| 12 februari 2015

Even voorstellen

Schermafbeelding 2015-02-10 om 15.34.21

Vorig jaar rond deze tijd, maakte jullie kennis met mijn eerste stagiaire, Daniëlla. Zij heeft twintig weken stage gelopen en is inmiddels alweer een aantal maanden voor zichzelf begonnen. Vanaf deze week heb ik een nieuwe stagiaire, Anneloes! Ze loopt de komende weken fulltime met me mee, zowel tijdens het spreekuur met cliënten, als bij het onderhoud van optimavita.nl. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor!

Mijn naam is Anneloes Kon en ben 23 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding voeding en diëtetiek en heb net mijn afstudeer scriptie achter de rug. Het laatste hafjaar staat voor mij in het teken van een afstudeer stage die ik vanaf nu tot eind juni zal gaan lopen bij Optima Vita.

Iedereen weet wel iets over voeding te vertellen en er zijn veel theorieën over het zelfde onderwerp te vinden op het internet. Er is veel verwarring en daarom vind ik het erg leuk om verschillende theorieën tegen elkaar af te wegen en mijn eigen mening erbij te vormen. Gezondheid en leefstijl zijn twee componenten die heel nauw samen gaan en wat ik erg interessant vind. Daarnaast vind ik het erg leuk om te reizen en de voeding en gewoontes te onderzoeken van verschillende culturen.

Naast veel lezen over voeding en leefstijl vind ik het erg leuk om zelf in beweging te zijn. Zwemmen is datgeen wat ik voornamelijk doe. Gelijk na mijn C diploma mocht ik op wedstrijdzwemmen en tot op heden is dat hetgeen wat ik nog steeds graag doe. In de zomer vind ik het heerlijk om veel buiten te zijn dus dan komt de racefiets tevoorschijn en zoek ik leuke plekjes op. Vaak ga ik zonder plan of route de weg op en welk pad er op dat moment leuk is, kies ik. Zo was ik ook al een aantal keer langs Sportrade (de sportschool waar Optima Vita bij in zit) gefietst zonder ooit te bedenken hier stage te gaan lopen.

Ik heb erg veel zin in komend half jaar en jullie zullen vast en zeker wat van mij gaan lezen. Hebben jullie zelf dingen die jullie graag willen weten, vraag gerust.

Groetjes,
Anneloes

10 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram