Getting personal #2 – Persoonlijke vragen

Ik had nog heel veel persoonlijke vragen over van de vorige video. Daarom besloot ik er nog een op te nemen. Je leert me dus weer een klein beetje beter kennen vandaag! Veel kijkplezier, ik hoop dat je het leuk vindt om te zien.Ik praat in de video over aardappelen uit de magnetron, het recept vind je hier. Ik gebruik hier zoete aardappel, maar die kun je natuurlijk gewoon vervangen door een normale aardappel.

Ik geniet ontzettend van het opnemen van deze video’s, ga dus maar lekker door met het stellen van vragen!

Groetjes, Marloes

Wat zou jij van me willen weten?

5 reacties

 1. Heel leuk filmpje!
  Voor de volgende een vraag: heb je wel eens een client in je praktijk, waarbij je het moeilijk vindt om professioneel te zijn? Bijvoorbeeld omdat iemand in je ‘allergie’ zit en je je haast ergert… Of omdat iemand de afspraken niet nakomt… Of omdat iemand op jou of iemand uit je omgeving lijkt…of opvattingen heeft waar jij principieel anders tegenaan kijkt?

 2. Beste Marloes,

  Normaal houd ik geen blogs bij, ik ben doorgaans niet zo een blog-fan, maar deze blog vind ik leuk. Omdat er veel interessante info in voorkomt, omdat ik het beluister als ik moet werken op mijn computer of als ik de documenten van mijn computer aan het sorteren ben. Zonder het me te herinneren heb ik u denk ik al geschreven. Want ik stelde je die vraagje over “als er brand uitbreekt, en je maar 1 ding meenemen…..” Wat je een moeilijke vraag vond, zei je… 😛 Ik was eerlijk gezegd rats vergeten dat ik u geschreven had, laat staan dat ik die vraag gesteld heb… 🙂 Ik zou bijna hetzelfde geantwoord hebben: mijn laptop of mijn orange-kaart (waar ook al mijn bestanden opstaan 🙂

  Maar nu dat ik toch weer aan het schrijven weer een vraagje?

  Met welke algemeen bekende personage, levend of dood, zou je graag eens willen tafelen? Waarom?

  Ik experimenteer graag met uw receptjes…. Het resultaat is heerlijk!!!

  Groet,

  Luc

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram