Q&A
Leefstijl Vraag maar raak

Q&A met Sven – Irritaties, Koosnaampjes & Jeugddromen

Door

Ik plaatste een oproep op instagram, daarin vroeg ik of jullie vragen hadden voor Sven en mij. Die waren er! Een aantal veelgestelde of interessante vragen behandelen we in deze extra video. Lekker in zondag-stijl onder een dekentje op de bank. Veel plezier met kijken!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Wat was een van jouw jeugddromen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 2 jarengeleden

  Leukleukleuk!!

  Heel gezellig om te kijken. Ik ben zo blij dat wij hier ook weinig ruzie hebben. We zijn al samen sinds we 18 zijn…en hebben altijd weinig ruzie gehad. Meestal loopt mijn man boos weg….mag’ie even afkoelen en loop ik er gauw achteraan om het goed te maken…hahaha!! Ik laat ‘m echt niet met rust tot het goed is.
  Gelukkig komt dat weinig voor….en hebben we veel begrip voor elkaar.

  Mijn jeugddroom….ik weet niet of ik dat echt had….ik had wel bedacht dat ik op het consultatiebureau wilde werken….ik denk, omdat ik dat groene boekje dat ik van mezelf had, zo leuk vond….totdat ik erachter kwam dat je dan arts moest worden en vaccinaties moest geven…dat leek me helemaal niks!!!

  Heel gezellige video….tot de volgende!!

  Reageer
 2. Iris 2 jarengeleden

  Hele leuke video. En ook grappig en vaak ook zeer herkenbaar. Ik ben ook van het plannen anders raak ik in de stress en mijn man is meer van we zien wel.

  Denk wel dat als je zoals ons al bijna 18 jaar bij elkaar bent en je hebt kinderen dat je vaker irritaties en woordenwisselingen hebt☺️ wil jullie niet ontmoedigen haha.

  Enneh hoezo boeboe dan haha. Grappig verhaal ook van dat bellen in Amerika.

  Groetjesss

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: