Outfits van een week
Leefstijl Persoonlijk

Mijn outfits van een week!

Door

Ik stap vandaag even een klein beetje uit mijn comfortzone. Ik ga je namelijk mijn outfits van een week laten zien! Heel regelmatig krijg ik vragen over wat ik precies aan heb, dus het leek me leuk om daar eens een hele video aan te wijden. Ik hoop dat je het leuk vind om te zien. Veel kijkplezier!

Mijn kleding

Ik zou mijn stijl omschrijven als vrouwelijk met een speelse touch. Ik houd ervan om een twist aan mijn outfit te geven met een opvallend item. De kleding die ik draag is van hele uiteenlopende winkels. Ik mix hele goedkope kleding met iets duurdere, maar hele dure items heb ik niet in mijn kast hangen. Langzaam kom ik wel in de positie dat ik erover nadenk om meer te gaan investeren in een paar tijdloze duurdere items.

Trends volg ik niet perse, maar ik wordt er toch altijd een beetje door geïnspireerd. Zo had ik 5 jaar geleden echt niet verwacht dat ik weer flared broeken in mijn kast zou hebben ;). Ik houd er echt van om creatief te zijn met de items die ik in mijn kast heb hangen. Soms heb ik echter ook een periode dat ik compleet inspiratieloos ben :).

Is het veel?

Ik zou zeker zeggen dat ik redelijk veel kleding heb, maar het past in een kast (als je mijn sportkleding niet meerekent ;)). Het kan dus zeker nog veel erger! Ik ben iemand die kleding voor een lang tijd draagt. Je ziet dus ook items voorbij komen die misschien al wel 3-4 jaar oud zijn. Ik probeer alle kleding te dragen die ik in mijn kast heb liggen. Als ik dat niet doe, is mijn streven om het weg te doen. In de praktijk heb ik hier echter soms flink moeite mee…want het komt vást nog een keer van pas ;).

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Het is even totaal iets anders dan je van me gewend bent.

Groetjes, Marloes

Hoe zou jij jouw eigen kledingstijl omschrijven?

 

Je vindt dit misschien ook leuk


Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: