Favorieten 2020
| 28 december 2020

Mijn ultieme favorieten van 2020 – Gezond leven

Net als vorig jaar, vertel ik je in de laatste video van dit jaar wat mijn ultieme favorieten op het gebied van gezond leven waren. We hebben het onder andere over sporten, over eten en over ontspanning. Kijk gezellig mee!

Informatie over mijn online cursus vind je hier.

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een prachtig 2021.

Groetjes, Marloes

Wat was een ultieme favoriet van jou in 2020?

Eén reactie

  1. Bij mij staat het boek Master your mindset van Michael Pilarczyk ook in de lijst. Niet alleen voor ondernemers maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het beïnvloeden van je mindset. Ik heb bv geleerd om m’n belemmerende gedachten om te buigen of stop te zetten, m’n gedrag kritisch te bekijken en doelen te stellen.
    Wat hier bij aansluit is de online cursus die ik heb gevolgd van Charlotte Labee, Golden Growth. Over hoe stress, voeding, beweging invloed hebben op je brein en hoe je dit kan beïnvloeden. Heel veel van geleerd.
    Daarnaast de ontdekking van yoga (ook via yoga with Adriene). Begonnen in de eerste lockdown en inmiddels kan ik niet meer zonder. Het heeft me meer souplesse én rust in m’n hoofd gebracht.
    Hetzelfde geldt voor meditatie. Eerst via diverse aanbieders maar nu vooral via de app Meditation Moments, ook van Michael P.
    Dit jaar dus vooral bezig geweest met de mentale gezondheid en ik merk nu dat dit ook doorwerkt op mijn fysieke herstel!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram