Bewegen Persoonlijk

Extra update – Optima Vita helpt Marieke met afvallen

Door

Marieke van www.mariekevanwoesik.nl blogt over haar bucket list. Één van de doelen op haar lijst is afvallen. Ze stuurde ons een mail of wij haar en de lezers van haar blog willen helpen op het gebied van beweging, natuurlijk willen we dat!

We hebben een beweegprogramma opgesteld voor de komende vier weken, met behulp van onze video’s. Na deze periode volgt een nieuw programma, dat natuurlijk iets zwaarder wordt.

Nieuwsgierig? Check www.mariekevanwoesik.nl

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Marieke 9 jaargeleden

  Jaaaa! Ik krijg al hele enthousiaste reacties!

  Reageer
 2. Stephanie 9 jaargeleden

  Super leuk!!! Ik volg jullie site nu al een tijdje en ben dan ook snel doorgeklikt naar Marieke! En me zelfs al opgegeven voor de challenge!;)

  Ben inmiddels al 20 kg kwijt sinds januari maar wil er graag nog wat af. Helaas sta ik een beetje stil sinds de vakantie maar hopelijk doorbreek ik die stilstand mede door mee te doen aan de challenge en nog meer motivatie te hebben! Sinds gisteren lid van de sportschool hier in de buurt dus hopelijk werkt dat ook nog mee aan het doorbreken van mijn stilstand:)

  Reageer
  • Marloes 9 jaargeleden

   Leuk Stephanie! Heel veel succes. Blijf lekker genieten van gezonde lekkere producten!

   Reageer
   • Stephanie 9 jaargeleden

    Doe ik zeker! Kan me het leven dat ik hiervoor had niet meer voorstellen. Gelukkig kan ik ook nog steeds genieten van af en toe iets ‘fouts’. Ik ga het nooit meer laten gebeuren dat de weegschaal naar boven gaat schieten dus het gaat zeker lukken!

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.