Optima vita vlog 69
| 7 februari 2018

Vlog #69 – Achter de schermen, Sneeuw en Amsterdam

Goedemorgen op deze prachtige woensdagmorgen!! Zet maar alvast een grote smile op je gezicht, pak een lekker kopje thee of koffie en kijk gezellig mee naar Optima Vita vlog 69. Ik geef je een kijkje achter de schermen van het filmen van een video, ik heb zelfmedelijden na het fietsen door de meest verschrikkelijke sneeuwstorm ooit *ahum* en ik ga gezellig een dagje naar Amsterdam met lieve vriendin Paula. Heel veel kijkplezier!

Thank you!

Ik hoop dat je de vlog weer leuk vond om te zien. Ik wil je bij deze nog eens ontzettend bedanken voor al het enthousiasme dat ik van jullie krijg! Ook al laat je nooit een reactie achter, het doet me enorm veel dat mijn video’s zo massaal bekeken worden. Ook de vlogs groeien ontzettend wat betreft kijkcijfers.

Ik geniet nog steeds elke week van het filmen van mijn weekend. Het is zo fijn om te weten dat jullie het niet erg vinden dat ik daar wat flexibel mee omga. Ik breng niet iedereen in beeld en neem soms ook wat weekenddagen mee, maar jullie zijn altijd positief! Super bedankt daarvoor.

Feedback

Als je feedback hebt over de manier van vloggen, editen of over iets anders, dan hoor ik het graag! Ik vind het ontzettend fijn om af en toe jullie mening te horen, ook al is die soms wat kritisch. Het helpt me ontzettend met het bepalen van de inhoud en vormgeving van mijn video’s en artikelen. Kom maar op met al jullie tips dus! Als je het gewoon prima vindt zoals dat nu is, is dat natuurlijk ook helemaal ok. Ik vind het gewoon ontzettend belangrijk om open te staan voor jullie mening.

Ik wens je een hele fijne dag verder!

Groetjes, Marloes

Ga jij vaak naar Amsterdam? Heb je nog restaurant-tips (voor ‘s avonds) in het centrum?

7 reacties

  1. Goeiemorgen Marloes op deze koude vroege ochtend 🙂 Ik kijk er altijd naar uit om een mailtje binnen te krijgen van Optima Vita het leest en kijkt zooo lekker weg en interessante onderwerpen tips and tricks etc dus ga vooral zo door, als ik jou begin tune hoor wordt ik al vrolijk het is zo herkenbaar 🙂 fijne dag vandaag en kijk er al weer naar uit om je volgende vlog te lezen Ên zien.

    Lieve groetjes
    Karyn

  2. Grappig dat stukje “behind the scenes” 🙂 en je haar zit echt zo leuk met die krullen! De “vegan junkfood bar” in amsterdam heeft heerlijke burgers en variaties op snackbar food^^ maar misschien niet voor lang tafelen.

  3. Super leuke vlog weer!
    En in Amsterdam heb je een super leuk pasta restaurant in de nieuwe Spiegelstraat het heet Pasta e Basta, echt een aanrader!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram