Geshopt: Sportkleding!

Samen

Omdat ik weet dat veel van jullie net zulke ‘suckers’ voor mooie sportkleding zijn als ik, deel ik vandaag mijn nieuwste aankoopjes met jullie! Laatst was ik samen met Ati dicht bij de Telstar, een grote sportwinkel in Groningen. Daar moesten we natuurlijk even binnen kijken. Eerdere bezoekjes leverden niet zoveel op, de collectie viel me toen een beetje tegen. Deze keer was er meer naar mijn smaak!

Eigenlijk al direct bij binnenkomst viel mijn oog op een supergave 3/4 tight van Björn Borg. Ik vertelde jullie al eerder dat ik gek ben op strakke sportbroeken. De laatste tijd verschijnen er ontzettend veel exemplaren met leuke printjes en kleurtjes, ik vond deze helemaal geweldig.
Toen ik het prijskaartje zag, moest ik wel even slikken…hij was namelijk €55,99! Ik vind dit best prijzig voor zo’n sportbroek, maar hey….soms moet je jezelf even verwennen! Toen ik student was, kocht ik eigenlijk alleen goedkope sportkleding, maar nu ik werk mag ik best af en toe wat meer besteden! De broek nam ik daarom met een big smile mee naar de kassa.

Broek1

Ook vond ik een leuk shirtje van Nike. Het is een ontzettend dun stofje, met ‘streepjes’ die licht doorschijnend zijn. Ik twijfelde of het niet teveel zou doorschijnen, maar dat valt heel erg mee! Deze blauwe kleur vind ik ontzettend mooi en het model is perfect voor over een tight, daarom ging ook deze met me mee naar huis. Ik betaalde er €34,95 voor.

Shirtje

De volgende dag kreeg ik een Whatsappje van Rasheeda. Ze was in Bataviastad en appte me een foto van de broek hieronder. Super.Gave.Broek! Ik appte terug dat ze die absoluut moest meenemen, maar hij was helaas niet meer in haar maat verkrijgbaar. Maar…..wel in mijn maat! Omdat ze in Bataviastad een Nike Factory Store hebben, ging er ook flink wat van de prijs af. Deze broek kostte oorspronkelijk €40,-, maar hij hing daar voor €14,-……veertien euro!!! Koopje :-). Rasheeda was gelukkig zo lief om hem voor me mee te nemen. De broek is van de Nike pro lijn. Hij valt wat lager dan mijn andere tights, maar ik vind hem super lekker zitten. Niet te los, hij zakt niet af, maar hij snijdt ook niet in m’n zij (if you get what I mean ;-)).

Broek2

Als er bij jou in de buurt een Nike Factory store zit (Amsterdam, Bataviastad, Antwerpen), ga dan zeker eens langs! Je moet een beetje mazzel hebben met de collectie en de maten die verkrijgbaar zijn, maar je kunt er hele goede deals scoren! Zo nam ik een paar weken geleden deze schoenen mee uit Antwerpen voor slechts €17,-!! Er ging 70% van de factory-outlet-prijs af! Vaak zijn de modellen die overblijven niet de mooiste, maar ik vond deze heel leuk als aanvulling op mijn sportschoenencollectie.

Schoenen

Ik ben ontzettend blij met m’n aankoopjes. Zoals jullie weten loop ik zeker 4-5x per week in sportkleding rond, ik vind het daarom fijn om regelmatig te kunnen afwisselen met outfits.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij de laatste tijd nog sportkleding geshopt? Of wat zou je graag willen kopen?

 

14 reacties

  1. Goed geslaagd chicka! Ik ben nog op zoek naar een mooie lange sportbroek die eigenlijk ook als lekkere loungebroek te gebruiken is. Helaas gisteren niet kunnen vinden bij H&M of Perry

  2. Ik heb vorige week bij Decathlon hele fijne nieuwe sportkleding gehaald en nieuwe Nikes bij Perry Sport. Onlangs was ik bij Rosada Fashion Outlet waar ook een Nike Factory Store zat, helaas kon ik daar niet slagen. Maar dat is wel een erg leuke winkel om zo af en toe eens in te neuzen. Overigens heb ik daar wel een paar jaar geleden mijn Nike hardloopschoenen gekocht.

  3. Ha Marloes!
    Mooie kleren! Ik ben toe aan nieuwe hardloopschoenen, maar weet niet zo goed waar ik op moet letten… Er zijn zo veel soorten! Heb je misschien tips?

    1. Ik zou naar een gespecialiseerde hardloopzaak gaan (Runner, Runnersworld, Run2day etc.) Daar werken gespecialiseerde mensen die je goed kunnen adviseren!

  4. leuk jo! vooral die broek op de bovenste foto, staat je mooi je ziet echt dat je sport.
    en een vrouw moet zich zelf idd verwennen zo afentoe, dan maakt t prijsje niet zo veel uit.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram