TMI Tag: Getting personal!

Vandaag iets heel anders, dat niets te maken heeft met gezond leven! We hebben de ‘TMI’ (Too Much Information) Tag voor jullie opgenomen. deze tag gaat rond op YouTube, verschillde YouTubers beantwoorden zo eerlijk mogelijk 50 verschillende vragen. Pak een kop thee en ga ervoor zitten…want het is een lange video!We zijn heel benieuwd of jullie het leuk vonden om te zien. Dit is best wel iets anders dan jullie normaal gewend zijn op optimavita.nl, maar wij vinden het ontzettend leuk om heel af en toe meer persoonlijke onderwerpen te bespreken.

Zoals beloofd hier onze tatoeages.

Collage tattoos

Vind je het niets? Dan horen we dat natuurlijk ook graag! We vinden het heel belangrijk dat onze artikelen aansluiten bij jullie wensen. Natuurlijk zal optimavita.nl altijd een blog blijven die voornamelijk over gezond leven gaat, maar een klein beetje persoonlijkheid is in onze ogen ook wel leuk.

Vind je dit zo leuk dat je meer vragen hebt? Stel ze gerust!

Groetjes, Daniรซlla en Marloes

Wat vind je van deze video? Te persoonlijk, of juist leuk?

19 reacties

 1. He marloes en daniella,

  Ik kwam vanochtend op de site met het idee weer een goed artikel te lezen over gezond en of over beweging. Toen ik het filmpje zag was ik dus lichtelijk teleursteld maar heb hem wel bekeken en was zeker een leuk filmpje heb hem dan ook helemaal uitgezien.
  Als tip zou ik jullie mee willen geven dat af en toe zo iets best leuk is en dan is het misschien slim om het te plannen op een vaste dag zo weten bezoekers ook vooraf dat er dan op die dag geen food/beweeg artikel online zijn. Maar verder vond ik het filmpje dus wel de moeite waard om naar te kijken ๐Ÿ™‚

  Groetjes wendy

  1. Dank je wel voor je feedback Wendy! Als we t gaan plannen op een vaste dag…wordt het juist vaker een persoonlijk artikel. We willen het heel af en toe doen, niet wekelijks. Vandaar geen vaste dag. Super leuk om te horen dat je hem toch hebt uitgekeken! We vinden jullie mening erg belangrijk, dus super fijn dat je eerlijk bent!

 2. Leuk om wat meer over jullie te weten! Complimenten trouwens voor je site, ik haal er veel tips van en ik doe regelmatig workouts met je mee ๐Ÿ™‚

 3. Hee dames, heel leuk om te zien! Zo krijgt men ook een beeld van wie jullie zijn ipv de diรซtistes van optima vita maar 2 leuke vrolijke en enthousiaste dames!

 4. Leuk om eens een persoonlijk filmpje te zien! Sterkte nog met je break-up Marloes! ๐Ÿ™
  Daniella, vraag me stiekem wel af waarom je je eigen naam op je lichaam hebt laten zetten?

  1. Haha die vraag krijg ik vaker. Ik was toen der tijd 16 en wou graag een tattoo wat een ander niet zo gauw had. Het is toen meer een bevlieging geweest. Had ik het over mogen doen was het zeker iets anders.

   Groetjes, Daniella

 5. Leuk gedaan hoor dames, een beetje te giechelig misschien, maar toch ๐Ÿ˜‰
  Heel jammer van je relatie met Albert, Marloes! Er waren me al wel een paar veranderingen aan de site opgevallen inderdaad, maar dat jullie uit elkaar zijn had ik niet verwacht. Sterkte!
  Misschien is het leuk als je/jullie eens een (werk-)dag uit jullie leven vloggen?
  En dan nog een vraag voor de ‘vraag-maar-raak’-rubriek; wat kun je het beste eten als je een serieuze suikerdip (te lage bloedsuikerspiegel) hebt (trillen, zweten, duizelig etc.). Suiker ligt natuurlijk het meest voor de hand, maar is niet de beste oplossing. Wat dan wel?

  1. Dank je wel Marion! Ik zou een banaan nemen als ik jou was, even checken of dat voldoende is om uit de dip te komen, maar een banaan wordt snel opgenomen!

 6. Hele leuke video !!
  En dat van hierboven vind ik ook een goede/leuke tip (een (werk) dag vloggen )
  Dus hopelijk nemen jullie dat mee.

  Groetjes Marit

 7. Wat een leuk filmpje, je leert jullie een beetje kennen is ook lef voor nodig. Een Daniella benje al getrouwd?
  Wat een leuke vrouwen zijn jullie.
  groetjes romy

 8. Leuke indruk van jou, je website en de vele filmpjes! Doe je goed, en ga zo door! Gelukkig zie ik dat ik niet als een van de weinige ‘verslaafd’ aan sport en gezond leven ben ๐Ÿ™‚

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram