vragen van die hard kijkers
Leefstijl Vraag maar raak

Q&A #26 – Vragen van die hard kijkers!

Door

Ook deze week geen vlog op woensdag, want ik ben nog in Florida! Of eigenlijk vlieg ik als het goed is precies nu deze video live gaat Nederland weer binnen. In een van mijn vorige vlogs vroeg ik of jullie vragen hadden aan mij. Vandaag beantwoord ik er zo veel mogelijk!

Zo leuk!

Ik vond deze vraag maar raak video misschien wel de leukste ooit! Deze video kondigde ik aan in een vlog, waardoor alle vragen komen van mensen die daadwerkelijk mijn video’s kijken (eerder stelde ik de vraag op instagram). Ik vond dat jullie vragen lekker veel ‘diepgang’ hadden. Ik kreeg eigenlijk allemaal vragen die ik nog nooit eerder heb beantwoord.

Super leuk dus! Ik wil jullie heel hartelijk bedanken. Toppers zijn jullie.

Groetjes, Marloes

Wat zou jij kiezen? Nooit meer sushi of nooit meer chocolade?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Sandra CH 4 jaargeleden

  Leuke vragen weer, maarre ik moet toch ff commentaar leveren. Je zegt dat je het vervelend vind als je man het huishouden moet doen? Waarom? Jullie werken allebei fulltime, het is niet zo dat hij lichamelijke beperkingen heeft, hij woont ook in dat huis…. Ik hoop dat je het niet negatief opvat, maar mannen kunnen ook schoonmaken hoor:)
  Ik hoop dat je een goede vlucht terug hebt^^

  Reageer
  • Vera 4 jaargeleden

   Leuke reactie, haha, maar ik herken me er helemaaaaaal in! Zwanger zijn helpt me, want ik heb een tijd veel last van misselijkheid gehad en kon gewoon echt niet alles. En zelfs toen moest ik huilen omdat mijn man de boodschappen ging doen of ging stofzuigen. Ik weet het, het slaat nergens op. En toch leg ik die lat ook zo en verwijt ik het mezelf dan. Terwijl mijn man dan zegt dat ik m niet de kans geef iets voor me te doen en dat hij dat soms vervelend vindt…dat hij graag war klusjes voor ons doet om te helpen.
   Tja…..inmiddels kan ik er blij voor zijn en moet mijn man gewoon lachen als ik hem daar een compliment voor geef. Hij zegt dan: maar ik bedank jou toch ook niet voor de was of dat je kookt? 😉😀 kortom, ik heb een toppertje die me waardeert en leert de lat niet zo hoog te leggen. En ik denk dat Sven je daar ook wel bij helpt.
   Geniet nog even lekker na van jullie super-reis…dekentje op de bank, want de temperatuur zal wel tegenvallen ☀

   Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Je hebt helemaal gelijk! Rationeel weet ik ook echt wel dat het zo is. Sven wil zelf zeker ook wel iets doen! Hij helpt graag mee :). Toch voelt het soms niet goed, zo stom! Maar ik weet dat dat bij mij ligt :).

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.