Vlog 386 optima vita
Leefstijl Persoonlijk

Rondje Groningen met Rasheeda & Te veel doen – Vlog #386

Door

Goedemorgen toppers! Er staat weer een gloednieuwe vlog voor je klaar. Ik doe gezellig een rondje Groningen met Rasheeda. Ik ben 36 weken zwanger en kom er weer eens achter dat ik toch iets teveel doe. Kijk gezellig mee!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Wanneer denk jij dat onze Frummel komt?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 11 maandengeleden

  Ja, nou moet ik mee gokken natuurlijk hè.
  Ik denk dat Frummel rond de 41 weken komt. Dus eind 40, begin 41. Even geduld nog 😉. Ik snap Sven wel hoor. Je bent als papa natuurlijk mega nieuwsgierig en na de geboorte is toch pas echt het eerste contact.
  Voor mezelf ga ik dan ook even gokken…op iets in de 39 weken. Dit is onze tweede.

  Tja…of je nog tijd hebt voor jezelf…en die tijd ook wil…dat hangt straks echt van jullie Frummel af. Onze dochter had bijvoorbeeld met 3 maanden vreselijk last van eczeem. Door de hittegolf werden het open wonden met voor ons slapeloze nachten. Dan ben je echt even niet bezig met jezelf. Doorslapen gebeurde pas echt goed vanaf 2 jaar. Na een jaar ging het beter maar na 2 jaar pas echt. Gelukkig kunnen we ons daar allebei goed bij neerleggen. Het zijn nou eenmaal de tropenjaren 🙈. Zeker met ook nog 2 jonge honden erbij.
  Ik heb nu heerlijk een half uur voor mezelf en m’n dikke buik. Mijn man wandelt met onze 2 honden en onze dochter. Me-time van de dag 🤣.

  Reageer
 2. Frederique 11 maandengeleden

  Wat ontzettend grappig! Ik zat net je vlog te kijken en opende daarna Insta en zag dat jullie dochtertje Olivia inmiddels geboren is. Achteraf heel bijzonder hoe je de vlog afsluit met ‘het zou elk moment kunnen gebeuren’ en dat ze diezelfde dag nog in jullie armen lag. Van harte gefeliciteerd!

  Ennehhh… Ik gok dat ze eerder komt hihi. 😀

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.