| 24 mei 2015

Vlog #2: Gezond eten, Sporten & Dank je wel!

Ik kreeg ontzettend veel positieve reacties op mijn eerste vlog. Ik vond het zelf ook super leuk om te doen, dus de keuze om vaker te vloggen is dan makkelijk gemaakt! Afgelopen woensdag pakte ik ‘s ochtends de camera op en ik nam die de hele dag met me mee.Ik hoop van harte dat jullie het weer leuk vonden om te zien. Mocht je nog wensen hebben, bijvoorbeeld dingen die je graag in een vlog zou willen terugzien, dan kun je dat altijd bij de reacties hieronder achterlaten!

Groetjes, Marloes

Zijn er dingen die jij graag in een vlog zou willen terugzien?

15 reacties

 1. Echt heel leuk om te zien! Zeker leuk als je het vaker doet 🙂
  En ik wil jou ook bedanken voor alles, ik vind je echt een topvrouw waar ik veel respect voor heb!

  Liefs

 2. Leuk! Echt leuk ook om te zien hoe blij je bent met de bezoekers. Gebruik je ook google analytics? Op die manier kan je nog meer je bezoekers inzichtelijk maken en je populaire artikelen zien etc. Ik vind dat zelf nog fijner dan de jetpack plug-in!

 3. Super leuk om te zien wat je op een dag doet!
  Ben ook zeer benieuwd naar dat horloge van polar. Zelf heb ik de M400 dat is volgens mij de grote broer van de A300. Die van mij zet me ook aan het werk als ik te lang stil zit. Is soms wel goed om je bewust te maken hoeveel je eigenlijk zit op een dag.

 4. Hoihoi

  super leuke video’s en foto’s maak je altijd!
  echt heel inspirerend en motiverend!
  ga zo door!
  kleine tip: je mag best wat rustiger praten hoor! je praat best snel hihi. misschien spannend of iets, maar je hebt een super stem om naar te luisteren, dus is goed! maar je mag wel wat rustiger haha

  liefs

  1. Hhaaha, dank je wel voor de tip! Ik weet het *bloos*. Ik zal er proberen rekening mee te houden. Als ik enthousiast ben, ga ik sneller praten.

 5. Hoi lieve marloes,
  Ik vind je vlog heel erg leuk. Super leuk dat je ons weer meeneemt in je dag. Omdat je altijd zo eerlijk bent zou ik je willen vragen wat je van aanvullende voeding vind. Hiermee bedoel ik bv.van juno raw green superfood zodat je elke dag alle voedingstoffen, vitamines,ed binnen krijgt die je nodig hebt.
  Veel liefs kim

 6. Gefeliciteerd met je stijgende bezoekersaantallen! Je schrijft ook enorm informatieve artikelen, dus geen wonder dat steeds meer mensen je ontdekken 🙂

  Leuk om eens een vlog van jou te zien, trouwens!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram