| 28 februari 2017

Ontmoet mij op I Love Beauty beurs – Kaarten Winactie!

I love beauty 6

Ik heb ontzettend leuk nieuws voor je (en voor mijzelf!). Ik ben namelijk dit jaar weer aanwezig op de I Love Beauty beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs is op zaterdag 18 en zondag 19 maart. Ik mag op beide dagen een workshop geven over gezond leven. Ook heb ik op zaterdag een meet & greet. Ik zou het super leuk vinden om je daar tegen te komen! Ik ga 10 kaarten weggeven voor dit leuke evenement. Wil jij met een vriendin gratis deze beurs bezoeken? Lees dan snel verder.

Wat is I Love Beauty?
I Love Beauty is een super leuk dagje uit in een wereld vol beauty! Dit jaar krijgt ook inner beauty extra aandacht, waarbij gezond leven natuurlijk een belangrijke plaats inneemt. Op 18 en 19 maart kun je in de Jaarbeurs in Utrecht heerlijk shoppen en profiteren van de vele kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de beauty- en fashionwereld. Tevens kun je bij de verschillende stands de nodige adviezen krijgen, onderga je een heerlijke behandeling of laat je jouw nagels verzorgen.

In de Main Area zijn er op het hoofdpodium verschillende demonstraties en presentaties van onder ander Fred van Leer en Miss Lipgloss. Zelf kan je ook aan de slag en deelnemen aan één van de vele en verschillende workshops over beauty, food, fashion en lifestyle. In de ‘huiskamer’ kun je gezellig kletsen met veel verschillende YouTubers, waaronder ik dus!

Hier kun je meer lezen over dit evenement.

I love beauty3

Wanneer en waar kun je mij zien?
Ik heb op zaterdag 18 maart om 13:00uur een meet en greet in de ‘huiskamer’. Dit is een stukje op de beurs waar een gezellige omgeving is gecreëerd zodat we lekker kunnen loungen en kletsen. Je kunt me daar natuurlijk alles vragen wat je maar wilt!

Op zowel zaterdag als zondag zal ik een workshop geven over ‘Gewoon Gezond Leven’. Ik vertel je over mijn visie op gezondheid, hoe ik mijn leven gezond houd en ik geef je natuurlijk tips en trucs voor jouw workouts en maaltijden. Ook daar zal uitgebreid tijd zijn voor het stellen van jouw vragen.

Het tijdstip van de workshops is nog niet exact bekend, maar dit zal in ieder geval rond 16-17 uur zijn op beide dagen.

I love beauty

Wil jij kaarten winnen?
Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als een aantal van mijn vaste volgers aanwezig zijn op die dag! Daarom geef ik 5×2 kaarten weg voor een dag naar keuze. Je kunt dus lekker samen met een vriendin, moeder of buurvrouw zaterdag of zondag de beurs bezoeken. Wat moet je hiervoor doen?:

 • Abonneer je op mijn YouTube kanaal, dat kan hier.
 • Ik zou het heel leuk vinden als je me volgt op Instagram en Facebook.
 • Laat een reactie hieronder achter. Vertel waarom je het leuk lijkt om heen te gaan en wie je zou meenemen.

Ik stuur de winnaars op dinsdag 7 maart een mailtje. Zorg dus dat je jouw mailadres goed invult in het vakje dat daarvoor bestemd is (deze is nooit zichtbaar voor anderen).

Ik zou het super leuk vinden om een aantal van jullie te ontmoeten op deze leuke beurs! Natuurlijk kun je ook altijd kaartjes kopen, mocht je ze niet winnen. Dat kan op de website van het evenement zelf.

Veel succes allemaal en hopelijk tot 18 of 19 maart! Ik heb er zin in.

Groetjes, Marloes

Waarom zou jij kaartjes willen winnen? Wie neem je mee?

 

45 reacties

 1. Wat ontzettend leuk! Ik zou heel graag zondag komen (al had ik nog liever zaterdag bij de meet en greet geweest, maar moeder plicht roept dan ;-))
  Ik wil graag komen omdat ik je al jaren volg en je graag eens in het echt zie. En omdat ik nog meer over gezonde voeding en bewegen wil leren. Ik ben nog lang niet fit genoeg.
  Wie ik mee zou nemen: mijn buurvrouw en vriendin ‘in crime’. Samen met nog een andere vriendin (waar we dan een kaartje voor kopen) hebben we een app: recepten enzo en motiveren we elkaar om gezond te leven.

  Groetjes!

 2. Dat lijkt mij super leuk!! Ik zou samen met mijn zusje op zaterdag komen, om jou ook te kunnen ontmoeten! Jij bent een hele grote inspiratie bron voor mij, zonder jou was ik nu niet zo gezond aan het leven als dat ik nu doe! Het lijkt me ook heel leuk om die workshop te volgen. Of te wel, ik zou heel graag de kaartjes willen winnen! Groetjes

 3. Wat leuk!! Ik zou jou graag willen ontmoeten en ik ben benieuwd naar de workshop. Ik kwam ruim een jaar geleden een video van jou tegen op youtube. Steeds vaker begon ik naar de video’s te kijken. Momenteel zelfs geabonneerd en volg ik dagelijks jouw blog :). Heerlijk om de dag mee te beginnen!! Hopelijk tot op de I love beauty beurs #fingerscrossed

 4. Ik zag gisteren al een Instagrampost van Cynthia voorbij komen waarin ik een mini fotootje van jou zag! Super leuk om jou daar ook voorbij te zien komen.
  Ik zou graag naar de I love beauty beurs gaan omdat ik beauty ten eerste erg leuk vindt, hoe toepasselijk, haha! Maar ik zou het ook ontzettend leuk vinden om jou eens te ontmoeten, omdat je me het laatste jaar zo hebt geinspireerd om gezond te gaan leven. Kan ik je persoonlijk even bedanken, hihi! ?
  Ik zou een vriendin meenemen, omdat het me heerlijk lijkt lekker rond te struinen over zo’n grote beauty beurs en bij te kletsen! Zij houdt tevens van beauty en is ook bezig met gezond leven, dus perfecte match! ?
  Hopelijk zien we elkaar dan! Liefs, Anne

 5. Wat gaaf dat jij op die beurs aanwezig bent Marloes!!
  Ik had het er van de week nog met mijn vriendin over om naar die beurs heen te gaan.
  Elke dag volg ik je via you tube/ instagram en Facebook. Je site bezoek ik regelmatig voor tips en afwisselende workouts en recepten. En ik voel me fitter dan ooit.
  Je stimuleert mij en anderen goed in het bereiken van ons doel. Het zou dan ook een eer en fantastisch zijn om jou eens in het echt te kunnen ontmoeten.???
  Ik ga duimen en wacht vol spanning af of ik een van de twee kaarten kan en mag bemachtigen???.

 6. Lijkt me zo leuk om te gaan! Zo’n heerlijk ontspannen meidendagje! Dat kan mijn vriendinnetje ook wel gebruiken in al die drukte daarom zou ik haar meenemen!

 7. Aa!! Te gek! Super leuk, ik zou het echt tof vinden om de kaartjes te winnen.
  Ik wil dan graag met mn moeder gaan:)))) Omdat mn moeder en ik suuper graag duidelijke info willen over gezond leven❤ en ik neem altijd standaard jou tips aan om niet vanalles een andere mening te horen (verwarrend!!!) Leuke winactie, gun het andere ook x

 8. Lijkt me erg leuk om samen met mijn vriendin Froukje te gaan. Zij is kapster en ik heb net mijn studie voor gewichtsconsulent positief afgerond. Lijkt me een leuk combie!

 9. Ik zou graag met mijn zusje gaan, wij zien elkaar veel te weinig en het wordt na een zwaar jaar echt tijd samen eens wat te ondernemen.

 10. Lijkt mij erg leuk om naar toe te gaan met mijn zusje! Ik zat in de your day in food nummer 4 en sindsdien is er zo veel veranderd niet alleen qua voeding maar mijn hele levensstijl eigenlijk . Natuurlijk volg ik je nog steeds trouw, dus het lijkt mij erg tof om je nu ook daadwerkelijk te ontmoeten en van het evenement te genieten.
  Liefss

 11. Ik wil jou heeel graag ontmoeten en de gezonde manier van leven oppakken samen met mijn vriendin. Bij meet and greet heb ik zoveel vragen dat jij het zeker kan beantwoorden.
  Ik volg jou op youtube en instagram. Man wat vol inspiraties zeg. Jij maakt het leven zeker leuk.
  Ik hoop dat ik 2 kaartjes kan winnen.

 12. Hoi!
  Ik zou heel graag met mijn zus op zaterdag komen!
  Ik volg je nu een tijdje en zou het erg leuk vinden om je een keer in het echt te ontmoeten!?
  Lijkt me erg leuk om op het evenement nog meer te leren, niet alleen over beauty maar ook over de inner beauty. ?

  Groetjes
  Eline

 13. Ik zou het superleuk vinden om naar deze beurs te gaan en jou te ontmoeten. Ik volg je al een tijdje op YT, FB en insta. Je kunt zo lekker duidelijk alles uitleggen! Ik ben heel erg geïnteresseerd in gezond leven en zou daarom graag een kaartje winnen voor mij en mijn collegaatje.

 14. Super leuk marloes. Ik volg je nu een tijdje en jou tips helpen echt om het vol te houden gezond te eten.
  Ik zou graag samen gaan met mijn moeder zodat we samen nog meer tips en trics kunnen leren over gezond leven om ons fitter te voelen.

  Ga echt door met wat je doet. Je inspireerd zo veel mensen.

 15. Wat super leuk!
  Ik zou mijn sportmaatje meenemen, wij zijn altijd goed bezig met gezond eten en bewegen.
  Daarom volg ik altijd de blogs en vlogs van optima vita, dus zou het leuk vinden om je te ontmoeten haha.
  Ook houd ik zelf erg van mode en beauty het lijkt me echt leuk, en als ik kaartjes win is dat al helemaal leuk!???

 16. Ik zou graag met mijn vriendin mandy willen komen. Zijn neemt de keuze om af te willen vallen door o. A. Haar leven om te gooien en haar levensstijl te verbeteren. Ik vind dat je lichaam het dan verdient om mooi te zijn en zich goed te voelen.
  Daarbij heb ik nog nooit deze beurs bezocht en lijkt het mij, nu ik door o. A. Jouw advies een gezond leven heb het leuk om deze beurs ook te bezoeken.

  Ik volg je al op YouTube en insta en fb. Ook geabonneerd op yt.
  Ik hoop heel graag te winnen!

 17. Super leuk! Ik ben daar nog nooit geweest en wil het graag een keer beleven. Ook jou ontmoeten lijkt mij super leuk! Ik wil dan met mijn lieve zus gaan ?

 18. Een gezellige, gezonde en sportieve dag. Heerlijk lijkt me dit. Samen met mijn beste vriendin Leonie. Een dagje bijkletsen en ideetjes opdoen over voeding, sporten en goed voor jezelf zorgen.
  Hopen dat we er bij mogen zijn!

 19. Ik zou echt super graag met me moeder er heengaan. Ik ben net begonnen met sporten en leer veel van jou filmpjes. Ik ben dol op jouw gezonde recepten en maak die ook graag na voor mijzelf en me moeder.

 20. Oh wat zou dat leuk zijn!
  Zou graag met mijn vriendinnetje kimberly gaan.
  Ze staat altijd voor me klaar en helpt me overal bij waar ze kan.
  Zou fijn zijn als ik ze een keer mee kan nemen naar zo iets leuks.
  Ga heel hard duimen!

 21. Ohh wat leuk! Ik ben wel geen make-up type, toch vind ik het leuk om te weten wat mij goed staat. Daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat je lekker in je vel zit, gezond leven hoort daar zeker bij! En genieten natuurlijk, zo’n beurs is toch een geniet moment ;). Het lijkt mij dan ook leuk om samen met mijn zus langs te komen!

 22. Leuk de “i love beauty”beurs!
  Ik zou graag kaarten winnen voor de zondag.
  Sinds januari ben ik bezig met een gezonder leven, ik heb al met jouw challange meegedaan en ik heb mezelf opgegeven voor een hardloopclinic in april!

  Als ik mag winnen ga ik samen met m’n moeder omdat ze me helpt in mijn doel voor een gezonder leven!

  Groetjes

 23. Ik zou er graag naartoe willen met mijn zus 😀 Begin vorig jaar ben ik begonnen met gezonder te eten en er ook bewuster mee om te gaan. Ben in totaal 10kg afgevallen en vind nu alles qua gezond leven erg interessant en krijg er nooit genoeg van. Ik sta open voor nieuwe trends rondom een healthy lifestyle!

 24. Jaa me me me!!
  Ik zou heel graag met mijn lieve mama komen. Ik volg je al een hele tijd nu. Door jou eet ik nu elke dag een ontbijt, drink ik veel meer op een dag (oa ook verse gemberthee ;)) en durf ik ook meer te genieten van wat lekkers. Nog steeds ben ik langzaam kleine veranderingen aan het toepassen in mijn leven dankzij je filmpjes, blogspot en challenges. Dank je wel voor alles tot nu toe!! Ga zo door met je motivatie, enthousiasme en leuke tips en trucs!!

 25. Ik zou het super vinden je te ontmoeten. Je bent een inspirerende leuke spontane vrouw. Motiveren om goed op gewicht te blijven is door jou gelukt.

 26. Ik zou graag kaartje winnen voor mij en mijn vriendinnetje. Omdat ze het mega hard verdient op dit moment. Treed niet in detail maar zo gaat door pittige periode en gun haar een dagje ontspanning. En ik doe beetje mee voor mezelf want ik zou het super leuk vinden om jou in het echt te ontmoeten. Volg je al heel tijdje op facebook instagram en youtube en om je dan x in levende lijve te zien zou cool zijn.
  Hopelijk tot 18 maart.
  Oh ja zou ook leuk verjaardagscadeautje zijn omdat ik de 20ste maart jarig ben.

 27. Heey ik zou het supper leuk vinden als ik die kaartjes win want dat doe ik dan voor mijn moeder want die kan niet meer sporten omdat haar knieën versleten zijn en ze moet wachten op een knie operatie maar ze houd echt supper veel van sporten en bewegen maar door haar pijnlijke knie kan dat niet meer alleen ik heb geen facebook dus kan jou jammer genoeg niet volgen op facebook ?

 28. Wat een leuke actie! Ik zou hier graag heen willen..:-) ik kan wel een inspirerend dagje gebruiken vol tips!
  Ik zou mijn zusje meenemen.

 29. Super leuk dat jij ook komt! Ik zou heel graag met mijn beste vriendin willen gaan. De laatste tijd zijn wij helemaal into make-up en we kunnen dus nooit genoeg make-up hebben! En natuurlijk lijkt het me super leuk om jou te ontmoeten. Ik hoop dat ik de kaartjes win, dat zou ik zo tof vinden. xx

 30. Hoi Marloes!

  Wat leuk dat je aanwezig bent bij de I love beauty beurs!

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik zou dan mijn moeder meenemen, ik denk dat dit een hele leuke verrassing voor haar is. Sinds een aantal maanden volgen we beide jou blog en youtube kanaal omdat we beide een gezondere levensstijl ambiëren. Dat gaat tot nu toe best wel goed!
  Ik denk dat je door naar zo’n beurs te gaan, weer frisse energie en positiviteit krijgt om door te gaan met een gezonde levensstijl en inspiratie op te doen voor uiterlijke verzorging.

  En het lijkt me natuurlijk super leuk om je in het echt te ontmoeten:)

  Alvast heel veel plezier toegwenst tijdens de beurs!

  Liefs,
  Dorien

 31. Hoi Marloes!

  Wat super leuk dat je op de I love beauty beurs staat! Dat zal vast een hele prestatie zijn om daar te kunnen staan.
  Ik volg je al een tijd en heb veel bewondering voor hoe je met je blog en filmpjes mij (en andere) kan motiveren om aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Niet alleen met afvallen maar ook om fitter te worden of voor sommige mensen juist aan te komen (helaas val ik daar nu niet onder).
  Graag zou ik samen met een goede vriendin naar de I love beauty beurs willen gaan om meer te weten te komen over voeding en om jou te kunnen ontmoeten.

  Heel veel plezier op de beurs!

  Groetjes,
  Carmen

 32. Super leuk! Ik zou heel graag kaartjes willen winnen. Sinds december zit ik helaas thuis zonder werk, ‘aar dankzij jouw fijne filmpjes blijf in toch bezig. Ik zou het daarom super leuk vinden om je eens in het echt te ontmoeten! Blijf vooral doorgaan met alles wat je doet want dankzij je filmpjes eet en sport ik lekker en gezond!

 33. Super leuk!! Ik volg je nu al een tijdje omdat ik mijn hele leven aan het omgooien ben van chips, koekjes, chocola en al dat soort zooi naar heerlijke groentes, kip, vis en nog maar kleine geniet momentjes! Hierdoor een hele mooie 18.7 kilo afgevallen!! Natuurlijk ook met sporten, ik ga 3x in de week en heb een sportschema samen gesteld, met jou oefeningen!! Ben je sport video’s gaan kijken en hier de oefeningen en warming-ups uit gehaald waar ik me fijn bij voelde en die me het moeilijkst afdingen (inmiddels rock ik ze allemaal?) lijkt me leuk eindelijk mijn inspiratie en motivatie te ontmoeten!! Liefs, Annemiek

 34. Hey Marloes.

  Wat een leuke actie! Ik volg je al jaaaaaaaren op youtube en facebook, en sinds ik instagram heb ontdekt uiteraard ook daar. Ik haal ontzettend veel inspiratie uit je filmpjes en recepten en 1 januari meegedaan met je challenge. Dat ben ik nog steeds aan het doorzetten met als resultaat: -8.0 kg. Zou het super mega geweldig vinden om je eens te ontmoeten ??! Dus lijkt me super leuk om kaartjes te winnen. Graag zou ik mijn moeder mee willen nemen omdat ze ook zo ontzettend goed bezig is samen met mn vader (die zijn helaas niet actief op social media) maar… ze vragen iedere week: heb je nog lekkere receptjes van marloes? Haha..

  Mocht ik ze niet winnen, ga zo door! Ik krijg er altijd postieve energie van ??

  Liefs, Sarina

 35. Hey hey Marloes!

  Je zou mij ontzettend blij maken met kaartjes voor de I Love Beauty-beurs!! Doordat ik je al superlang volg heb ik echt het idee dat ik je persoonlijk ken, wat natuurlijk niet zo is, maar waardoor ik het wel enorm zou waarderen om je eens in het echt te ontmoeten 🙂 Ik bewonder je optimisme en enthousiasme voor alles wat je doet echt ontzettend erg. Als ik eerlijk ben gaat het me niet eens zo erg om de work-outs en je gezonde leefstijl (waar ik wel af en toe inspiratie uit opdoe, maar ben daar zelf al best goed mee bezig en wil juist eigenlijk nu leren om ook weer ‘ongezond’ te eten zodat ik niet doorschiet in alleen maar gezond zijn dus moet juist uitkijken dat ik je niet te veel nadoe haha!). Maar toch blijf ik je volgen omdat ik jouw spontaniteit en vrolijkheid zo door de week heen niet kan missen 😀 En vooral in je vlogs ben je echt heerlijk jezelf en is het gewoon heel leuk dat je je niet anders voordoet dan je bent! Daarbij heb ik een vriendin die net als ik fan van je is, dus we zouden heel graag samen komen! Als ik kaartjes zou winnen, dan zou ik haar ermee verrassen en zouden we allebei met heeel veel liefde komen en ons erop verheugen!! Al wil ik proberen om sowieso te komen, maar we zijn student, dus alle beetjes sponsoring helpen haha 😛

  Heel veel succes met je blog en wat een onwijs leuke actie 🙂 Ga zo door hoe dan ook!

  Liefs,
  Simone

 36. Hey Marloes,

  Wat een super leuke actie!
  ik zou graag met m’n schoonzusje willen komen, we proberen beide al een tijdje gezond te eten maar we vinden het toch lastig.
  Het zou leuk zijn om je daarom te ontmoeten en advies te krijgen.
  ik ben gek op je work out video’s, geeft me motivatie om meer te bewegen.

  Ga zo door!

  Groetjes xxx

 37. Super gaaf Marloes! Volg je al erg lang op social media en vind je vlogs daarnaast super leuk! Altijd lekker vrolijk en inspirerend! Het lijkt me super gaaf om naar de ILoveBeauty beurs te mogen komen om je daar te ontmoeten en natuurlijk te genieten en leren van alles daar! Ik zou m’n moeder meenemen omdat zij om eigen kracht 25 kg is afgevallen, puur door gezond te eten! En ze nu samen met mij wekelijks een paar keer in de sportschool te vinden is! Samen zijn we nu aan het genieten van een gezonde levensstijl, ik ben trots op dr!

 38. Wat een super leuke actie! Ik zou dolgraag naar de beurs toekomen op zaterdag om je in real life te ontmoeten. Ik heb wel een aantal vragen en zou dat liever persoonlijk vragen dan via het computer beeldscherm.
  Ik zou graag samen met mijn moeder komen, die tevens ook mijn goede vriendin is! Er is niets zo fijn als een echte meidendag!

  Abonneren op je kanalen is niet nodig, want die heb ik al (groot fan hiero!). Helaas krijg je door mij dus niet meer abonnementen, maar ik hoop wel dat er vele bij mogen komen!

  Je doet het hartstikke goed Marloes, ga zo door!

 39. Lijkt me super leuk om een workshop te volgen van jou! Ik vind het namelijk erg leuk om te brainstormen stormen over wat gezond eten is omdat er nogal verschillende opvattingen over zijn (is zn taart met veel calorieën maar met alleen natuurlijke producten nu wel of niet gezond?). En is het wel gezond om nooit te snoepen of wat ongezonds te nemen? Al kan ik jou antwoord inmiddels redelijk goed inschatten, ben ik toch benieuwd wat iedereen denkt over gezond leven.

  Daarnaast vind ik het heel leuk om je te volgen (al heb ik geen instagram) en lijkt het me geweldig om je een keer te ontmoeten!
  Maar echt super vet dat je op zn even staat, ik hoop dat je steeds groter wordt en veel langer door gaat dan deze vier jaar!

 40. Ik wil zooo graag gaan Ik wilgaan, omdat ik jiuw ilt ontmoeten! Ik wil tips en truckjes krijgen om gezond te leven, want dat kan ik niet zo goed. Ohw ja, ik wil met mijn mieder gaan, omdat ze altijd werkt en niet super veel tijd heeft. Dus dan word het een meidendagje!

  1. Ik wil zooo graag gaan! Ik wil gaan, omdat ik jouw wil ontmoeten! Ik wil tips en truckjes krijgen om gezond te leven, want dat kan ik niet zo goed. Ohw ja, ik wil met mijn moeder gaan, omdat ze altijd werkt en niet super veel tijd heeft. Dus dan word het een meidendagje! Sorry voor de spellingsfouten van de reactie!

 41. Wat leuk dat u 10 kaartjes weg geeft aan u volgers! Ik volg u echt al van af het begin en wild u daarom ook graag ontmoeten! Ik ben zelf ook heel erg bezig met sport en voeding en heb daarom heel erg veel vragen wat ik u graag wil stellen. Ik wil er later namelijk ook echt mee door. Ik leer namelijk veel van u wat ik dan ook weer door geef bij de mensen in mijn omgeving en dan zeggen ze altijd hoe weet je daar zo veel over en wat ben je er anthousiast over en dan zeg ik van ja dat heb ik van Marlon geleerd. Ps ik heb alleen geen facebook.

 42. Hoi Marloes!
  Wat ontzettend leuk je op de I Love Beauty beurs staat!
  Het lijkt me heel tof om jou daar te zien samen met Madelon, een vriendin van mij. Zij wees me een jaar geleden op jouw site en sindsdien volg ik jou! Je hebt leuke recepten, tips en motiverende youtubefilmpjes!
  Daarnaast lijkt het me ook een super kans voor Madelon, omdat je echt een inspiratiebron bent voor haar. Ze sport heel graag en denkt erover om ook wat rondom voeding en sport te gaan doen. Een echte kans dus om jou te ontmoeten en een aantal vragen te stellen.

  Wie weet tot dan en alvast veel plezier dan!

  Groetjes Annemarie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram