| 8 oktober 2013

Final update: Getting ready for the 4 mijl

4-Mijl-logo

Komende zondag is het dan zo ver: de 4 mijl van Groningen! Ik vertelde jullie al eerder dat mijn doel is om de 6,4 kilometer onder de 30 minuten te lopen. 6 weken geleden startte ik met trainen, in de eerste update van 2 weken geleden konden jullie lezen dat het best aardig ging. Ik vertel jullie vandaag hoe het sinds die tijd is gegaan en met welk gevoel ik de 4 mijl ga starten…

Ok, ik zal maar met de deur in huis vallen. Mijn hardloopmomenten van de afgelopen week zijn niet iets om trots op te zijn! Sinds de vorige update heb ik alleen vorige week zaterdag nog hardgelopen, ik heb toen een duurloop gedaan. Daarna is het er simpelweg niet meer van gekomen! Vrijdag wilde ik gaan hardlopen, maar ik had nog ontzettend zware benen van mijn twee groepslessen van de dag daarvoor.

Lesgeven1

Zaterdag moest ik weer twee lessen geven, dus ik wist dat het echt geen zin had om te gaan lopen. Gisteren en vanavond geef ik ook weer les, net als donderdag. Vanaf donderdag wil ik mijn benen rust geven, om spierpijn voor de loop te voorkomen. Hardlopen gaat dus niet meer lukken…

Kortom, weer een dramatische voorbereiding! 🙂 Ik heb absoluut niet stilgezeten de afgelopen weken, dus mijn conditie is dik in orde. Alleen had ik toch gehoopt op iets meer training wat betreft het hardlopen, omdat ik merk dat dit toch echt een aparte vorm van belasting is.

Goed, met wel gevoel ga ik nu lopen….om eerlijk te zijn ben ik een beetje bang :-)! Ik wil absoluut proberen mijn streeftijd te halen, ik ga voor een tijd onder de 30 minuten. Maar of ik het ook ga halen??? Ik weet dat ik het ontzettend zwaar ga krijgen, dus als jij toevallig langs de kant staat te kijken, let dan even extra op als het vak met de nummers 18.000 voorbij komt en schreeuw de longen uit je lijf!

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van mijn uiteindelijke tijd. Wish me luck!

Groetjes, Marloes

Wat denk jij, ga ik het halen?

11 reacties

  1. succes! u can do it!
    btw.
    Er staat dat je maar een keer op ja hoef te drukken als je cookies accepteert, maar elke keer al kom ik op jullie site moet het!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram