Bewegen Persoonlijk

Mijn favoriete kapsel tijdens het sporten

Door

Misschien is het je al opgevallen, ik heb duidelijk een favoriet kapsel tijdens het sporten. Namelijk een vlecht langs de voorkant van mijn hoofd, gevolgd door een staart of een knot. Met deze haarstijl blijven mijn haren goed op hun plek zitten en komen ze niet in mijn ogen. Ik krijg vaak de vraag hoe ik dit kapsel maak. Vandaag laat ik het je zien!

Foto’s van het kapsel vind je hieronder.

Zoals ik in de video al aangeef, als je dit voor het eerst bij jezelf gaat doen is het echt lastig. Als je echter vaker oefent, zal het steeds beter gaan. Ik raad je aan om de eerste keren het haar dat je wilt invlechten, te scheiden van de rest. Doe de rest in een staart naar achteren, zodat het niet in de weg zit.
Hier zie je nog wat foto’s van het uiteindelijke resultaat.

3

2

P1010634

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Veel succes als je zelf gaat proberen dit kapsel te maken!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete kapsel tijdens het sporten?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (7)
 1. Jorien 9 jarengeleden

  Goeiemorgen, ik ben er fan van. Ik vind t – zeker met een staart of een nette knot – ook heel mooi voor overdag, zeker met warm weer! Ik heb zelf alleen veel laagjes (en jij volgens mij niet heel erg, als ik t goed gezien heb), dus ik ga het eens testen. Ben benieuwd. Zeker met rpm ben ik mn haar soms goed zat! (Al die heerlijke plukjes die op je voorhoofd blijven plakken, yak 😉 )

  Liefs, Jorien

  Reageer
  • Marloes 9 jarengeleden

   Hey Jorien. Ik droeg dit kapsel ook toen ik nog een boblijn had, dus het moet zeker kunnen met laagjes. Het is alleen wat lastiger, dus meer oefenen ;-). Liefs

   Reageer
 2. Esther 9 jarengeleden

  Echt super leuk, ik blijf het lastig vinden, mijn haar zit in laagjes en dan springen er steeds stukjes uit de vlecht of ik laat het daardoor los. Ik heb een hoge staart tijdens het sporten, knotje kan bij mij los zakken want ik hou niet van stijf:)

  Reageer
  • Marloes 9 jarengeleden

   Misschien helpt het om eerst wat schuimversteviger in de voorste plukken te doen, dan ‘plakken’ ze vast. Niet te veel natuurlijk, anders oogt het erg vet. Succes!

   Reageer
 3. Ati 9 jarengeleden

  Ben zo’n oen in die creatieve haardingen:-). Heb vrij dun haar dat is lastig. Maar zal het een keer proberen! Als het niet lukt, kijk ik je wel even lief aan, dan mag je het een keer bij mij doen

  Reageer
 4. Vanessa 9 jarengeleden

  Mooi kapsel, zeg!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: