Vooroordelen
Leefstijl Persoonlijk

Reageren op vooroordelen over mij

Door

Vorige week vroeg ik jullie op instagram of jullie vooroordelen hebben over mij. In deze video vertel ik zo eerlijk mogelijk of die vooroordelen kloppen of niet. De laatste tijd hebben veel YouTubers zo’n video opgenomen, het leek me ontzettend leuk om ook te doen! Jullie leren me misschien nog een klein beetje beter kennen op deze manier.

Vooroordelen

Het was best heel confronterend om sommige dingen te lezen. Over het algemeen kennen jullie me vrij goed! Zo ga ik inderdaad misschien te vaak ruzie uit de weg en probeer ik mensen te veel te pleasen. Sommige vooroordelen die jullie hadden, herken ik echter totaal niet!

Ik denk dat je niet kunt voorkomen dat je vooroordelen hebt. Wees echter voorzichtig met uitspreken ervan, je kunt het namelijk wel eens helemaal bij het verkeerde eind hebben! In het geval van deze video vroeg ik je er zelf om, dus dan is het natuurlijk wel helemaal prima om jouw oordeel te geven.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Ben jij iemand die veel vooroordelen heeft? Ik heb ze zelf best regelmatig, maar probeer pas mijn daadwerkelijke mening te vormen als ik iemand beter ken. 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Kim 3 jaargeleden

  Dapper van je dat je zo’n video deelt. Vooroordelen zijn nou niet perse altijd leuk om te horen. Mooi om te zien hoe open en eerlijk jij reageert op deze vooroordelen!

  Reageer
 2. Ils 3 jaargeleden

  Hi Marloes,
  Ik vind je ontzettend leuk zoals je bent en volg je graag op OptimaVita. Ik hou van je vrolijke video’s, interessante artikelen, je inspireert mij in ieder geval telkens weer. Je praat niet te snel (lekker veel informatie in korte tijd :), ja, ook je hair-struggles volgen is leuk, je hebt altijd weer mooie recepten, nieuwe ideen, goede tips, kortom je bent een topper die hard werkt en met haar passie ook anderen inspireert! Ik ben fan 🙂

  Reageer
 3. Farah 3 jaargeleden

  Uw haar staat echt leuk. Benieuwd wat uw haar routine is.. Bij mij zakt het juist.

  Reageer
 4. Melissa 3 jaargeleden

  Leuke video! En je leven ziet er niet saai uit hoor 😉 ik vind de vlogs altijd heel leuk om te zien.

  Reageer
 5. Karyn 3 jaargeleden

  Heey lieve gekke eerlijke open spontane inspirerende Marloes wouw wat knap dat je zo open en eerlijk bent en kritiek of vooroordelen is natuurlijk nooit tof maar je kan er soms wel weer wat tips uithalen dan draaien we t gewoon naar t positieve toe 😊 en ik vind t bijna creepy hoeveel jij qua karakter op mij lijkt daarom volg ik je denk ik ook zo graag haha ik krijg zelfs wel eens t gevoel dat ik je stalk of zo met al mijn berichtjes overal maar ik vind jou oprecht zo een super leuk persoon waar ik weer boordevol inspiratie van krijg ik hou zoooo van positieve mensen omdat ik ook zo ben maar om weer bij jou vlog te blijven (sorry klets teveel) ik kan op elke vooroordeel een reactie geven maar ja zoals ik al zei jij lijkt qua karakter zoveel op mij dus ik zou zeggen ga vooral zo door Hahaha oh ik heb wel iets wat ik niet heb en dat is de discipline die jij hebt met je sport e.d vandaar blijven proberen 🤗💪💪 lieve groetjes
  Karyn Jayne

  Reageer
 6. A.M.L. 3 jaargeleden

  Geachte Mevrouw Marloes Doos,

  Hierbij deel ik U – onder verzoek dit bericht niet te plaatsen/publiceren – het volgende mede:

  1. Op 12 mrt (eergisteren) verwezen naar een neuroloog kreeg ik te horen:
  1.1. Lichte ischias beide benen.
  1.2. Advies: rug en buikspieroefeningen. Geen rugbelasting (bukken, tillen, draaien)

  2. Mijn leeftijd is 86, loop dagelijks tenminste 1 maal per dag (twee treden tegelijk) de 112 treden naar “mijn” etage in mijn woonflat.
  Een paar maal per week loop ik – intussen in niet meer dan een “ouwe-mannen-draf” – de bekende 12 Cooperminuten. Vorig jaar maart heb ik nog geskied.
  Niet roken, geen drugs, geen alcohol (teetotaller!)

  3. Tot mijn grote geruststelling kreeg ik bij het gisteren op internet zoeken naar info over ischias de indruk dat ik zelf nog een hoop kan doen om “mij zelf operationeel te houden”.
  [Als kind WOII – inbegrepen Hongerwinter – overleefd hebbend, begreep ik toen al, dat overleven “the name of the game” is. (vandaar ook het gestelde in de laatste regel pt2)]

  4. Op internet zoekend naar buikspieroefeningen stuitte ik op Uw naar mijn mening schitterende Video You tube 28okt2016 Optimavita.nl Buikspieroefeningen voor thuis. Ik overweeg die die oefeningen iedere dag te gaan doen.

  5. Gezien de schitterende en systematische opzet van deze video lijkt het mij logisch dat U precies NET zo’n video heeft gemaakt voor rugoefeningen
  Wellicht “heb ik weer met mijn neus gekeken” maar ik heb die niet gevonden.

  6. Wellicht bent U bereid de volgende vragen te beantwoorden:
  Vraag 1: Als U een soortgelijke video heeft gemaakt voor rugoefeningne hoe kan ik die vinden. (of heeft U iets anders in die geest gemaakt)
  Vraag 2: Uw buikspieroefeningen bevatten ook draaibewegingen. Het komt mij voor, dat ik die niet hoef weg te laten. Deelt U mijn mening?

  Ik besef dat ik beslag op Uw tijd leg met het bovenstaande, maar ik hoop dat U toch bereid bent mij te adviseren.
  Mocht U dat tfn willen doen: mijn tfn nr is 010 4215772

  U bij voorbaat dankend voor Uw moeite

  A.M.L. Maas8.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.