Leefstijl Persoonlijk

Mijn ‘Lifestyle Challenge’ op de Mooppi App!

Door

Ik deelde het afgelopen zondag al op YouTube, maar ik wil het natuurlijk ook met iedereen hier delen! Ik ben super blij dat ik de ‘director’ mag zijn van mijn eigen challenge in de App ‘Mooppi. In deze app kun je challenges aangaan van mensen over de hele wereld. In deze video vertel ik je er meer over.Ik zou het super leuk vinden als jij meedoet aan mijn challenge! Upload dus een foto of video van jouw ultieme healthy lifestyle moment in de Mooppi app. Neem het echt zo breed, serieus of grappig als je wilt.

Met jouw foto kun je punten krijgen van andere app-gebruikers. Degene met de meeste punten wint de challenge en maakt kans op een mooie prijs! Onder andere een giftard van Amazon.com. Je doet jezelf er dus ook nog eens een plezier mee :). Je kunt trouwens zo veel en zo vaak oploaden als jij wilt, dus stuur gerust meerdere foto’s in. Je kunt natuurlijk ook lekker met andere challenges mee doen.

Ik ben benieuwd of je meedoet, je kunt de app hier downloaden in de playstore. Voor apple gebruikers is hij helaas nog niet te downloaden.

Groetjes, Marloes

Kende jij Mooppi al? Doe je mee aan mijn challenge?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
  1. Danielle 6 jaargeleden

    Ik ken deze app helemaal niet! Even checken dus, klinkt leuk namelijk :D!

    Reageer
  2. Tamara 6 jaargeleden

    Niets voor mij, dus deze slaan we lekker over.

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.