50 Random Facts About Me!

Ik weet dat veel van jullie het leuk vinden om af en toe wat meer persoonlijke artikelen te lezen op optimavita.nl. Ik zag een tijdje terug deze ‘tag’ rond gaan op YouTube, verschillende YouTubers vertellen je 50 random feitjes over zichzelf. Dat leek me super leuk om te doen, dus ik heb ook een video voor jullie opgenomen!Ik was kennelijk een beetje over-enthousiast en heb 52 feitjes bedacht, in plaats van 50. Waar het fout is gegaan, geen idee! Twee bonus-feitjes dus :).

In dit artikelย zie je een foto van mijn tatoeage, je vind hem rechts onderin in de fotocollage.

Ik heb ontzettend veel plezier gehad tijdens het maken van deze video. Mochten er meer dingen zijn die jullie van me willen weten, of mocht je vragen hebben naar aanleiding van mijn antwoorden, dan kun je dat natuurlijk hieronder aangeven!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Groetjes, Marloes

Wat zou jij van me willen weten?

13 reacties

  1. Wat een hele leuke video zeg: je lijkt mij echt zo’n leuk dame ๐Ÿ™‚ Hahaha GTST: guilty pleasure ๐Ÿ˜‰ ? En wat tof dat je een opleiding gaat volgen en jezelf wat meer gaat verdiepen, echt heel gaaf! Bizar van je tong haha, ging het gelijk proberen maar lukte mij niet… En dubbel liggen in auto en meezingen: ontzettend herkenbaar ๐Ÿ˜‰ X

  2. Erg leuke video, vooral dat nummer 51 en 52 langskomen in de 50 random facts, haha!
    Plassen met de deur open…oeps….dat doe ik ook…ook gewoon als mijn vriend thuis is….:%? ๐Ÿ™‚
    En GTST is echt erg…..hahaha….ik ga zo even de aflevering van gisteren terugkijken… ๐Ÿ™‚ Ja, ik doe het ook, ik ben 32 jaar….het kan ECHT NIET…maar ik kan er echt goed bij afschakelen, verstand op 0 en even ontspannen in een andere wereld!

    Veel succes met je nieuwe opleiding, maar als leren je zo makkelijk af gaat, zal dat wel goed komen.

  3. Wat een ontzettend leuk en spontaan filmpje weer! Ik herken ook veel dingen, onder andere een knak in de heup dat heb ik ook ik vind het erg irritant, na een paar keer begint het ook pijn te doen maar goed er zijn ergere dingen ๐Ÿ˜‰

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram