Leefstijl Persoonlijk

Ontmoet mij op Love for Life in de Jaarbeurs! + Winactie

Door

13705 JAA LFL datum

Ik ga jullie vandaag iets super leuks vertellen, waar ik al een heel tijdje mee bezig ben. Ik ben namelijk uitgenodigd om twee workshops te komen geven op het Love for Life evenement in de Jaarbeurs in Utrecht! Vandaag vertel ik je meer over dit leuke event, ik vertel je wat ik precies kan doen en je kunt gratis toegangsbewijzen winnen, gewoon omdat ik het super fijn vind dat jullie zulke lieve en enthousiaste lezers zijn!

Het evenement
De naam Love for Life zegt het eigenlijk al, dit evenement zal plaatsvinden op 4 en 5 juni en draait helemaal om liefde voor het leven. Hier een korte omschrijving van wat je die dag kunt verwachten:

Wij vrouwen willen veel, maar de juiste balans vinden is nog wel eens lastig. Tijdens Love for Life doe je nieuwe inspiratie op en geven we je handvaten om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken. Je vindt er van alles over Food, Body en Mind. Maar behalve tips, nieuwe trends en inspirerende sprekers en workshops is Love for Life natuurlijk ook gewoon een gezellig dagje uit voor jou en je vriendinnen!

Ik2

Wat ga ik doen?
Er is een heel aantal bekende mensen uit gezondheidsland aanwezig. Onder andere Chickslovefood, Ralph Moorman, Radmilo Soda, FitGirlCode en Jesse van der Velde kun je er tegenkomen. Wat een ontzettende eer dat ik tussen deze mensen mag staan op deze super leuke dagen! Ik zal zowel zaterdag 4 juni als zondag 5 juni twee workshops geven:

 • Beide dagen zal ik om 11:00 uur vertellen (en laten zien!) hoe je effectief kunt trainen. Ik behandel feiten, fabels, weetjes, tips, tricks en ik laat je mijn favoriete oefeningen zien en voelen :).
 • Om 13:00 uur (ook beide dagen) geef ik een workshop over ‘gewoon gezond eten’. Ik vertel je mijn visie over gezond leven, geef tips over hoe je gezonde en lekkere gerechten maak, leg uit hoe je verleidingen kunt weerstaan en nog veel meer!

Natuurlijk zal ik voor en na mijn workshops ook gewoon aanwezig zijn om gezellig met jullie te kletsen en om antwoord te geven op al je vragen! Ik zou het daarom super leuk vinden als je aanwezig bent!

topbalk

Wil jij erbij zijn?
Als jij bij een van deze leuke dagen wilt zijn, kun je natuurlijk gewoon naar de Jaarbeurs in Utrecht komen op de dag zelf. Je betaalt €22,- voor een kaartje aan de deur. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis naar binnen, ben je tussen de 15 en de 18 jaar, dan betaal je €6,-.

Normaal gesproken betaal je online €18,- voor een kaartje. Ik heb echter een leuke aanbieding voor je! Als je op deze link klikt, kun jij jouw kaartje bestellen voor maar €17,-. Lekker voordelig dus. Nadat je het toegangsbewijs hebt gekocht, kun je je gratis inschrijven voor twee workshops naar keuze. Het hele programma vind je hier.

Kaartjes winnen! 
Ik ga het nog mooier voor je maken, ik mag namelijk ook kaarten weggeven! Ik ga aan vijf van jullie twee kaarten geven voor een dag naar keuze, zodat je lekker met een vriend(in) of familielid een leuke dag kunt beleven!!

Wat moet je doen om de kaarten te winnen? Plaats hieronder een reactie en vul je e-mailadres in het daarvoor bestemde hokje in (zorg dat je hem juist invult!). Ik maak je e-mailadres overigens nooit ergens bekend. Vertel me in jouw reactie waarom en met wie jij graag heen zou willen. Dit hoeft geen heel lang verhaal te zijn, gewoon kort en krachtig! Ook vind ik het leuk als je me volgt op Instagram en Facebook. Heb je een van de twee niet? Dat is natuurlijk geen probleem.

Ik stuur de winnaars zondag (29 mei) voor 21:00 uur een mailtje! Heb je na die tijd nog niets gehoord, dan kun je dus zelf kaarten gaan bestellen :). (Edit: Ik heb inmiddels de winnaars een mail gestuurd). 

Ik hoop jullie massaal te zien op het evenement en/of bij een van mijn workshops! Laat me zeker even weten als je gaat.

Groetjes, Marloes

Ga jij naar Love for Life? Wil je kaarten winnen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (32)
 1. Marlous 6 jaargeleden

  Wowww! Dit zou ik heel graag willen winnen! Waarom en met wie? Omdat ik nu voor 95% ben genezen van mijn eetstoornis en ik nu op een hele gezonde, verantwoorde manier omga met sport en voeding en een goede balans heb gevonden. Ik ben nu (bijna) helemaal happy met de dingen die ik doe en met mezelf!
  Ik zou een vriendin meenemen die afgelopen jaar op eigen kracht 25 kg! is afgevallen door gezonder te eten, meer te bewegen en te kijken naar de dingen waar zij blij van wordt en energie van krijgt ipv naar de negatieve dingen in het leven die soms gebeuren zonder dat je er invloed op hebt.
  Dit zou voor ons een superleuk dagje uit zijn!!!

  Reageer
 2. Sanne 6 jaargeleden

  Super gaaf! Ik woon niet zo ver van de jaarbeurs, maar ben nog niet zo lang verhuisd uit het mooie Groningen 🙂 Omdat ik altijd op zoek ben naar de juist balans, net begonnen ben met werken en desondanks veel aandacht besteed aan sporten en gezonde voeding, lijkt het me ontzettend leuk om hierbij aanwezig te zijn. Bovendien heb ik een vriendinnetje dat zich steeds meer aangetrokken voelt tot een fitte levensstijl, dus deze kaartjes zouden een mooie stap zijn op haar nog meer te overtuigen en er een leuke dag van de maken! Ga zo door!

  Reageer
 3. L 6 jaargeleden

  Oehh wat lijkt me dat leuk zeg om daar heen te gaan en jou in realife te ontmoeten! Lijkt me heel gezellig, en heel leuk om met mijn zusje hier heen te gaan. Sochtends als ik ga werken lees ik eerst rond 7 uur jouw artikel met mijn gezonde ontbijt, hoe groot fan kan je zijn?! Haha.

  Reageer
 4. Kim 6 jaargeleden

  Het lijkt me super leuk om twee kaarten te winnen.
  Ik ben zelf al ongeveer een jaar bezig met gezond bezig, maar nieuwe dingen leren is altijd goed. Ik zou dan mijn zus Astrid meenemen. Zij let sinds een paar weken terug meer op haar voeding, dus dat zou natuurlijk super leuk zijn om hier samen heen te kunnen 🙂

  Reageer
 5. -123- 6 jaargeleden

  Nou lekker kort maar krachtig!
  Hey Marloes ik loop sinds kort bij een diëtiste en ik weet inmiddels niet meer waar mijn relatie met voedsel staat opdit moment in m’n leven en een leuke speelse en educatieve manier om daar weer achter te komen lijkt mij dit evenement 😀

  Tja dat is eigenlijk m’n reden , want ik weet inmiddels niets meer qua voedsel, omdat ik telkens voedingslijsten loop te volgen -_- alsof ik zelf niet meer kan nadenken.

  Hopelijk begrijpelijk XD
  Fijne dag verder! En anders kijk ik er erg graag naar uit je te ontmoeten 😀

  Reageer
 6. Sandra Stieding 6 jaargeleden

  Wat een eer om hiervoor gevraagd te worden. Het lijkt me echt super leuk om met vriendin Monique of vriendin Anica (diegene die nog een plekje op haar kalender heeft) te komen en jou sowieso te ontmoeten maar ook inspiratie op te doen voor een fitte en gezonde toekomst.
  Groetjes, Sandra Stieding

  Reageer
 7. Alia 6 jaargeleden

  Ik kan dat weekend niet, maar wens iedereen die wel gaat heel veel plezier!

  Reageer
 8. Farrah 6 jaargeleden

  Hey, ik ben Farrah, woon in België en ben mama van twee top meisjes, Arwen en Norah.
  Ik volg je sinds kort via de Bloglovin app, puur toevallig. Ik was op zoek naar inspiratie om het roer om te gooien. Sinds drie weken eet ik veel gezonder en ga ik elke twee dagen een half uurtje hardlopen.
  Niet een oudig om deze me-time af te dwingen, als werkende mama! Maar het resultaat begint zich al stilaan te ontvouwen!
  Waarom ik er graag bij wil zijn? Ik ben op 1 juni jarig en het lijkt me een top-excuus om er eens met een vriendin op uit te trekken! Weer even me-time én met een goed motto: love life! De glimlach verschijnt als vanzelf wanneer ik het schrijf.
  Anyway, hartelijk dank om een inspiratiebron te zijn. Groetjes Farrah!

  Reageer
 9. Desiree e 6 jaargeleden

  Hoi Marloes! Super leuk dat je dat gaat doen!
  Ja waarom zou ik de kaartjes willen winnen en met wie zou ik gaan?
  Ik zou met me zus gaan we proberen samen af te vallen en sporten ook dagelijks samen. Het zou leuk zijn om ook andere oefeningen erbij te leren voor als we ze niet weten het is namelijk niet zo gemakkelijk in je eentje. Eten is ook best wel lastig en vooral voor mij. Heb een aardige eetstoornis gehad (ben er gelukkig al een stukje vanaf! :D). Maar gezond eten kom ik toch nog niet helemaal aan van ‘wat moet ik nu eten’.
  Het zou me super leuk lijken om daarom ook bij de workshops aanwezig te zijn.

  Veel plezier met het geven van je workshops!

  Groetjes,
  Desiree Rissema

  Reageer
 10. Merle 6 jaargeleden

  Ik wil heel graag winnen! Lijkt mij een leuk evenement!

  Reageer
 11. Martje 6 jaargeleden

  Wat super leuk! Ik doe heel graag mee. Ik zou mijn schoonzus meenemen. Wij houden ons samen erg bezig met gezond eten en sport. Ik probeer nog een paar kilo kwijt te raken en mijn schoonzus probeert op gewicht te blijven. Ik kijk elk youtube filmpje van je (toevallig vanochtend nog tijdens mijn ontbijt) en haal hier veel inspiratie uit. Lijkt me erg leuk om je te ontmoeten!
  Liefs Martje

  Reageer
 12. Yvonne 6 jaargeleden

  Super leuk dat je 2 workshops mag geven op dat evenement. Klinkt erg leuk allemaal. Ik wens je heeel veeeeel plezier en succes die dagen! Groetjes Yvonne

  Reageer
 13. Babette 6 jaargeleden

  Kort en krachtig… omdat ik net als vele meiden balans zoek in een gezonde levensstijl en een leuke dag altijd welkom is! 🙂

  Reageer
 14. Danielle 6 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Het lijkt me we is leuk om je live te zien,weer is wat anders dan met een scherm ertussen. Ik volg je al lang en ik vind je video’s altijd leuk oprecht intressant en boeiend om te zien,dusss vandaar. Ik kom graag met mijn dochter,kan niet vroeg genoeg beginnen met gezond leven he;-)

  Reageer
 15. Petra 6 jaargeleden

  Mijn balans is op dit moment ver te zoek. Zou het graag terug willen en daar tips voor te vinden op de beurs.

  Reageer
 16. Aline 6 jaargeleden

  Leuk!! Samen met mijn lieve vriendin!! We zijn sinds kort samen bezig om op ons eten te letten en aan het bewegen! Hierbij halen we veel inspiratie uit jouwn filmpjes en blogs!! Wat zou het leuk zijn als we je live dingen kunnne vragen! Ga zo door, dan doen wij dat ook ????????!

  Reageer
 17. Melanie 6 jaargeleden

  Super leuk! I’m in!

  Groetjes

  Reageer
 18. Theodoortje 6 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Ik kan dat weekend denk ik niet en dat is jammer want ik zou je graag een keer ontmoeten.
  Maar super gaaf dat jij workshops mag geven en niet meer dan terecht denk ik, want zoals ik altijd aan alle reacties op je site lees ben je een inspiratiebron voor velen. Dus ga zo door en heel veel plezier daarzo!

  Reageer
 19. Kelly 6 jaargeleden

  Leuk! Ik ben nu al een paar weken erg goed bezig, maar zou graag wel meer tips etc willen horen om het vol te houden en wat je nu het beste kan eten en waar je allemaal op moet letten!
  Groetjes, Kelly

  Reageer
 20. Marit 6 jaargeleden

  Gezond eten, hormoonbalans, emotioneel in balans en lekker in m’n vel -> door de bomen t bos niet meer zien. Wat is gezond eten en hoe kies je recepten welke geen grote kookkunsten verwachten. En welke sport past erbij?
  Graag leer ik van je.

  Reageer
 21. Leny Ooms 6 jaargeleden

  Graag kom ik samen met mijn dochter hiervoor in aanmerking. Ik probeer stapje voor stapje naar een gezondere levensstijl te gaan. En voor mijn dochter is het een hele mooi informatieve drijfveer. Zij gaat volgend jaar de opleiding voeding, sport en beweging volgen ????????????????.

  Reageer
 22. Stefanie 6 jaargeleden

  Echt heel leuk deze winactie, ik zou graag de kaartjes willen winnen omdat ik ze aan 2 goede vriendinnen zou willen geven. Zelf heb ik namelijk al een kaartje gekocht, en heb ook al je workshop gereserveerd voor op de zaterdag trouwens :). Maar het is natuurlijk nog leuker om iemand mee te nemen die net zon gezondheidsfanaat is als mezelf.

  Reageer
 23. Demi 6 jaargeleden

  Ooh ik had het zo leuk gevonden je eens te ontmoeten! Als ik het eerder had geweten had ik een van de dagen vrijgehouden, jammer volgende keer beter:)

  Reageer
 24. Susanne 6 jaargeleden

  Leuk zeg. Mijn zusje en ik volgen je fanatiek want ze gaat bijna trouwen en dan willen we er een mooie dag van maken met een gezond lijf in een mooie jurk 🙂 kaartjes winnen zou zeker leuk zijn , we willen je graag eens ontmoeten. Hoe dan ook, we blijven je volgen ! Thanks voor alle tips tot nu toe 🙂

  Reageer
 25. Claudia 6 jaargeleden

  Lijkt mij een erg leuk evenement. En leuk vooruitzicht om je in het echt te zien ipv op FB, je site en de you tube filmpjes die ik volg.

  Reageer
 26. .melanie 6 jaargeleden

  Hey marloes ik ben nu precies 5 weken gestopt met roken. En je helpt me echt door de moeilijke momenten heen. Je blije gezicht motiveert me om een nieuwe levenstijl op te pakken lekker door te gaan en niet mijn oude gewoontes terug te vallen. Thanks!! Ik zou je graag echt willen zien. Liefs melanie

  Reageer
 27. Annet 6 jaargeleden

  Balans, dat is hetgeen wat ik heb gevonden in de afgelopen jaren! Máár, daarin ben ik natuurlijk nooit uitgeleerd, en dit kun je altijd verder ontwikkelen, ben ik van mening. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in de natuur: hardlopen. En dat maakt mijn lichaam gezond en sterk, niet enkel door het hardlopen (beweging) maar ik ben van mening dat frisse lucht zoveel doet! Leren over dit soort mooie dingen in het leven, dat wil ik dag in en dag uit blijven doen! Daarom lijkt het me ontzettend gaaf om (zelfs vanuit het uiterste Noorden) naar Utrecht te komen! Al moet ik middernacht al mijn nest zijn, dat heb ik hiervoor over.
  Samen met mijn beste vriendin Nina Jager die sinds 3 maanden een schema volgt voor hardlopen & krachttraining en wat gezonder eet, na daar heel lang over getwijfeld te hebben. Wat zou het leuk zijn om samen hierheen te gaan en er een dagje (gezond!) uit van te maken! Super leuk!

  Liefs, Annet.

  Reageer
 28. Mariska 6 jaargeleden

  Leuk samen met mijn vriendin erheen!! Zelf ben ik 35 kilo afgevallen op eigen kracht en wil er graag nog 5 af hebben. Haal leuke ideeen en sportfilmpjes van optima vita af om in in ieder geval stabiel te blijven. Lijkt me leuk om naar deze ditie van de beurs te gaan, en nog meer inspirerende dingen te mogen beleven

  Reageer
 29. Anne 6 jaargeleden

  Hee Marloes, wat ontzettend gaaf dat je dit gaat doen! Ik ben vanaf januari al bezig om op mijn streefgewicht te komen, het gaat langzaam maar ik ik ben nog steeds aan mijn goede voornemen aan het werken.
  Bij dit evenement zal ik dus lekker veel inspiratie op kunnen doen om nog meer te gaan knallen! Ik zou samen met mijn moeder gaan die ook veel bezig is met gezonde voeding, maar ook met een gezonde geest.
  Ga zo door Marloes! Je bent een goede coach voor me 🙂

  Reageer
 30. Ylona de Leeuw 6 jaargeleden

  Hoi marloes
  Als ik kaartjes zou winnen zou ik m’n schoonzus mee nemen . D’r dochtertje heeft al 2 x een levertransplantatie gehad en is net 3 jaar . Dus voeding is ook erg belangrijk. En voor me zelf na 12 kilo afgevallen te zijn is op gewicht blijven toch ook een grote uitdaging. Groetjes ylona

  Reageer
 31. Esther 6 jaargeleden

  Hoi! Het lijkt me een onwijs leuke dag om heen te gaan, samen met mijn zusje Ingrid. Samen met haar heb ik in oktober meegedaan aan een 60 dagen challenge via onze sportschool. Ik hoefde niet echt veel af te vallen, maar het heeft wel ontzettend mijn ogen geopend over gezond leven, eten en sporten. Sindsdien volg ik jou en nog veel meer leuke mensen om inspiratie op te doen. Om dingen te leren, over eten, sporten, je goed voelen… Daarom zou ik heel graag samen met haar naar deze beurs gaan! Hopelijk tot dan, Groetjes!

  Reageer
 32. Sarah 6 jaargeleden

  hoi!
  Super leuk en gefeliciteerd dat jij op dit evenement workshops mag geven! Het lijkt me echt super leuk om je te ontmoeten en ook omdat het me super leuk lijkt om zelf ook een diëtist te worden. Ik zou dan met me moeder gaan, omdat we allebei geïnteresseerd zijn in gezonde voeding en de ‘verstopte suikers’ in producten. Ik ben super blij voor je dat je op dit evenement aanwezig mag zijn.
  Alvast heel veel plezier!!!!!
  xx

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.