Leefstijl Persoonlijk

Mijn Werkplek! Ik laat je de Sportschool zien.

Door

Ik weet dat jullie het leuk vinden om ook af en toe persoonlijke updates te zien/lezen. Ook krijg ik regelmatig de vraag of ik eens een dag uit mijn leven kan vloggen (= een soort videodagboek). Omdat ik dit nog best spannend vind, hier een klein beginnetje! Ik laat je vandaag mijn praktijkruimte zien en de sportschool waarin deze gevestigd is. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!Sinds maart 2011 heb ik mijn eigen praktijk, Optima Vita. Deze is dus gevestigd binnen Sportrade fit- en welness in Paterswolde. Binnen mijn praktijk begeleid ik mensen met overgewicht, ondergewicht, diabetes, een hoog cholesterolgehalte en andere problemen rond voeding.

Daarnaast werk ik als fitnessinstructrice bij Sportrade en geef ik groepslessen als Zumba en Bodypump. Ik ben hier dus minimaal 5 dagen per week te vinden, soms zelfs nog vaker.

Ik hoor heel graag of jullie deze video leuk vonden om te zien én of het je leuk lijkt om vaker zo’n persoonlijke video te zien. Bijvoorbeeld een dag uit mijn leven of een andere vlog-video. Als dit niet het geval is, hoor ik dat uiteraard ook graag! Uiteindelijk maak ik mijn artikelen en video’s voor jullie, dus ik hoor graag wat jij wel of niet leuk vindt.

Groetjes, Marloes

Zou jij het leuk vinden om eens een vlog van mij te zien? Of liever niet?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Danielle 8 jarengeleden

  Oh heeel leuk om te zien!!

  Reageer
 2. Marjolein 8 jarengeleden

  Heel leuk om eens te zien waar je eigen praktijk is, hoe het eruit ziet en in welke sportschool je werkt! Ik zou het leuk vinden kom vaker zulk soort persoonlijke filmpjes te zien

  Reageer
 3. Elise 8 jarengeleden

  Leuk om te zien! Een vlog lijkt me ook heel leuk!

  Reageer
 4. Martine 8 jarengeleden

  Leuk deze persoonlijke video! Persoonlijke video’s zijn mijn favoriet :)!

  Reageer
 5. Monica 8 jarengeleden

  Super leuk om te zien Marloes. Nu heb je er ook een beeld bij als je over je praktijk of sport lessen schrijft, altijd leuk!

  Reageer
 6. Vera 8 jarengeleden

  Leuk om eens te zien!
  Bijna jammer dat ik helemaal aan het andere eind van Nederland woon, in Limburg….want het ziet eruit als een erg goed verzorgde en gezellige sportschool. Mooie werkplek!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: