| 19 februari 2016

Vlog 10: Arnhem, Hotel en Shoplog Primark

Goedemorgen allemaal! Vorige week vrijdag ging ik heerlijk een dagje naar Arnhem, mijn vriend kwam ‘s avonds laat pas. Ik laat jullie in deze vlog zien wat ik deed. Ik shopte onder andere bij de Primark en besteedde een heerlijke avond alleen in het hotel.Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van deze vlog! Ik vind ze echt super leuk om te maken. Als jij verzoekjes hebt voor video’s, dan kun je dat altijd hieronder achterlaten.

Groetjes, Marloes

Ga jij wel eens alleen op pad? Wat doe je op een ultieme chillavond?

9 reacties

 1. Wat een super leuke volg; ik heb er tijdens mijn ontbijt erg van genoten!
  Vroeger ging ik overal alleen naar toe, heerlijk winkelen in allerlei steden.
  Maar nadat ik een keer de hele stad door ben achtervolgt door een man, was de lol er ineens vanaf.
  Nu winkel ik eigenlijk alleen nog in mijn eigen woonplaats, ik heb niet meer de behoefte om overal alleen naar toe te gaan. Ik heb nu 2 puber-meiden, dus die vinden het ook geweldig, en ik vind het gezelliger met hun erbij.
  Hotelletje alleen pakken zal ik dus ook nooit doen, ik zou me zรณ verloren voelen!
  Mocht het een keer nodig zijn, zou ik ook, zoals jou, lekker op mijn eigen kamer eten. Ik zie me echt niet alleen aan een tafeltje dineren!
  Leuke dingen heb je gekocht, en wat een verassing, al die nagellakjes! En dat voor die prijs!!! ๐Ÿ™‚

 2. Ik doe vrij veel dingen alleen en vind het niet tot nauwelijks vreemd. Alleen in mn eentje uit eten gaan is soms een beetje ongemakkelijk maar vaak is er ergens wel een plekje waar je niet te veel opvalt. Vind het gewoon fijn om dingen voor mezelf te doen en met alleen mezelf rekening te hoeven houden. Daarbij verschillen mijn interesses op sommige vlakken met mn vriendinnen waardoor het soms van beide kanten inschikken is, wat natuurlijk niet erg is.

 3. ik heb je niet zien planken! Of was dat voor de chalange??
  Ik zit voor het werk af en toe alleen in een hotel, ik vind het maar saai en lig een beetje te zappen en ga uiteindelijk dan toch nog te laat slapen.
  Alleen eten in een restaurant doe ik dan liever niet maar in het hotel zitten altijd veel meer mensen alleen aan een tafel, zeker door de weeks.

 4. Leuke vlog weer!
  En ik vind het zo leuk om te zien hoe blij jij kunt zijn met die essencekalander (natuurlijk zou ik die ook kopen voor 2 euro!) ๐Ÿ˜€

  Om antwoord te geven op jouw vragen: ik kan er ook ontzettend van genieten om af en toe alleen te zijn. Ik ga dan ook wel eens alleen shoppen. In mijn eentje in een restaurant of hotel gezeten heb ik nog nooit gedaan, maar ik zou het best wel eens een keertje willen doen.

 5. Yes leuke vlog!
  Ik ging voordat mijn dochter was geboren (en ik dus veel meer tijd voor mezelf had) vaak alleen naar de bioscoop. Sloffen mee en genieten!
  Nu vind ik alleen shoppen of in de bieb zitten met een kopje thee en een aflevering van een serie erg fijn.

 6. Ik ga meestal winkelen in mijn eentje en dan wat lekkers eten. Ik vind het zelf ook echt fijn af en toe in je eentje wat te doen geeft echt een “uniek” goed gevoel haha
  Leuke vlog!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram