Vlog 294 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Samenwerking afwijzen & Mindset trainen – Vlog #294

Door

Ik heb heel veel plezier gehad met het maken en editen van deze vlog. Dat heb ik bij elke vlog, maar nu nog extra ofzo :). Dat heeft denk ik alles te maken met de positievere mindset die ik de laatste tijd heb :). Hoe ik daarmee bezig ben, vertel ik in de vlog. Ook koop ik nieuwe kraaltjes, krijgen we een elektrische stoel en leg ik uit waarom ik sommige samenwerkingen niet doe.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Werk jij bewust aan een positieve mindset?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. A. 2 jarengeleden

  Ik weet niet wat het is, maar je ziet er gelukkig uit en je straalt helemaal! De video van maandag vond ik inderdaad zeer nuttig voor mensen die gezonder willen gaan leven. Goed gedaan 🙂

  Groetjes,
  A.

  Reageer
 2. Kimberly 2 jarengeleden

  Ik vond de video van maandag heel nuttig en boeiend!

  Reageer
 3. Vera 2 jarengeleden

  Fijn dat je weer goed in je vel zit. Dat geeft vertrouwen. Het zit ons even niet mee. En dan lukt het me het ene moment beter om positief te zijn dan het andere.

  We hebben net een tweede miskraam achter de rug. In de ochtend ben ik telkens weer positief en maak ik iets van de dag. Maar aan het eind van de dag, als ik moe ben, is het soms echt lastig om positief te zijn.

  Maar als jij het kan….lukt het mij binnenkort vast ook weer! Je video van maandag vond ik top. Eigenlijk…alle video’s die je zo vanuit je hart maakt, zijn goed.

  Reageer
  • Marloes 2 jarengeleden

   Och lieve Vera, een knoop in mijn maag nu ik dit lees. Ik begrijp je struggles zo!! Het is soms ook echt verdomde lastig omdat je er gewoon totaal geen invloed op hebt. Gewoon even een hele dikke knuffel van mij ♥

   Reageer
  • Yasmin 2 jarengeleden

   Ik wilde je alleen maar heel erg veel sterkte toewensen. Ik vind het ontzettend naar voor je. Ik lees altijd bemoedigende en positieve reacties van je dat ik er van overtuigd ben dat het je gaat lukken!

   Reageer
 4. Vera 2 jarengeleden

  Dankjewel Marloes. Ik ga vast m’n positieve vibe weer vinden.
  En dankjewel Yasmin, wat lief…doet me heel erg goed om zo’n complimentje te krijgen.

  Reageer
 5. Marjoke 2 jarengeleden

  Hai Marloes,
  Wat super om tevoren van je dat je zometeen je mindset bezig bent. Ik hoorde het idee afgelopen weken al in de manier hoe je praat over wat je nog allemaal wil doen ipv moet (van jezelf). Super dat je heerlijk met jezelf bent gaan wandelen in Groningen, echt een ‘genietmomentje’ voor jezelf 😉
  Goed bezig en mooi om te zien dat je in een positieve vibe ervan komt!
  Gr Marjoke

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: