Favorieten 2020
Leefstijl Persoonlijk

Mijn ultieme favorieten van 2020 – Gezond leven

Door

Net als vorig jaar, vertel ik je in de laatste video van dit jaar wat mijn ultieme favorieten op het gebied van gezond leven waren. We hebben het onder andere over sporten, over eten en over ontspanning. Kijk gezellig mee!

Informatie over mijn online cursus vind je hier.

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een prachtig 2021.

Groetjes, Marloes

Wat was een ultieme favoriet van jou in 2020?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
 1. Margot 2 jaargeleden

  Bij mij staat het boek Master your mindset van Michael Pilarczyk ook in de lijst. Niet alleen voor ondernemers maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het beïnvloeden van je mindset. Ik heb bv geleerd om m’n belemmerende gedachten om te buigen of stop te zetten, m’n gedrag kritisch te bekijken en doelen te stellen.
  Wat hier bij aansluit is de online cursus die ik heb gevolgd van Charlotte Labee, Golden Growth. Over hoe stress, voeding, beweging invloed hebben op je brein en hoe je dit kan beïnvloeden. Heel veel van geleerd.
  Daarnaast de ontdekking van yoga (ook via yoga with Adriene). Begonnen in de eerste lockdown en inmiddels kan ik niet meer zonder. Het heeft me meer souplesse én rust in m’n hoofd gebracht.
  Hetzelfde geldt voor meditatie. Eerst via diverse aanbieders maar nu vooral via de app Meditation Moments, ook van Michael P.
  Dit jaar dus vooral bezig geweest met de mentale gezondheid en ik merk nu dat dit ook doorwerkt op mijn fysieke herstel!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.