Mijn vriend koopt mijn outfit
Leefstijl Persoonlijk

Mijn vriend koopt mijn outfit – Primark Shoplog

Door

In de video van vandaag doe ik dit keer niet het zware werk. Ik zet Sven aan de gang! Ik daag hem uit om twee outfits voor mij te kopen. Deze video zag ik bij meerdere YouTubers verschijnen en ik vond het een mega goed idee. Ik hoop dat je hem leuk vindt.

Mijn vriend koopt mijn outfit – De challenge!

De opdracht voor Sven is om twee complete outfits te kopen waar hij me graag in zou zien. Qua schoenen mag hij ook gaan voor paren die ik al in de kast heb staan. Ik trek de outfits aan en laat ze aan hem zien. Samen beoordelen we of zijn missie geslaagd is of niet.

Onze conclusie

Ik vind dat Sven het super goed gedaan heeft. Hij zelf was ook niet ontevreden. In de winkel heeft hij me meerdere keren vervloekt, het uitzoeken van kleding voor mij vond hij namelijk veel moeilijker dan hij vooraf dacht. Ik heb hem geholpen met de maten, maar hij besloot uiteindelijk zelf om de broek in een maatje groter te nemen dan hij eigenlijk bedoeld was.

Uiteindelijk ben ik geneigd om drie van de zes items te houden. De broek sowieso en het zwarte shirtje vind ik ook mega gaaf (daarvan haal ik een nieuwe omdat het knoopje kapot was). Omdat hij kort is, zou ik hem in het dagelijks leven vooral dragen op high waisted broeken of rokjes. In zomer of op vakantie kan het ook prima op een lagere broek denk ik…toch!? Het petje geef ik ook een kans, ook al is deze buiten mijn comfortzone. Ik ben benieuwd hoe jullie vinden dat hij me staat.

Het ‘leren’ jasje gaat terug, ik vind het materiaal gewoon echt niet mooi. Het shirtje met de vlinders ben ik ook duidelijk geen fan van, hij is te cheesy voor mij. Ik had nooit gedacht dat Sven dit leuk vond! Het rokje twijfel ik nog een beetje over, maar het is toch niet echt mijn ding.

Try this at home!

Sven en ik hebben super veel lol gehad tijdens het opnemen van deze video. Ik raad je dan ook zeker aan dit ook eens te proberen! Misschien niet met je partner, maar het kan ook heel goed met een vriend of vriendin! Ik paste kleding die ik zelf nooit uit de rekken had gepakt, met succes. Het shirtje en het petje vind ik een hele leuke aanvulling op mijn garderobe.

Groetjes, Marloes

Hoe vind jij dat Sven het gedaan heeft? Welke items moet ik houden volgens jou?

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 4 jaargeleden

  Hahaha, heeeeele leuke video!! En complimenten voor Sven z’n lef om dit te doen. Een outfit kiezen zonder dat jij m mocht passen is trouwens wel een extra moeilijke opgave.
  Ik zeg….terugbrengen dat te korte shirtje. Wel een leuke stijl, maar er mist wat stof ?
  En het petje is grappig maar niet echt jouw stijl…niet nuchter genoeg. Die broek staat je zeker in de zomer met een leuke platte schoen.
  Eerrrrrrrug leuke video van volgens mij een heel gezellig uitje ?

  Reageer
 2. Oma 4 jaargeleden

  Sven, Sven is dit werkelijk waar je Marloes graag in ziet lopen? Of heb je bij het uitzoeken alleen gedacht aan wat Marloes leuk vind om te dragen?
  Zou ik ook eens met Opa moeten doen?????

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.