Ontspanningsoefeningen

Ontspanningsoefeningen – 10 minuten

Zoals ik al eens eerder heb verteld, is ontspannen voor mij niet altijd makkelijk. Als ondernemer ben ik constant druk met van alles en er is altijd wel iets te doen. Ik heb wel eens gezocht naar fijne manieren om te ontspannen. Vaak zijn ze naar mijn smaak echter wat zweverig. Ik besloot daarom zelf een video met ontspanningsoefeningen op te nemen! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt.

Oefeningen om tot rust te komen

In de video hieronder doe ik verschillende oefeningen met je, waardoor je tot rust komt. Ik lig op een matje, maar je kunt ook gewoon op de bank gaan liggen, of op bed. Door het doen van de oefeningen ben je even met iets anders bezig dan met nadenken, waardoor je hoofd tot rust komt. Het kost je maar 10 minuten, maar ik voelde me na het opnemen van deze video oprecht relaxt en rustig!

Jouw ervaring

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaringen hiermee. Doe jij wel eens oefeningen om te ontspannen? En wat doe je dan? Ik vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om te puzzelen of te knutselen. Mijn hoofd is dan even met iets heel anders bezig dan met werken.

Ook ben ik benieuwd wat je van deze video vond! Het is voor mij de eerste keer dat ik dit opneem, dus misschien heb je nog tips voor me. Of misschien heb je zelfs wel een ander idee voor een video over dit onderwerp. Ik hoor het allemaal graag!

Ik hoop dat je heerlijk tot rust bent gekomen na het doen van deze video. Je kunt deze ontspanningsoefeningen ook heel goed doen vlak voordat je naar bed gaat. Het slapen gaat vaak beter als je je hersenen alvast hebt ‘uitgeschakeld’.

Groetjes, Marloes

Doe jij wel eens oefeningen om te ontspannen? Wat doe je dan?

4 reacties

  1. Hallo Marloes, Ik heb net deze ontspanningsoefening gedaan. En vond het heel leuk , maar vooral ook ontspannend. Ik zit in een intensieve verhuizingstijd, dus ga deze oefening zeker meer doen. Als je er nog eens een opneemt, mag hij van mij ook wel iets langer zijn 🙂 . Bedankt hoor, Sandy

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram