Leefstijl Persoonlijk

Relatie en Gezond Leven: Wat vindt mijn vriend ervan?

Door

Ik kreeg laatst tijdens een presentatie de vraag hoe mijn vriend omgaat met mijn gezonde leefstijl. Hij leeft minder gezond dan ik, maar hoe combineren we dat? Ik plaatste een foto op instagram met de vraag wat jullie daarover willen weten. Ik kreeg een heleboel vragen, daarom leek het me leuk om er een video van te maken.Om een lang verhaal kort te maken: laat elkaar dus lekker vrij en denk in mogelijkheden! Is het écht zo vervelend om vijf minuten extra in de keuken te staan? Uiteindelijk maak je elkaar en zo gelukkig mee.

Als jij nog andere vragen hebt, dan kun je die altijd hieronder stellen!

Groetjes, Marloes

Hebben jij en je partner dezelfde leefstijl? Hoe gaan jullie hiermee om?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Yvonne 6 jarengeleden

  Amen, haha! Wij dus ook beslist niet dezelfde leefstijl! Dit is toch lange tijd wel wennen geweest, voelde ons beiden wel bezwaard tegen over elkaar. En omdat ik in het verleden een lange periode een flink ondergewicht had en behoorlijk geobsedeerd door wat ik at (of liever gezegd niet at) had hij denk ik extra bevestiging nodig dat ik niet weer die kant op ging…Inmiddels is het helemaal prima, ik kook eigenlijk altijd en houd altijd rekening met wat hij lekker vind en voor mezelf wat ik lekker vind, alleen die 4 – gasstel is soms weleens veelste klein, haha! Maar gebruik heel vaak de oven en magnetron dus?. En het sporten, tja, das mijn grote passie maar hij vindt er echt geen klap aan…ik zou het echt heel leuk vinden om eens samen lekker te sporten, om dat te delen, maar zou nooit willen dat hij mee zou gaan, alleen om mij een plezier te doen. En je kunt nu eenmaal niet alles hebben hè ?. En qua snoepen, hij is geen zoetekauw maar wel van (ook de bolognese) chips en cervelaatworst, patat en sauzijzenbroodjes…ik niet, dus ook totaal geen moeite mee, neem dan ook lekker een gezonde snack of in het weekend mijn cheatmeal, hij vindt het ook leuk dat ik een keer lekker ongezond meedoe met hem. En mannen kunnen nu eenmaal meer eten/snoepen zonder aan te komen en hij ook een zwaarder beroep dan ik dus :(. Maar hij staat er weleens van te kijken hoeveel ik kan eten tijdens mijn hoofdmaaltijden, haha!

  Reageer
  • Marloes 6 jarengeleden

   Zo leuk om te lezen dat je dingen herkent!

   Reageer
   • Yvonne 6 jarengeleden

    Absoluut! Het was, by the way, mijn vriend (tenzij je die vraag in die dagen vaker kreeg natuurlijk) met die vraag?. Dus voor hem was het sowieso ook een opluchting dat wij niet de enige zijn?

    Reageer
    • Marloes 6 jarengeleden

     Jaaaa!! Hij heeft me echt geïnspireerd voor deze video :). Bedank hem maar!

     Reageer
 2. Yvonne 6 jarengeleden

  Haha, bij deze?

  Reageer
 3. -123- 6 jarengeleden

  Kunnen we allemaal een dagje mee eten met je vriend:p , jij filmt alleen zijn eten en de jouwe. Op een zondag ofzo. En een what I eat mag vaker joh :p

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: