vlog 241 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #241 – Shitty bioscoopavond & Mannelijke vrienden!?

Door

Hi allemaal! Super leuk dat je weer kijkt op optimavita.nl. Zoals elke woensdag, staat er weer een gloednieuwe vlog voor je klaar. Sven en ik hielden een bioscoopavond die tegen viel, we gingen fietsen en picknicken en we hebben het over vriendschap met het geslacht waar je op valt. We zijn heel benieuwd naar jouw mening!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Denk jij dat een vriendschap met het geslacht waar je op valt mogelijk is?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Brenda 2 jaargeleden

  Zowel tijdens relatie als in periode van happy single had/heb ik mannelijke vrienden. Ik zeg van bij de eerste afspraak dat ik absoluut niet uit ben op een nieuwe relatie en ik hen op zelfde manier wens te benaderen als vriendinnen. De meesten houden dat een tijdje vol en proberen dan toch uit te vissen of er niet meer in zit. Nee dus, dan stel ik hen voor het feit ofwel zoals ik het zie ofwel ophoepelen. Toch heb ik vrienden die zelf ook de grens trekken, wat hele fijne vriendschappen oplevert.

  Reageer
 2. Marise 2 jaargeleden

  Mijn beste vriend en beste vriendin zijn een stel, maar het grappige is, ik was eerst bevriend met hem! We kennen elkaar al sinds de eerste klas middelbare school.
  Toen hij zijn huidige vriendin kreeg zeven jaar geleden, klikte het meteen. Ik spreek ze als we met z’n vieren zijn, maar spreek ook met allerbei afzonderlijk af. Met hem pak ik een drankje, met haar winkel ik en ga ik uit eten.
  Met allebei heb ik goede gesprekken. Soms fijn om het perspectief vanuit een andere man, dan mijn eigen man te horen en met haar gaat het veel meer over gevoel en ervaringen delen.

  Reageer
 3. Ellen 2 jaargeleden

  Hey Marloes, leuke vlog weer. Ik vroeg me alleen iets af over de groenten die je at. Ik lees namelijk wel eens dat je het beste vetten bij je groenten en fruit kunt eten zodat de vitaminen worden opgenomen, klopt dit? Worden er dan helemaal geen vitaminen opgenomen als je puur alleen bijvoorbeeld wat wortels of een appel eet? Zou je hier misschien een artikel over kunnen maken?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.