Leefstijl Persoonlijk

Daniëlla heeft haar eigen blog!

Door

Site Daniëlla

Misschien missen jullie haar al een beetje, Daniëlla heeft in juli haar stage bij Optima Vita afgerond. Natuurlijk hebben we dit met zijn tweetjes ‘gevierd’, maar op de website heb ik er nog geen aandacht aan besteed. Dat wil ik bij deze doen, daarnaast wil ik jullie aanraden om zeker eens een kijkje te nemen op haar website: www.voedingbewust.nl

Na haar stageperiode is Daniëlla gelijk gestart met haar eigen praktijk. Ik weet als geen ander hoe lastig dat is en hoe veel er op je af komt, dus ik ben mega trots op haar! Daarnaast zal ze op haar website verschillende recepten en andere artikel over voeding plaatsen, die jullie zeker niet mogen missen. Neem dus absoluut even een kijkje.

Zoals jullie weten houdt Daniëlla net als ik van gezonde maaltijden, die niet te moeilijk te bereiden zijn. Super interessant! Een aantal artikelen zullen overlappen met die ze geschreven heeft voor optimavita.nl, maar er verschijnen ook nieuwe!

honger

Daniëlla, bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de leuke periode die ik met je heb gehad! Je hebt je altijd keihard ingezet, zowel voor de cliënten als voor de site. Ik wens je al het geluk van de wereld, ook met je mooie man en zoontje.

Vandaag dus even exclusieve aandacht voor de site van Daniëlla, morgen vinden jullie weer een informatief artikel!

Groetjes, Marloes

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Vera 8 jarengeleden

  Ik had de artikels van Daniëlla inderdaad gemist en dacht dat het kwam door de afronding van de stage en de zomervakantie.
  Daniëlla, leuk om even op je nieuwe site rond te neuzen, ik zal er zeker recepten van gebruiken! En natuurlijk proficiat met de diploma en de start van je eigen bedrijf. Veel succes!!!

  Reageer
 2. Marion 8 jarengeleden

  Lag het toch net op mijn ‘lippen’ om te vragen waar Daniella gebleven was, verschijnt ineens dit artikel! (Zonder link naar haar site?)
  Vanaf deze plek wens ik haar veel succes met zowel haar praktijk als haar blog!

  Reageer
 3. Daniella van Dijk 8 jarengeleden

  Aaahw! Wat lief van je Marloes! Mis je inspiratie en de gezelligheid op de werkvloer! Binnenkort kom ik weer even een bakje koffie doen;) Bedankt voor het promoten van mijn blogsite, heb net nog aan een nieuwe cliënt je leuke workouts laten zien via optimavita.nl!
  Bedankt voor de reacties Vera en Marion, super bedankt!

  Reageer
 4. Bart 8 jarengeleden

  Even zitten rondneuzen daar en mijn conclusie is dat dit is vanaf nu ook I-Must-Follow site is! 😉
  Goed om te merken dat er steeds meer sites komen gericht op gezonde voeding!!!

  Reageer
 5. romy 8 jarengeleden

  Wat jammer , zal haar missen, maar zeker op haar site kijken.
  Een van harte Danielle met alles,
  lieve groetjes romy

  Reageer
 6. Tamara 8 jarengeleden

  Ooo ik was overlaatst nog aan het denken hoe het met haar zou zijn! Leuk om te weten dat ze het goed doet!

  Reageer
 7. Manon 8 jarengeleden

  Ah ik miste Daniella al!
  Wist helemaal niet dat ze hier alleen voor haar stage was, maar ik ga ook zeker af en toe een kijkje op haar blog nemen 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: