| 30 januari 2016

Top Health Video’s van andere YouTubers

Collage video

Ik vind het super leuk om af en toe Youtube door te spitten naar video’s over gezond eten en sporten. Het geeft me niet alleen inspiratie voor mijn eigen video’s, het helpt me ook om mijn eigen gezonde leefstijl lekker variërend te houden. Het leek me leuk om een aantal van mijn favoriete video’s met jullie te delen.

Cassey Ho is misschien wel de bekendste vrouwelijke fitness Youtuber in de wereld. Op haar kanaal Blogilates deelt ze workouts, recepten en tips. Deze video die ze vorige week plaatste, raakte me diep. Ik wil hem dan ook zeker met jullie delen! Ze praat ontzettend open over wat gezond leven met haar deed. Ik merk dat bikini fitness wedstrijden steeds populairder worden. Voor veel meiden wordt het hebben van een mooi lichaam langzaam een obsessie. Cassey vertelt haar verhaal…ik ben zwaar onder de indruk. Super knap dat ze dit met de wereld deelt.

Mind over munch maakt ontzettend grappige video’s. Ik moest even wennen aan haar stijl, maar ze heeft zulke leuke ideetjes! Zo ook deze muffins van ei en banaan, met hele frambozen erin.

Shelby Church geeft je in de video hieronder een aantal tips over hoe jij jouw gezonde leven kunt volhouden en makkelijker kunt maken! Ik vind de tips ontzettend goed én de video is heel leuk gemaakt. Ik ben jaloers op haar film en edit-capaciteiten!

Over edit-capaciteiten gesproken, de video’s van Bethany Mota zijn ook echt top! Ze heeft dan ook bijna 10 miljoen subscribers op Youtube. In de video hieronder laat ze je op een super leuke manier 5 gezonde ontbijtjes zien. Spoel de video even door tot 3:10, daarvoor is ze namelijk alleen aan het kletsen ;).

Een video met bananen kan natuurlijk niet ontbreken! Deze ideetjes zijn zoooo leuk! De pannenkoeken en het ijs heb ik zelf ook al eens geplaatst, maar ook de andere gerechtjes vind ik super leuk. Die met marshmallows en chocola!! GOTTA.TRY.IT. En ook de bananen sushi ga ik zeker eens als ontbijt eten *Bigsmile*.

Heidi Somers is een van mijn persoonlijke favoriete fitness Youtubers. Veel van haar video’s zijn nogal gevorderd, maar ze heeft ook een geweldige video waarin ze sportschool tips geeft voor beginnende sporters! Ze gaat er daarbij trouwens wel stiekem van uit dat je van plan bent minimaal 4-5x per week te gaan trainen ;). Maar ik vind het toch een hulpzame video! Misschien vinden jullie het leuk dat ik ook eens mijn sportschool tips voor beginners geef!? En dan voor de échte niet-zo-fanatiek beginners ;). Let me know!

Dan ook eindelijk een Nederlandse video van Anthony Kruijver. Op zijn Youtube kanaal deel hij leuke weetjes, vooral gericht op krachttraining en de voeding daarbij. Ik vind zijn video’s mega interessant. Vooral de mannen onder jullie, zullen er zeker extra informatie uithalen!

Nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat jullie massaal optimavita.nl gaan verlaten ;). Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik vind het gewoon leuk om video’s die ik zelf leuk vind om te kijken, met jullie te delen!

Heb jij verzoekjes voor video’s? Dan kan je dat natuurlijk altijd hieronder achterlaten.

Groetjes, Marloes

Welke van de video’s hierboven heb je bekeken? Wat vond je ervan?

4 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram