Tip: Sportartikelen bij de Lidl

Vrouwen

Het lijkt wel koopjesweek op optimavita.nl. Ik vertelde jullie donderdag al over mijn budgettoppers van de Action en nu heb ik alweer een cheap-ass-deal gevonden. Ik wilde jullie toch nog even tippen, nadat lezeres Jacqueline me op deze aanbieding wees. Vanaf morgen zijn er namelijk verschillende sportartikelen te krijgen bij de Lidl, uiteraard voor een super leuk prijsje. Het gaat deze keer zelfs verder dan kleding!

De Lidl heeft regelmatig aanbiedingen voor sportartikelen. Albert en ik hebben wel eens kleding gekocht en die beviel ons prima! Een heel klein prijsje en best goede kwaliteit. Vooral de compressieshirts zijn favoriet van ons.

Komende week is het weer zo ver, sportweek bij Lidl. Ik vond de verschillende aanbiedingen op hun site. Er zitten hele leuke deals tussen. Gek genoeg is de kledinglijn vooral gericht op vrouwen. Ze hebben sport bh’s in een gave roze en paarse kleur, halflange tights met toffe prints en simpele shirts met (zoals het eruit ziet) een mooie pasvorm. Ik heb deze sport bh’s van de Lidl nog nooit geprobeerd, alleen een ander type. Ik kan je mijn ervaring dus niet vertellen, maar over het algemeen geldt met goedkope sport bh’s dat je beter een (te) kleine maat kunt kopen. Ze zitten dan extra strak en geven meer steun.

Vrouwen

Voor mannen zijn alleen de compressieshirts verkrijgbaar, maar als deze net zo fijn zijn als altijd, zijn ze zeker een aanrader! Tenslotte hebben ze heel veel verschillende andere sportartikelen zoals sokken, dumbells, een kettlebell, een sportbankje, headsets en materialen die je thuis kunt bevestigen om te kunnen trainen. Een aantal zie je hieronder.

Artikelen

De afbeeldingen zijn van niet zo’n goede kwaliteit, dat zijn ze op de site ook niet. Als je interesse hebt, zou ik in de winkel even goed voelen aan de items. Voelt de stof fijn? Zitten er geen naadjes los? Is het metaal stevig of voelt het wiebelig? Bewaar altijd je bon, dan kun je het terugbrengen als het niet past of als er iets kapot is. Ik heb een aantal artikelen niet weergegeven, de volledige collectie kun je hier terug zien.

Zulke aanbiedingen zijn vaak heel snel weg. Wees er dus snel bij! Als je je oog hebt laten vallen op ÊÊn van de producten, sta dan morgen in de startblokken om naar de Lidl te rennen :-).

Ik denk dat ik deze keer oversla,…..ik heb de laatste tijd al wat leuke nieuwe items gescoord en ik vind het even goed zo.

Groetjes, Marloes

Ga jij iets kopen van deze collectie? Heb je eerder sportartikelen bij de Lidl gekocht?

13 reacties

  1. Ik heb toen ik begon met hardlopen bij de Lidl een paar hardloopschoenen gehaald en een par sportwinkel. En ik moet zeggen dat ze goed bevielen. De schoenen zijn inmiddels wel versleten en ik heb nu een paar “echte” hardloopschoenen. Maar ff sokken gebruik ik nog steeds.

  2. jaa die bedoelde ik!! ik wist alleen niet wanneer de actie begon, dus ik was er gister en er lag niks, dus was in de veronderstelling dat alles al weg was, dus bedankt voor deze tip, nu kan ik als nog van de week en dan maar hopen dat het dan nog niet is uitverkocht!!!

  3. Wat leuk! Dankjewel Marloes en andere lezers! Ik ga denk dat deurrek halen. Weer een nieuwe uitdaging! Die kun je ook goed gebruiken met push ups als je hem neer zet (kleine tip 😉 )

  4. Bedankt voor de tip! Ik ga denk ik morgen die optrekstang halen! Heb jij misschien tips hoe je chin ups en pull ups kunt oefenen?

    1. Laat iemand je helpen! Albert duwt mij altijd omhoog en dan laat ik mezelf zakken. Ik kom namelijk zelf maar 1-2x omhoog. Als je dit zo oefent, gaat het vrij snel beter! Succes 🙂

  5. Ik heb bijna alles gekocht.. Haha. Ook de soort van TRX, en dat voor 20 euro! Een super ding! Ik vind de echte namelijk te duur en dit is echt een prima alternatief!

    Sport jij wel eens met een TRX Marloes?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram