Leefstijl Persoonlijk

Vlog 12: Fibo Fitnessbeurs – Heidi Somers ontmoeten!

Door

Huh….een video op woensdag?? Jep! Normaal is woensdag challenge-dag en vrijdag ontspannen-video-dag, maar dat draaien we deze week om. Ik wil namelijk komende vrijdag weer starten met een grote challenge, namelijk ‘Fit de zomer in!’. We gaan de rest van april en de hele maand mei hiermee bezig. Vandaag laat ik jullie een vlog zien van afgelopen donderdag, ik ging met collega’s naar de Fibo, de grootste fitnessbeurs van Europa. Ik keek mijn ogen uit en ontmoette YouTube’ster Heidi Somers, waar ik al in eerdere artikelen en video’s over praatte.Ik ben heel benieuwd wat jullie vonden van deze vlog. Ben jij ook op de Fibo geweest? Of misschien een paar jaar geleden? Wat vond jij het meest indrukwekkend?

Fibo

Daarnaast kun je je dus alvast klaarmaken voor een nieuwe challenge periode! Vanaf komende vrijdag daag ik je uit om NOG meer aandacht te besteden aan gezond leven. Tot en met 31 mei gaan we namelijk keihard knallen met z’n allen om nog net iets strakker de zomer in te gaan. Doe jij mee? Laat het dan zeker even weten! Op Facebook en Instagram zul je ook updates vinden.

Groetjes, Marloes

Ken jij de Fibo? En doe je mee met ‘Fit de zomer in’? 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. L 3 jaargeleden

  Leuke vlog! Ben er zelf helemaal niet in thuis, maar leuk om te zien…
  Nog leuker vind ik de nieuwe challenge 🙂
  Ik doe mee!!!!

  Reageer
 2. r 3 jaargeleden

  Ja, ik ben ook klaar voor een nieuwe challenge. Na je tip over bij te houden wat je eet en de app myfitnesspal te gebruiken kan ik het snoepen trouwens beter onder controle houden!

  Reageer
 3. Tamara 3 jaargeleden

  Ja, die challenge komt me kei-goed uit……

  Reageer
 4. Jana 3 jaargeleden

  Wat geweldig ! Ik ben ook naar FIBO geweest, maar op zondag. De enige atlete die ik echt wou ontmoeten was Heidi Somers, so I did <3. Wat een topper in het echt he!? Supergrote inspiratie voor mij, maakt ook zeer leuke en educatieve vlogs vind ik.

  Reageer
 5. yvonne de boer 3 jaargeleden

  Ik vind het een erg leuke vlog, heb vrolijk meegelachen. Was grappig ook.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: