Bewegen Leefstijl Persoonlijk Sportkleding

Oproep: Show jouw sportoutfit!?

Door

Collage outfit

Een tijdje terug plaatste ik een artikel waarin ik sportkleding van celebrities liet zien. Lezeres Indira kwam toen met het (naar mijn idee) geniale voorstel om ook eens de sportkleding van Optima Vita lezers te laten zien! Je raad het misschien al….daar heb ik jullie hulp bij nodig!

Het lijkt me ontzettend leuk om eens in een artikel te laten zien wat verschillende Optima Vita lezers dragen tijdens het sporten. Ik zou jullie daarom willen vragen om mij een foto van jezelf in sportoutfit te sturen! Natuurlijk kun je dit anoniem doen, dus je kunt een foto maken waar je gezicht niet op staat. Wil je ook niet dat ik je naam erbij vermeld? Geen probleem!

Het is in dit artikel totaal niet de bedoeling om mensen te gaan afkraken of om beoordelingen te gaan maken. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om te zien wat jullie graag dragen tijdens het sporten! Of het nu een trainingspak is van 15 jaar oud, of een superhippe outfit, alles is welkom!

Je kunt jouw foto sturen naar info@dietist-optimavita.nl. Vermeld als onderwerp: ‘Sportoutfit optimavita.nl’. Zet in je mailtje even of ik je naam mag weergeven, ik doe sowieso alleen voornamen. Ik zal een aantal outfits uitkiezen en die binnenkort op de site plaatsen!

Om alvast even een voorproefje te geven….hier een aantal van mijn outfits van de afgelopen tijd! (Als je op de afbeelding klikt, wordt hij groter).

Collage

Ok….kom maar op! Welke vinden jullie leuk…en welke niet? Zoals je ziet houd ik van strakke 3/4 sportbroeken. Ook draag ik regelmatig korte broeken, maar niet vaak als ik moet lesgeven. Weet niet waarom niet, maar voelt gewoon vaak niet prettig. Ik heb ook een wijdere sportbroek, die zie je bij outfit 1. Ik draag die ook graag!

Ik hoop dat er een aantal van jullie zijn die mee willen doen, ik zou het erg leuk vinden!

Groetjes, Marloes

Zou jij jouw sportoutfit met ons willen delen? Mail een foto naar info@dietist-optimavita.nl!

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Manon 8 jaargeleden

  Hoe kan je een foto sturen? Ik wil wel meedoen denk ik 🙂

  Reageer
 2. Manon 8 jaargeleden

  oh wacht ik zie het al haha. Goed lezen is moeilijker dan je denkt 😉

  Reageer
 3. Esther 8 jaargeleden

  gewoon naar jouw mail sturen ofzo?
  xxx

  Reageer
 4. Amy 8 jaargeleden

  Mijn outfits ken je wel!:) Ik vond jou blauwe shirtje van donderdag trouwens erg leuk !

  Reageer
 5. Amy 8 jaargeleden

  Jouw bedoelde ik;)

  Reageer
 6. Indira 8 jaargeleden

  Wat ontzettend leuk dat je het idee gaat uitvoeren!! Ik ga absoluut een foto maken en opsturen, morgen ga ik weer sporten dus ik zal dan een foto maken! Ik vind jouw broek op de 3e foto trouwens echt onwijs leuk! 😛

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.