Bewegen Leefstijl Persoonlijk Sportkleding Tips

What’s in my Gymbag – Mijn Sporttas

Door

Wat is het toch ontzettend leuk om bij een ander door de tas te snuffelen, gewoon omdat we zo nieuwsgierig zijn. Vandaag geef ik je daarom een kijkje in mijn sporttas. Zoals jullie waarschijnlijk weten, geef ik verschillende groepslessen op een sportschool. Mijn tas staat daarom vrijwel altijd al deels ingepakt klaar. Hier zie je alles wat erin zit, als ik mijn gebruikte sportkleding eruit heb gehaald.Misschien geeft deze video je inspiratie voor dingen die handig zijn om mee te nemen naar de sportschool. Ik heb de inhoud van mijn tas natuurlijk aangepast aan het lesgeven. Als je voor jezelf sport, is het misschien handig om standaard oordopjes in je tas te hebben en muziek op je telefoon (of MP3 speler) te zetten. Veel sportscholen hebben TV’s op cardiotoestellen, door je koptelefoontje in te pluggen, heb je ook het geluid van de TV.

Ik hoop dat je de video leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Wat neem jij mee naar de sportschool?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Ilona 8 jaargeleden

  Leuk filmpje Marloes!
  Ik vind de muziek op de achtergrond alleen een beetje irritant. haha sorry!
  Ik had een vraag. Ik doe al een paar jaar bodypump. Maar nu kreeg ik maandag tijdens het squatten opeens last van mijn knie. En ik heb er nu nog steeds last van. Zou mijn houding dat niet goed zijn?
  En hoelang raad je aan om rust te houden?

  Reageer
  • Marloes 8 jaargeleden

   Ik zou als ik jou was de instructeur inlichten, dan kan die je houding checken. En qua rust….dat vind ik moeilijk. Ik ben geen fysiotherapeut.

   Reageer
 2. Linda 8 jaargeleden

  Leuke video! Je hebt best een kleine tas, of lijkt dat zo? Hij is wel heel leuk, lekker fleurig! Ik heb pas geleden eindelijk een ‘echte’ sporttas gekocht, ik gebruikte altijd een strandtas, maar daar pasten m’n kleren niet zo goed in (tijdens het sporten).

  Reageer
  • Marloes 8 jaargeleden

   Hij is inderdaad niet mega groot, anders sleep ik veel te veel mee 😉

   Reageer
 3. Vera 8 jaargeleden

  Leuk filmpje.. 🙂
  Heerlijk, die nieuwsgierigheid die we allemaal hebben.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.