| 16 april 2013

Even voorstellen….. Albert!


Mijn eerste filmpje op optimavita.nl! Ik laat je vandaag zien wie ik ben, wat ik doe en wat mijn visie is op gezond leven en trainen.

Sinds de website gestart is, komen er veel leuke reacties op de workouts en recepten binnen. Ik merk echter dat vooral vrouwen geïnteresseerd zijn in de artikelen en de trainingsfilmpjes. Dit verbaast mij enorm, zelf train en leef ik al tijden op deze manier. Het levert mij veel op! Ik voel me fit en gezond, heb goede resultaten als het gaat om hardloopwedstrijden, trainingen in de sportschool maar bovenal heb ik plezier in mijn trainingen. Dit dankzij de afwisseling die deze vorm kan bieden.

De stap om te beginnen is meestal het moeilijkste voor mensen. Dit is dan ook één van de redenen dat ik voortaan zal bloggen op optimavita.nl. Ik ga jullie laten zien hoe ik leef en train. De uitdaging die jullie aan kunnen gaan is dat je direct instapt vanaf het eerste moment. Kijken of deze manier van leven en trainen je brengt, dat wat jij er van verwacht. Op internet is er veel informatie beschikbaar over trainingen, trainingsopbouw en periodisering. Wat ik ga doen voor jullie is deze informatie bundelen en op die manier er voor zorgen dat jij als kijker/ lezer direct aan de slag kunt.

Wat zijn essentiële aandachtspunten? Motivatie, doorzettingsvermogen, rust, voeding, open staan voor nieuwe inzichten, accepteren dat het soms minder gaat, genieten van de pijn tijdens trainingen, tevreden zijn met de prestaties, bijhouden van de prestaties en trainingen!

P1000871

Waar baseer ik nou mijn trainingen op? Mijn belangrijkste geschiedenis qua sporten is: voetbal, judo, tennis, zwemmen, atletiek en fitness. Daarnaast heb ik tijdens mijn periode op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen veel andere sporten moeten beoefenen. Hier heb ik onder andere gedaan aan: Turnen, bewegen op muziek, atletiek (looponderdelen, speerwerpen, kogelstoten, hoogspringen), vechtsporten (Boksen, judo), spel (softbal, handbal, unihockey, basketbal, etc.), zwemmen (borstcrawl, schoolslag, rugslag, vlinderslag, waterpolo, onderwaterhockey).

Daarnaast heb ik op de ALO mijn diploma fitness instructeur A en sportmassage gehaald. Dit allemaal wil ik gaan gebruiken om de komende periode jullie te motiveren om meer uit je trainingen te halen!

Groetjes Albert

Watvoor video of artikel zou jij leuk vinden om van Albert te zien?

Eén reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram