| 19 oktober 2013

I proudly present: De Optima Vita auto!

P1040032

Vandaag even niets over gezond leven op optimavita.nl, maar iets waar ik super enthousiast over ben. Albert en ik hebben namelijk een nieuw (lees: tweedehands maar voor mij nieuw) autootje!

Al 3 jaar crosste ik door Groningen, Paterswolde en Zuidlaren op een scooter, maar vooral in de winter was dit soms bijna niet te doen. Er zijn dagen dat ik wijdbeens met 20km/uur door de 10cm hoge sneeuwlaag heen ploegde met mijn laptoptas tussen mijn benen. We zijn daarom gaan sparen voor een tweede auto.

P1040031

Twee weken terug vonden we de perfecte, klein, Optimavita-blauwe Ford ka! We besloten dat dit onze nieuwe auto werd. Aangezien hij de perfecte blauwe kleur heeft, kon het logo van mijn praktijk er natuurlijk niet op ontbreken. Gisteren heeft Robert Vos van Mac Sign in Groningen hem bestickerd, zodat het nu een echte officiële Optimavita-auto is. =D

P1040035

De letters aan de zijkant zijn bedrukt in parelmoerkleur en schitteren vrolijk in de zon. De achterkant verwijst naar de blog, zodat we hier hopelijk nog meer mensen kunnen verwelkomen.

Ik ben echt enorm trots op onze nieuwe auto, de eerste echte grote uitgave van het geld dat ik verdien met het geven van dieet- en beweegadviezen. Hij valt lekker op, dus als je me ziet rijden zwaai dan zeker even :-).

Groetjes, Marloes

En….wat vinden jullie ervan?

19 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram