| 24 augustus 2014

Persoonlijke Update!

Collage bovenaan

Ik moet eerlijk toegeven, ik heb getwijfeld of ik dit artikel zou gaan schrijven. Zoals je ziet heb ik besloten het toch te doen. Het betekent namelijk ontzettend veel voor me dat jullie zo massaal optimavita.nl bezoeken. Ook al ken ik jullie niet, jullie zijn toch heel erg belangrijk voor me. Daarom voelt het goed om naast mijn ideeรซn over gezond leven, ook meer persoonlijke dingen te delen. Dus dat is wat ik op deze mooie zondag ga doen!

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: ik ben verhuisd! Zoals veel van jullie weten, is het al een aantal maanden over tussen mij en mijn vriend, die jullie eerder regelmatig op optimavita.nl zagen verschijnen. We hebben daarom ons huis verkocht en beiden een nieuw appartement gezocht. De afgelopen week ben ik druk aan het verhuizen geweest. Als het goed is hebben jullie er niets van gemerkt, want ik had alle artikelen vooraf ingepland. Voor de super oplettende lezers, heb ik alleen iets minder vaak gereageerd op jullie reacties.

We woonden de afgelopen 3 jaar in een klein dorpje vlak buiten Groningen, inmiddels ben ik weer verhuisd naar de stad zelf. Ik ben ontzettend blij met mijn woning, ook al is het een stuk kleiner dan ons vorige huis. Ik geniet zo van het inrichten naar mijn eigen smaak, het wordt al echt mijn huisje. Jullie begrijpen misschien wel dat ik een groot gedeelte privรฉ wil houden, net zoals jullie ook alleen maar kleine delen van mijn vorige woning hebben gezien. Toch vind ik het leuk om een klein beetje te delen. Daarom hieronder een foto van een deel van mijn nieuwe woonkamer!

20140822_162632

Ik houd van een vrij strakke inrichting, maar ook van een hoop gezelligheid. Die gezelligheid heb ik geprobeerd te creรซren door veel kaarsen, kussens en een heerlijk zacht plaid over de stoel.

Natuurlijk moest er ook gekookt worden. Mijn eerste warme maaltijd in mijn nieuwe huisje werd super simpel. Ik had nog een saucijsje in de vriezer zitten, dit bakte ik. Daarbij maakte ik sperziebonen en gepofte aardappel (4 minuten op een bord in de magnetron, met gaatjes in de aardappel). Op de aardappel goot ik een beetje magere yoghurt, waar ik wat Italiaanse kruiden doorheen mengde.

Koken

Een aantal van mijn vriendinnen en vrienden zijn al langs geweest om mijn nieuwe woning te bewonderen. Ati, Peter en Rasheeda deden nogal geheimzinning over mijn housewarming-cadeautje. Ik kon mijn geluk niet op toen ik de volgende dag een pakketje van Zalando op de mat vond, met daarin…..JAWEL…….de lange tight waar ik afgelopen week zo enthousiast over schreef. Super attent dat ze dat hadden opgeslagen en hem voor me hadden besteld. Nog een keer super bedankt toppers!

Broek

Ok, misschien niet de meest charmante foto, maar hij was wel spontaan direct na het vinden van de tight! Mocht je het je afvragen, ik heb geen kat. De kattenbakkorrels hadden we nog in de schuur staan en die zouden die dag worden opgehaald :).

Vanaf nu kunnen jullie dus andere achtergronden verwachten bij de video’s. Workoutfilmpjes zal ik waarschijnlijk voortaan in de sportschool opnemen. Ik hoop dat jullie dit anders-dan-anders artikel leuk vonden om te lezen. Voor mij voelde het belangrijk om het toch even met jullie te delen.

Groetjes, Marloes

Wat vinden jullie van mijn woonkamer?

36 reacties

 1. Goede Morgend Marloes!

  Eerst en vooral proficiat met je nieuwe stulpje. Ziet er gezellig uit!
  Gelijk in u vorige artikel omtrent Quotes; alles begint met een start.. Je doet het goed ;-)..

  Ik kijk uit nr nog meer workouts van je. Ze zijn keihandig, duidelijk en motiverend :-)!
  Ook de workout met een warming up is weer een binnenkoper!

  Grtjs

 2. Wat heftig zeg, uit elkaar gaan en zelfs je huis moeten verkopen. Gelukkig heb je weer je draai gevonden en heb je nu een leuk appartementje in de stad! ๐Ÿ™‚

 3. Dat is wat je noemt een ‘cosy’ woonkamer; gezellig, warm en persoonlijk! Heel lief dat je dit met ons wilt delen. Ik wens je heel veel geluk en een fijne toekomst in je nieuwe huisje!

 4. Hallo Marloes,
  Leuk dat je dit artikel geplaatst hebt. Een goede balans tussen ‘persoonlijk en privรฉ’ kan lastig zijn op internet, als lezer is het fijn om een stukje van jouw leven te volgen.
  Ik wens je veel gezelligheid en warmte, aan de foto’s te zien komt dat helemaal goed!

  En wat een super-vrienden, na een week hard werken en verhuizen en zo’n broek als cadeau fantastisch!
  Liefs, Vera

 5. ik had al gemerkt dat ik albert minder zag maar was het altijd vergeten te vragen. bedankt om zo eerlijk te zijn ๐Ÿ™‚ ik vind dat heel leuk want het is beter om dat te doen dan er heel geheimzinnig over te doen. veel plezier in je nieuwe appartementje

 6. Hoi Marloes,

  Wat super dat je een eigen appartement hebt gevonden ziet er gezellig uit!

  Ook echt gaaf dat je die sport broek hebt gekregen ga je vast veel plezier aan hebben!! ๐Ÿ™‚

  Ik wens je heel veel geluk in je nieuwe huisje! ๐Ÿ™‚

  Groetjes Laura

 7. Hoi,

  Nou moet ik natuurlijk wel even reageren…. ๐Ÿ˜‰

  We hopen dat je je snel zal thuis voelen in je je nieuwe huisje…
  Ziet er leuk en gezellig uit !!!!

  Liefs….

 8. Ik wens je veel geluk toe in je nieuwe woning. Goed idee hoe je het heb aangepakt…..een tipje van de sluier opgelicht…Dat werkt goed.
  Zag in je nieuwe keuken ook al de bananen klaar liggen.;-)
  Wens je het allerbeste toe en ik geniet van je site.

 9. Hoi Marloes, ik wens je veel geluk in je nieuwe woning! En ga zo door met de workouts en recepten, ik heb veel aan jouw site.

  Groetjes, Marjon

 10. Veel geluk in je nieuwe huis. Ziet er leuk uit!

  Fijn dat je hier wat over schrijft. Krijgen we een beter beeld van je. Leuk dat persoonlijke.

  Groetjes
  Moniek

 11. Oh leuk en veel plezier in je nieuwe huis!
  Voelt ook raar om te zeggen want ik ken je alleen omdat ik je site bezoek.
  Maar mooi dat je het met ons deelt.

 12. Hoi Marloes,
  wat een prachtige woonkamer, een wij wensen jouw hele veel geluk voor de toekomst.
  jij bent zeker een sterke vrouw, top.
  groetjes romy

 13. Ha Marloes,
  kan me indenken dat het lastig is om te bedenken wat je wel en niet op internet gaat zetten. Ik volg je nog niet super lang maar vind je website wel super handig en fijn en het is super dat je heerlijk down-to-earth bent. Geen gekke of overmatige dieten of sporten (alhoewel, mijn sporten haalt het lang niet bij jouwe, maar goed, je pusht gelukkig ook niet iedereen in een bootcamp-keurslijf (om het maar een naam te geven) ;-)).
  Toch leuk om via dit verhaaltje wat meer over jou zelf te zien/ horen. Als ik in de buurt zou wonen zou ik zeker bij je naar de sportschool willen komen (en dan hopen dat je in het echt ook zo relaxed bent :-)) maar jouw richting kom ik maar een aantal keer per jaar om familie op te zoeken (die wel in de buurt woont)
  Keep up the good work!
  liefs Talitha

 14. Nogmaals jammer dat je relatie over is! Wel fijn dat je inmiddels andere woonruimte hebt gevonden die je helemaal je eigen plekje kunt maken! Wat je laat zien op de foto ziet er sfeervol en gezellig uit! Succes met het vinden van een nieuwe weg in alles! Optimavita zal mijn site blijven en de workouts mijn sportmomenten!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram