Leefstijl Persoonlijk

Optimavita.nl bestaat 5 jaar!

Door

Goedemorgen lieve lieve allemaal. Het is voor mij vandaag een hele bijzondere dag, optimavita.nl bestaat namelijk 5 jaar! Het leek me daarom leuk om een iets andere blogpost te plaatsen dan normaal. We gaan terug in de tijd! Ik vertel je hoe het allemaal begon en deel een paar bijzondere artikelen en video’s van ‘vroeger’.

Hoe het allemaal begon

In 2011 begon ik mijn diëtistenpraktijk Optima Vita. Ik behandelde dus al een tijdje cliënten, toen ik besloot dat ik iets wilde doen met de tijd die ik ‘over’ had. Bovendien wilde ik een groter publiek bereiken met mijn visie op gezond leven. In die tijd volgde ik de video’s van Bodyrock, een platform met thuistrainingen. Destijds werd het gedaan door Zuzana, die momenteel haar eigen kanaal heeft. Ik vond het mega interessant wat ze allemaal liet zien, maar miste het stukje voeding.

Ik ging zoeken of er blogs waren over tips rondom training en voeding, die waren er vrijwel niet! Zeker niet in het Nederlands. Destijds woonde ik in één huis met Willemijn van 2WMN, zij had in die tijd een beautyblog. Ik vond het super tof wat ze allemaal deed en besloot al snel dat IK degene ging zijn die zou starten met een Nederlandse blog over gezond leven.

Mijn eerste posts

Op 24 februari 2013 plaatste ik het eerste artikel op optimavita.nl. Een kort recept voor een omelet op brood met een crappy foto. Ik besloot al snel dat ik ook video’s wilde maken, want die vond ik bij anderen ook zo leuk! Mijn eerste video plaatste ik op 28 februari 2013. Ik vind het tenenkrommend om terug te kijken! Ik was duidelijk erg zenuwachtig, mijn rusthartslag was zelfs VEEL hoger dan normaal! Achteraf had ik beter niet de eerste video op hartslag kunnen doen ;).

Ik plaatste in het begin om de dag een artikel op optimavita.nl, al heel snel werd dit dagelijks! Ik vond het super leuk om te doen. Mijn doel was nooit om er geld mee te verdienen, ik zag wel waar ik uit kwam! Ik vond het gewoon leuk om mijn tips en trucs te delen met anderen. Op 22 maart 2013 plaatste ik het eerste ‘My day in food‘ artikel. Later werden dat de ‘What I eat in a day’ video’s.

Mijn eerste boodschappen shoplog plaatste ik op 19 juni 2013.

Beide concepten verschijnen nog steeds regelmatig op optimavita.nl!

De eerste foto’s die jullie van mijn zagen, waren van een van de eerste thuisworkouts die ik plaatste. Je ziet er eentje hieronder. Het grappige is dat die stokoude video nog steeds het meest bekeken wordt van allemaal! Hij heeft al ruim over een miljoen weergaven!! Echt bizar. Foto’s maken vond ik in die tijd nog ontzettend lastig. Ik ben duidelijk niet ontspannen en vergeet zelfs te lachen!

Zo veel geleerd en meegemaakt!

In 2013 had ik NOOIT kunnen dromen dat mijn blog en YouTube kanaal zo ontzettend zouden gaan groeien. Momenteel kijken er maandelijks zo’n 140.000 (unieke) mensen op mijn blog! Op Youtube heb ik bijna 50.000 abonnees.

Ik ben al vijf jaar letterlijk dagelijks bezig met optimavita.nl. Ik zorg dat er iedere dag leuke content verschijnt, geniet van jullie reacties en ben constant bezig met het opdoen van inspiratie voor nieuwe artikelen. Er gaat ontzettend veel werk in zitten, wat ik de eerste jaren heb gedaan zonder er een cent voor te ontvangen. Heel langzaam kan ik inmiddels wat verdienen met mijn werk als blogger en YouTuber, maar dat is nog steeds niet mijn drijfveer!

Ik heb beter leren fotograferen (hieronder zie je bovenaan foto’s van 5 jaar terug en onderaan foto’s van nu), video’s maken, ben aanwezig geweest op mooie evenementen, heb een aantal van jullie kunnen ontmoeten, werk samen met inspirerende mensen, krijg af en toe leuke verrassingen toegestuurd maar vooral: ik geniet nog steeds dagelijks van jullie leuke reacties en positieve woorden!

Vroeger vs. nu

Mijn plannen

Ik krijg soms de vraag hoe lang ik hiermee door wil gaan. Dat weet ik niet! Wat ik wel weet, is dat ik me voorlopig geen wereld zonder mijn blog en YouTube kanaal kan voorstellen! Ik word er gelukkig van. Natuurlijk heb ik het af en toe mega druk, omdat ik alles moet bijhouden naast mijn ‘normale’ baan als diëtist. Dat is het echter dubbel en dwars waard! Wat mij betreft ga ik door totdat ik met pensioen ga ;). Soms ben ik bang dat ik op een gegeven moment ‘te oud’ wordt, maar dan bedenk ik me dat jullie ook vanzelf ouder worden!! Over 40 jaar doen we dus gezellig samen bejaardengym op optimavita.nl….deal??

Dank je wel ♥

Ik wil je bij deze heel hartelijk bedanken! Ook al reageer je nooit, weet ik niet wie je bent en kijk je lekker anoniem heel af en toe op mijn blog…het is voor mij mega bijzonder! Ik ben jullie stuk voor stuk ontzettend dankbaar voor jullie steun voor wat ik doe. Of je me nu al jaren volgt, of hier gloednieuw bent, dat maakt me niet uit. Alleen door af en toe een kijkje te nemen, heb je me enorm geholpen om met mijn droom te kunnen doorgaan!

Jullie zijn altijd zo positief, lief en enthousiast. Als ik het vergelijk met andere blogs, is de sfeer hier altijd goed! Dat vind ik zo ontzettend fijn.

Heel erg bedankt dus! We gaan gewoon lekker door :).

Heel veel liefs, Marloes

Hoe lang volg jij me al? Ik ben gewoon even nieuwsgierig :). 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (87)
 1. Marlous 4 jaargeleden

  He Marloes. Gefeliciteerd! Ik volg jou ook echt al 5 jaar en heb (denk ik) alle blogs gelezen en vlogs gezien (en sommigen zelfs meerdere keren).
  Ga vooral door op deze manier!

  Reageer
 2. Romy 4 jaargeleden

  Hey Ik volg je al 1 jaar en vind je echt geweldig!

  Reageer
 3. Marjolein 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!! 5 jaar alweer. Volg je nu 3 of 4 jaar denk ik en blijf het leuk vinden…
  En bejaardengym over 40 jaar… misschien 50 kom maar op 😉

  Reageer
 4. Bianca 4 jaargeleden

  Wat een mooie dag ?! Gefeliciteerd.
  Ik volg je 3 jaar ? nog steeds kijk ik uit naar je artikelen/video’s/vlogs.
  Hele fijn dag vandaag, maak er een feestje van vandaag!

  Liefs!

  Reageer
 5. Nadine 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd ?? Al 5 jaar Optima Vita, gaaf hoor!! Ik volg je nog niet zo heel lang, volgens mij sinds augustus, maar geniet iedere keer weer van je artikelen, video’s en vooral je vlogs. Lekker zo doorgaan!! En die bejaardengym, dat lijkt me wel wat ?!

  Reageer
 6. Lilian 4 jaargeleden

  Goedemorgen. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Ik volg je 3 of 4 jaar denk ik
  Hilarisch die trap video. Lag in een deuk om het muziekje. En wat een mega goed idee om te doen! Ik ga het hier invoeren.

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Hahah, leuk dat ik je toch nog een tip heb kunnen geven!

   Reageer
 7. Sabine1979 4 jaargeleden

  Ontzettend gefeliciteerd! Heel gaaf voor je dat het zo goed loopt! Wie weet waar het eindigt 😉 Misschien wordt je wel een bekende Nederlander! Hihi
  Ik volg je blog 3.5 jaar. Zo veel leuke, interessante artikelen en video’s. Vooral over mindset, brengt je weer even op het rechte pad.
  Mij viel dat ook al op dat heel veel mensen aardig reageren, normaal. Ik volg nauwelijks andere blogs, maar je hoort idd zo veel negativiteit daarover.
  Wat fijn dat het ook anders kan ?
  Kost alleen maar energie en dat willen we juist in ons lichaam steken
  Ga zo heerlijk door!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Super fijn is dat!! Jullie zijn toppers! ♥

   Reageer
 8. annie laumen 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!!!!!
  Ik volg je nu ook al een aantal jaar.
  Top ga zo door.

  Reageer
 9. Vera 4 jaargeleden

  Van harte! ♥
  Ik volg je bijna van het begin. Ik heb toen nog alle eerder geplaatste artikelen en video’s teruggekeken. Ook ik ben bij je terecht gekomen via die ene workout video.
  Toch is ook die beginperiode mooi om te zien. Okee….je bent veel beter geworden in fotograferen en filmen….maar de oprechtheid en puurheid waren er altijd al.

  Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van je dagelijkse posts…..die ik elke ochtend check….en dan doe ik zeker mee met de bejaardengym….verheug me erop ??

  Reageer
 10. Luci 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!
  Ik volg je een jaar denk ik ongeveer
  Over 20 jaar bejaardengym top!!

  Reageer
 11. Roy 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd Marloes, ik volg je nu bijna een jaar en ben met behulp van jou en mijn eigen diëtiste 25 kg afgevallen. Dank je wel voor alles, nog 2 maanden en zit het jaar erop, ik blijf je natuurlijk volgen en op mijn voeding letten. Groetjes.

  Reageer
 12. Wendy 4 jaargeleden

  Hoi Marloes,gefeliciteerd met je jubileum!?
  Ik volg je nu bij je een jaar en kijk steeds uit naar je nieuwe video’s,ik steek er veel van op en word blij van jou positieve energie! Jou video’s helpen mij enorm dus bedankt daarvoor en heel veel succes verder nog,ik blijf je trouw volgen!! ?

  Reageer
 13. Nathalie 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik volg je al ongeveer 1,5 jaar. Ik sport mbv je workoutvideo’s . En kijk met plezier naar je vlogs . Ze zijn inspirerend en het is vooral ook fijn om te zien en te horen dat iedereen ‘dipjes’ heeft op het gebied van sporten en gezond leven. Daardoor heb je zelf minder het gevoel te falen en kun je makkelijker de draad va gezond leven weer oppakken. Op naar de volgende 5 jaar! Succes!

  Reageer
 14. Liset 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd met 5 jaar Optima Vita Marloes! Je bent voor mij een enorme inspiratiebron sinds ik je, ongeveer 2 jaar geleden ben begonnen te volgen.
  Had toen zelf de ziekte van Pfeiffer waar een burn out onder bleek te zitten en dat was voor mij, mede door jouw leuke enthousiaste filmpjes en blogs, de reden om eindelijk ook beter voor mezelf te gaan zorgen en me te verdiepen in gezonde voeding. Dit heeft er voor mij in geresulteerd dat ik nu zelf een praktijk heb als voedingscoach, Studio Vital.
  Ik hoop nog heel lang van je te mogen genieten, kijk vooral elke week uit naar je vlogs! Heel veel succes en maak er een mooie dag van vandaag.
  Liefs Liset

  Reageer
 15. Suzannd 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd met alweer je 5-jarige jubileum Marloes!

  Ik volg je blog al sinds de bananenpannenkoekjes en ben vooral erg blij met alle recepten omdat deze tenminste geen waslijst aan ingrediënten hebben. Dan haak ik meestal al af haha! Erg leuk om ook de oudere video’s en blogs weer voorbij te zien komen! Mijn zoontje van 3 is ook fan 😉 Als ik een vlog ga zitten kijken komt hij even meekijken.

  Ga vooral zo door!

  Groetjes Suzanne

  Reageer
 16. Heidy 4 jaargeleden

  Goedemorgen, gefeliciteerd met je jubileum! Ik kijk denk ik al 3 jaar mee en kijk altijd met heel veel plezier, ik krijg inspiratie van je ook al is mijn leefwijze niet hetzelfde (ik eet koolhydraatbeperkt) toch krijg ik veel tips en adviezen waar ik wel wat mee kan en vooral de video’s vind ik erg leuk. Je bent lekker enthousiast en maakt veel verschillende video’s. De what i eat in a day/week en shoplogs en de video’s waarin je wat dieper op een onderwerp ingaat zijn de leukste! De vlogs zijn wel steeds het zelfde met sporten/boodschappen/chillen die zijn niet zo spannend!

  Ga zo door en dan gaan we samen bejaarde gymmen!
  Groetjes Heidy

  Reageer
 17. Femke 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum ??!

  Reageer
 18. Wivineke 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!!!

  Reageer
 19. Lydia 4 jaargeleden

  Lieve Marloes,
  Van ❤-te gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Je bent een inspiratie voor veel mensen, zo ook voor mij. Kijk elke ochtend weer uit naar een nieuwe video of nieuw artikel, soms is het zelfs het eerste wat ik check ‘s ochtends! Ik zou zeggen ga zo door en blijf er vooral van genieten! Want dat vind ik zo mooi om te zien: jij geniet duidelijk van hetgeen wat je doet en dat maakt het 1000x leuker!

  Reageer
 20. Milou 4 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Gefeliciteerd met het jubileum, een top prestatie. Wat kan je zo goed zien dat je op persoonlijk als professioneel vlak vooruit gaat. Ondanks dat ik je nog geen 5 jaar volg, kijk ik met enthousiasme vroegere video’s. Ik kan niet wachten nog jaren lang van jou kennis en enthousiasme gebruik te mogen maken. Heel veel plezier en succes in de toekomst!

  Reageer
 21. Bernd 4 jaargeleden

  5 jaar alweer, wat gaat de tijd snel…. Supergoed en gefeliciteerd!!

  Reageer
 22. Elise 4 jaargeleden

  Hoi Marloes! Wow, gefeliciteerd!! Ik volg je nu sinds een paar weken, heb echt al video’s terug gekeken haha! Heb overgewicht en in januari besloten dit aan te pakken op een gezonde langdurige manier. Ben nu al 5,5 kilo kwijt! Jou video’s inspireren mij enorm! Ik heb al zoveel geleerd over voeding geen en gezonde keuzes maken! Maar vooral jou positieve houding slepen me er soms echt wel door heen en geven mij de motivatie om door te zetten en gezonde keuzes te maken. Bedankt daarvoor! Ik sluit me alvast aan voor het bejaardengroepje 😉
  Veel liefs!

  Reageer
 23. Mieke 4 jaargeleden

  Hi Marloes, Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik volg je al sinds een jaar of 4. Ik heb natuurlijk wel allles van daarvoor teruggezien. Heel veel succes verder. Ik geniet iedere week van je vlogs en je tips. Groetjes

  Reageer
 24. Dora 4 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van Optima Vita! En wat leuk om te lezen dat je eerst huisgenoot was van Willemijn, haar blog heb ik ook een tijdje gevolgd een aantal jaren geleden. Ik kwam een aantal maanden geleden een YouTube video van je tegen in mijn overzicht op Youtube, en vanaf dat moment volg ik je! Vooral je oprechtheid en enthousiasme over alles wat je verteld en doet vind ik erg leuk!
  Klein feestje vanavond thuis om dit te vieren toch?
  Groetjes!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Feestje komt vanavond ?. Dank je wel! ?

   Reageer
 25. Ellen 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!
  Ik volg je denk ik toch al een behoorlijk aantal jaar. Niet vanaf 2013 maar wel 2014/2015 denk ik.

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Je bent ook voor mij een bekend gezicht in de reacties Ellen! ??

   Reageer
 26. Sandra CH 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd ?!! Ik volg je nu meer dan 3 jaar!

  Reageer
 27. Run66 4 jaargeleden

  Lieve Marloes, van harte gefeliciteerd !
  In 2013 ben ik op jouw site terecht gekomen via het mueslirepen recept, sindsdien is de site mijn dagelijkse portie inspiratie om gezond te leven en te genieten ! Echt heel mooi om jouw persoonlijke ontwikkeling te zien in afgelopen 5 jaar, ik kijk reikhalzend uit naar een boek van jou, hopelijk komt dat er ….
  Fijne dag samen met Sven.

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Wow…dat is al lang!! Dank je wel! ??

   Reageer
 28. Renske 4 jaargeleden

  Hoi Marloes!
  Ik volg je nu zo’n 2 jaar en heb nog nooit gereageerd maar dit is natuurlijk een felicitatie waard! Ik kijk altijd uit naar weer een nieuwe video …. Ga zo door! Het werkt super inspirerend! Lieve groet , Renske

  Reageer
 29. Florien 4 jaargeleden

  Proficiat Marloes! Ik volg je nog maar een half jaar maar ik vind het echt fantastisch wat je doet. Je bent echt zo’n grote inspiratiebron voor mij en voor anderen. Je mag echt trots zijn! ☺

  Reageer
 30. Yvonne 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd Marloes met het 5 jarig bestaan van Optima Vita!! Dat doe je goed en hoop voor je dat je dit nog heel lang mag doen met veel plezier. Een fijne dag vandaag. Groetjes Yvonne.

  Reageer
 31. Jirka 4 jaargeleden

  Hey Marloes!
  Gefeliciteerd met 5 jaar Optima Vita blog en YouTube!
  Ik herinner me nog perfect de eerste video die ik van je zag (dat was trouwens de video over het gebruik van een foamroller) en sindsdien heb ik er geen enkele meer gemist. Dus ik volg je nu al 2 jaar. Ik weet nog dat ik die dag dat ik je kanaal heb ontdekt super enthousiast mijn vriend er heb bij gehaald en toen tegen hem zei: kijk eindelijk iemand die spreekt over voeding en sport én in het nederlands!
  Je mag apetrots zijn op wat je hebt bereikt, op je enthousiasme, op al je video’s en blogposts, maar vooral op wie je bent! Keep on going girl!

  Groetjes van een trouwe fan!
  Jirka

  Reageer
 32. Sandra 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd! Ik geniet elke dag van je blogs en vlogs. Door jou ben ik gaan sporten op de sportschool.
  Groetjes Sandra

  Reageer
 33. Suzanne 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd!! Heel leuk om de groei en ontwikkeling terug te zien in jouw artikelen en filmpjes, ik vind de kwaliteit op dit moment echt super. Enne… Niet alleen de filmpjes en artikelen hebben een positieve ontwikkeling doorgemaakt, je bent zelf ook met het jaar mooier en stralender. Een prachtige vrouw!

  Reageer
 34. Brenda 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd Marloes! Ik volg je nu enkele weken en ben nu al een addict! Je vlogs zijn informatief, motiverend en vooral zo vrolijk! Heerlijk begin van de dag. Wakker worden, kopje thee en een vlogje van Marlous erbij.
  Heb al verschillende recepten geprobeerd en door jouw video’s heb ik de sport modus weer helemaal te pakken. Kortom, ik ben zeker van plan je te blijven volgen! Ga zo door, ik check veel vlogs van andere Youtubers maar jouw “sfeertje” is zo anders en gezellig. Dus… dankjewel!! Lfs!

  Reageer
 35. Jenny 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd!! Ik volg je ruim 2 jaar (ga er dus vanuit dat je vanavond heerlijk gevierd hebt met sushi ?) en kijk elke dag uit naar je artikel of video. Keep up the good work!

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Hihi…stomme is dat we beiden niet helemaal fit waren! Dus vanavond lekker uit eten! ?

   Reageer
 36. irma 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!

  Reageer
 37. Leen 4 jaargeleden

  Hey marloes

  Ik volg je sinds enkele weken.
  En ik moet zeggen het is echt leuk.
  Echt een moment dat ik voor mij heb.
  Doe zo voort.
  Dit maakt sporten leuk en toffe je doet het gewoon thuis ?

  Reageer
 38. Joke 4 jaargeleden

  Wow, gefeliciteerd!
  Ik denk dat ik je nu iets meer dan een jaar volg, eerst heel af en toe, maar nu echt wel dagelijks. Steeds heerlijk om de artikelen te lezen en ook iedere keer weer die grote motivatie-boost te hebben. Hopelijk ga je nog even door en kan ik nog lang uitkijken naar de nieuwe video’s die worden gepost.
  Veel succes,
  Joke

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Dat komt zeker goed! Dank je wel Joke.

   Reageer
 39. The O 4 jaargeleden

  Hoi Marloes,
  Wat leuk om te zien/lezen.
  En gefeliciteerd natuurlijk!
  Ik volg je al vele jaren, ik denk nu zo’n vier jaar. En al die tijd met plezier.
  Mbt wat jijzelf op het eind zegt, dat je blij bent dat de sfeer positief, lief en enthousiast is of reacties zo zijn: dat heb je helemaal aan jezelf te danken! Ik denk dat je terugkrijgt wat je zelf bent, ik vind jou namelijk ook heel positief, lief en enthousiast!
  Ik zal je zeker blijven volgen, dus hoop dat jij er nog lang plezier uit blijft halen!

  Reageer
 40. Sylvia 4 jaargeleden

  Proficiat met je 5 jarig jubileum ?.
  Ik volg je ongeveer 2 jaar.
  Ik geniet van je blogs en uitleg .
  Je krijgt er energie van.

  Reageer
 41. Bianca 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!!!
  Ik volg je een jaar of 3 en heb zoveel van je geleerd!
  Ik dacht gezond bezig te zijn maar at veel te veel koolhydraten en te weinig groente.
  Heel fijn dat je in je blog de verschillende onderwerpen belicht die bij gezond leven komen kijken!
  Ga zo door!

  Reageer
 42. Vanessa 4 jaargeleden

  Ik volg je ongeveer 1,5 jaar op aanraden van een vriendin die enthousiast was over je work-out video’s.Ik ben echt fan van je vlogs!Proficiat?

  Reageer
 43. Iris 4 jaargeleden

  Ha Marloes,

  Gefeliciteerd met het lustrum.
  Ik volg je vanaf 1 maart 2014. Jij bent de eerste Nederlandse fit en food blogger met zeer duidelijke video’s. Dit past precies bij mij. Je geeft bij alle video’s een duidelijke uitleg bij de start van iedere oefening. Fijn is om te weten hoeveel oefeningen en herhalingen het betreft.
  Ga zo door, topper.

  Gr Iris

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Zoooo leuk om te horen!! Thanks Iris! Xx

   Reageer
 44. Doris 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik volg je nu denk ik 2 jaar.
  Daardoor ben ik goed en blijvend afgevallen. Er zijn hier thuis ook al heel wat recepten van je gemaakt!
  Als ik iets nieuws maak roepen ze hier oh is dat weer van optima vita ofzo?!
  Je ‘gewone’, duidelijke en spontane manier van doen en alle goede tips en recepten maken dat ik je zeker blijf volgen!

  Reageer
 45. marianne 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd! Marloes
  Ik geniet van je blogs en uitleg,
  Duidelijke en spontane manier van doen en alle goede tips en recepten.

  Reageer
 46. Nicole 4 jaargeleden

  Hallo Marloes,

  Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum!
  Heel goed van je!
  Omdat je lekker jezelf bent, je er bent om ons fit te maken en tips te geven hou je het zo goed vol!
  Ik ben vorig jaar begonnen met workouts en kwam op je site uit.
  Erg leuk! Ik volg graag je workouts.
  Vindt je een hele spontane meid, legt alles goed uit en geeft energie.
  Bedankt!
  Veel succes!
  Groetjes Nicole

  Reageer
 47. isabelle saeys 4 jaargeleden

  Hoi!ik volg je toch al bijna twee jaar….en dat zal ik blijven doen,alles is heel realistisch,haalbaar enz…gewoon omdat je bent wie je bent!Ook zo eerlijk en spontaan,het is al zover gekomen dat ik veel minder tv kijk maar liever wat snuffel in vlogjes,receptjes,workouts enz…vooral blijven doorgaan en mss ooit eens eens nieuwe zware touwtje springen workout???hihi liefs,isabeĺle

  Reageer
 48. Nathalie 4 jaargeleden

  Hoi!

  Beetje een late reactie, maar alsnog gefeliciteerd!

  Ik volg jou op youtube denk ik een week of 2/3. Ik geloof dat ik een keer wat video’s aan het doorklikken was en toen kwam er een filmpje van jou en ben ik er meer gaan kijken.
  Ik ben geen ‘vaste’ kijker. Ik kijk wanneer ik daar zin en tijd voor heb. Dit heb ik overigens met alle mensen die ik volg.
  Zelfde met een blog. Ik volg 1 blog waar ik per week 2 of 3 keer op kijk, meer niet. Ik zat gisternacht (nachtdienst) weer een filmpje van jou te kijken en toen ben ik maar eens gaan koekeloeren op jouw blog. Ik ben nu alles een beetje terug aan het lezen. Je kan dus zeggen dat ik een nieuwe volger ben.
  Je video’s zijn echt leuk om te kijken, je bent een super positief persoon! Je schrijfstijl vind ik ook leuk dus ik denk dat ik nu 2 blogs heb waar ik 2 a 3 keer per week op moet gaan kijken;).

  Ik moet zeggen dat ik begin 2017 veel meer blogs in de gaten hield, maar dit kost mij zoveel tijd, die ik ook op een andere manier kon doorbrengen dat ik er daarom mee ben gestopt en alleen die wilde lezen die ik echt heel leuk vond. Nou, je hoort er vanaf nu bij, haha!

  Liefs, Nathalie

  Reageer
 49. Atty Eissens 4 jaargeleden

  Hoi Marloes,

  Gefeliciteerd nog met je eerste lustrum!
  Beetje laat maar ik heb deze vlog gemist,

  Uhh… Over 40 jaar? Ja hoor prima, ik ben nu 67 jaar en over 40 jaar 107!

  Ik volg je ca een jaar en geniet van alles wat je laat zien! En maak geregeld je heerlijke gerechten. Lekker makkelijk en gezond! ?

  Ga vooral door hoor, je doet het supergeweldig! ?

  Groetjes,

  Atty

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.