Leefstijl Persoonlijk Question

Dilemma’s #2 – Mijn antwoorden!

Door

Collage

Hier zijn ze dan, mijn antwoorden op de dilemma’s van vanmorgen!

1. Sporten in een sportschool waar alleen maar lelijke mensen rond lopen, jij bent veruit de knapste. OF Sporten in een sportschool met alleen maar super mooie en afgetrainde mensen. Jij bent de minst knappe van iedereen en dit zal ook nooit veranderen.

Ik ga voor de sportschool met knappe en afgetrainde mensen! Ik houd ontzettend van kijken naar mensen….en dat is nou eenmaal een beetje leuker als ze er goed uitzien ;). Dat ik dan zelf de minst knappe ben, neem ik voor lief.

2. Appelmoes mengen door ALLES wat je eet (ontbijt, lunch, avondmaaltijd en tussendoortje) OF voor altijd alles gepureerd moeten eten (ook in een restaurant, bij de borrel etc.)

Oeh….hier had ik het moeilijk mee! Beide zo zonde, want je mist óf een groot deel van de smaak, óf structuur! Toch ga ik voor alles pureren, omdat je dan nog wel alle verschillende smaken proeft. Van appelmoes wordt alles zo zoet en het krijgt allemaal enigszins dezelfde smaak. Nee, doe mij die staafmixer maar ;-).

3. Een partner hebben die obsessief bezig is met gezond leven (hij/zij sport ELKE dag en wil NOOIT iets ongezonds eten) OF een partner die niets geeft om gezondheid, niet sport en vrijwel altijd ongezond eet.

Eigenlijk wil ik gewoon geen keuze maken, maarja….ik moet wel mijn eigen spelregels volgen! Ik zou beiden gevallen echt vreselijk vinden. Toch ga ik voor een partner die obsessief gezond leeft. Ik denk dat een totaal ongezond iemand, nog veel verder van mij af staat. Hij zou vast niet begrijpen dat ik wel gezond wil leven. Dan maar iemand die er constant mee bezig is. Als ik zelf af en toe maar mag genieten van een ongezonde hap ;-).

4. Voor altijd moeten sporten op verschrikkelijke muziek (Lees: slome jaren 60 muziek zonder beat) OF altijd moeten mee-neuriën met de leuke muziek die uit je oordopjes klinkt (Lees: andere horen jou alleen, niet de muziek!

Ik vind het heel genant om altijd te moeten neuriën. Voor een keertje is niet zo erg, maar altijd dat zou ik niet trekken! Doe mij dus maar de jaren 60 muziek, ik sluit me wel gewoon een beetje af.

5. Nooit meer een druppel alcohol drinken, geen uitzonderingen! OF nooit meer chocolade eten, ook niet als het op een koekje, gebakje of iets anders zit.

Ik laat de chocolade staan, hoe slecht dat misschien ook klinkt. Ik kan ontzettend genieten van een glas wijn of een likeurtje op z’n tijd. Ik drink vrijwel nooit veel, maar af en toe een drankje vind ik heerlijk! Ik denk dat ik chocolade gemakkelijker zou kunnen laten staan. Bovendien krijg ik steeds minder zin in chocolade, als ik het minder eet. 

Dat waren ze! Wat was het weer moeilijk. Fijne avond!

Groetjes, Marloes

Wat kies jij bij deze vijf dilemma’s?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
  1. Marion 8 jarengeleden

    Leuk te weten wat jij zou kiezen!

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: