Bewegen Leefstijl Persoonlijk

Wij gaan wintersporten!

Door

1

Of eigenlijk zijn we alweer op weg naar huis als je dit leest. Maar we zijn de afgelopen week lekker wezen skiën en snowboarden in Oostenrijk. Omdat ik er niet zo van houd om op internet te zetten wanneer je precies op vakantie gaat (diefstal enzo), nu pas dit artikel. Ik ben nog nooit op wintersport geweest. Ik heb wel een paar keer een dagje geskiet in Botrop, op de indoorbaan. Nu voor het ‘echie’ in de sneeuw!!

Albert is al wel een heel aantal keer een wintersport geweest, hij is helemaal weg van snowboarden! Tot nu toe ging hij altijd met vrienden of met zijn werk (werkweek met middelbare scholieren). Al jarenlang zeuren hij en een van mijn beste vriendinnen en haar vriend (Marloes en Mats) aan mijn hoofd wanneer ik nu EINDELIJK eens mee ga. Nu is het dus zo ver! We gaan met een collega/vriend van Albert, zijn vriendin en 3 van hun vrienden. Met z’n zevenen dus. Gezellig met z’n allen in een achtpersoons huis. Correctie….een Belvilla ;-).

Op het moment dat ik dit typ is het vrijdagmiddag. Ik heb kleding geleend van een collega (thanks Monique!), alle artikelen voor de komende week staan ingepland zodat jullie gewoon iets te lezen hebben, vervanging voor mijn groepslessen is geregeld (thanks Remco!) en de tassen staan gepakt. Klaar om weg te gaan! Ik heb ontzettend zin in een weekje vakantie, even helemaal ontspannen. Ik zal proberen zoveel mogelijk reacties te blijven beantwoorden, zodat je mijn afwezigheid niet eens merkt ;-).

Natuurlijk ga ik jullie laten weten hoe ik het heb gevonden. Ik ben heel benieuwd of ik het skiën snel op pak, maar ik denk dat het wel goed gaat komen. Ik heb niet zoveel zin om de hele week als het ski-kneusje achter de groep aan te strompelen ;-). Ook ben ik benieuwd hoe ik het vind om tijdens een vakantie telkens hetzelfde te doen (skiën!), omdat ik gewend ben om juist veel verschillende dingen te ondernemen tijdens een vakantieweek.

Jongens, ik heb er zin in! Jullie horen snel hoe we het hebben gehad. We proberen met onze oude camera af en toe een stukje te filmen, maar ik kan niets beloven.

Groetjes, Marloes

Ik ben heel benieuwd of jij ervaring hebt met wintersporten. Ga je liever skiën of snowboarden?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Marieke 8 jaargeleden

  Ik ben de afgelopen twee jaar niet geweest, maar de jaren ervoor wel. Ik vind het leuk, maar niet zo geweldig leuk als anderen het vinden. Ik ben toch – zelfs na 7 jaar privé les, dus ik kan best aardig skiën – nog een beetje angstig, denk ik. Haha! Ik hoop dat jullie het héél leuk hebben gehad!

  Reageer
  • Marloes 8 jaargeleden

   Het was super Marieke! Binnenkort meer 🙂

   Reageer
 2. Maaike 8 jaargeleden

  Ik ben nooit op wintersport geweest, maar ben heel benieuwd hoe je het vond! Houd wel heel erg van sneeuw. 🙂

  Reageer
  • Marloes 8 jaargeleden

   Ik vertel jullie binnenkort wat ik ervan vond!

   Reageer
 3. kimberly 8 jaargeleden

  nog nooit gedaan 🙁

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.