Leefstijl Persoonlijk

Vlog #67 – Mijn praktijk, Primark shoppen met mama en 2x uit eten

Door

Tijd voor weer een gezellige vlog! Vanwege een super druk weekend besloot ik vrijdag al de vlog te starten. Ik haalde toen producten waarmee ik mijn praktijk een update gaf. Zaterdag had ik een dagje quality time met lieve mama, we gingen ‘s avonds heerlijk sushi eten. Zondag gingen we naar de verjaardag van ons neefje die 4 jaar werd. ‘s Avonds had ik een nieuwjaarsdiner met collega’s.

Ik ging dus in dit weekend 2x uit eten. Niet zo gezond natuurlijk. Bovendien had ik ook nog een verjaardag. Ik heb zaterdag gewoon lekker alle sushi gegeten die ik wilde. Op de verjaardag nam ik een taartje maar ik probeerde me verder een beetje in te houden. Zondag stonden er relatief gezonde gerechten op de kaart die ik heerlijk vond (carpaccio en schelvis met kokkels), maar de cheesecake als toetje had ik MEGA veel zin in.

Niet echt een gezond weekend dus, maar dat vind ik helemaal niet zo erg! Zoals we al zeiden in de vlog, zijn we maandag weer lekker gaan sporten. Dinsdag geef ik altijd twee sportlessen op de sportschool en donderdag en vrijdag wil ik sowieso ook mijn beweging weer krijgen. Dus dat komt wel weer goed!

Ik ben ook heel benieuwd hoe jouw weekend was!

Groetjes, Marloes

Wat deed jij het afgelopen weekend?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Karyn jayne 5 jarengeleden

  HoI Marloes

  Vooral veel van jou receptjes uitgeprobeerd en allemaal waanzinnig lekker 🙂 we hebben de banaan-ei muffins gemaakt, hemels en de smoothy met banaan en sinaasaopel sap met magere yoghurt jummieee en uiteraard ook mijn favoriet de cracker met avocado en sambal oohhh heerlijk haha nu ben ik moed aan t verzamelen om een stok achter de deur te krijgen om te gaan sporten ik wil wil wil dit 🙂

  Lieve groetjes uit Breda
  Karyn

  Reageer
 2. Kaat 5 jarengeleden

  Die decathlon broek is zo cool.. als ik t sporten goed ga volhouden wil ik mezelf trakteren op sportkleding ?
  Hoeveel setjes sportkleding heb jij inmiddels verzameld?

  Groetjes kaat

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Thanks! Echt veeeell teveel ?. Maar het is mn werk he…#excuseszoeken

   Reageer
   • Kaat 5 jarengeleden

    Besteld.. #nogmeermotivatieomdoortegaan ?

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: