
  Zo ben ik jou eigenlijk gaan volgen en ik wordt altijd zo vrolijk van jou vlogs.
  Ik vind jou een hele leuke, positieve en spontane meid en het helpt me vaak als ik even in een dip zit met het kwijtraken van mijn laatste paar kilo’s, (als ik weer eens last heb van lekkere trek en vreetbuien), om een paar vlogs van jou te kijken. Dan wordt ik meteen weer gemotiveert en weet ik weer waarom ik het doe.

  Deze video vond ik ook zo mooi! Het had veel weg van een kasteelroman! Ik moest zelfs een traantje weg pinken ? zo leuk om jullie verhaal te horen.

  Ik leef helemaal met jullie mee en geniet van al je vlogs. Van hat i eat in a day tot de work outs.
  Ga vooral zo door, ik vind jou vlogs geweldig!
  Groetjes Sasha

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram