Pashokjes shoplog
Leefstijl Persoonlijk

Pashokjes Shoplog – Primark, Bershka, H&M etc.

Door

Toen ik nog helemaal in vakantiestemming was, leek het me leuk om eens een totaal andere video op te nemen dan anders! Ik neem jullie mee Groningen in voor een pashokjes shoplog. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Mijn doel

Het doel van deze shoptrip was vooral om al wat leuke items te scoren voor onze vakantie naar Bali in november. Tegen die tijd kan ik namelijk geen zomerkleding meer krijgen in de winkels.

Ik vind het niet altijd fijn om hotpants te dragen, zeker niet in sommige landen. Daarom ging ik op jacht naar luchtige lange broeken en iets langere korte broekjes, die in ieder geval geen bil showen.

Wat vind jij

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze video vond! Het heeft natuurlijk totaal niets met gezond leven te maken, maar af en toe vind ik afwisseling wel erg leuk. Natuurlijk wil ik ook wel eens weten of jij vindt dat ik de juiste keuzes heb gemaakt. Heb ik misschien kleding laten liggen die ik absoluut had moeten meenemen? Ik ben benieuwd!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favoriete item uit deze shoplog?

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
  1. Phaedra 4 jarengeleden

    Jammer van de playsuit, die stond je ook echt goed! Maar als je er inderdaad te lang over nadenkt en hem niet gaat aandoen, kan je hem beter niet meenemen. Voor de rest heb je leuke items gekocht!

    Fijne dag verder!

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: