Online cursus optima vita
| 15 december 2020

Mijn online cursus is weer te koop!!

Met kriebels in mijn buik van enthousiasme, kan ik je vertellen dat mijn online cursus weer te koop is! In deze cursus begeleid ik je naar een gezondere leefstijl, op een verantwoorde en nuchtere manier. We starten op maandag 11 januari, lekker na alle feestdagen dus :). Geen streng dieet, geen verplichte workouts, maar je gaat een gezond patroon ontwikkelen dat bij jou past. Hierdoor is het ook op lange termijn vol te houden.

Referentie

Iets voor jou?

Wil je graag werken aan een gezondere leefstijl, maar wil je niet op een streng dieet? Wil je evengoed gezellig mee kunnen doen tijdens een avondje uit of een weekend weg? Wil je nu eindelijk eens écht goed voor je lichaam gaan zorgen, zonder dat bepaalde producten verboden worden? Wil je in 2021 een perfecte start maken, maar het daarna ook kunnen volhouden? Dan is mijn cursus zeker iets voor jou!

Video

Omdat ik veel te veel te vertellen heb over mijn cursus, heb ik er een video van gemaakt. Daarin vertel ik je precies wat je kunt verwachten EN ik geef je een uniek kijkje in de lessen.

Beperkt plek!

LET OP: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol dus. Hierna gaat de verkoop weer voor een aantal maanden dicht. Wil je een super goede start maken in 2021? Wees er dan snel bij! Voor het XL pakket kan ik maximaal 7 mensen een plekje geven, deze is dus helemaal schaars! Jullie als mijn vaste volgers zijn een van de eersten die weten dat de verkoop weer begint. Pas later zal ik algemeen reclame gaan maken, maar uiteraard geef ik mijn volgers als eerste de kans zich aan te melden.

Cursus aanschaffen

Hier vind je de verkooppagina van de cursus, met daarop nog een alle informatie op een rijtje. Wil je je gewoon direct aanmelden? Dat kan hier.

Het lijkt me onwijs tof om samen met jou te gaan werken aan het creëren van jouw eigen perfecte gezonde leefstijl.

Hopelijk tot snel in mijn cursus!

Groetjes, Marloes

Zou dit iets voor jou zijn?

3 reacties

  1. Hoi Marloes,

    Wat ziet je cursus er geweldig uit, gefeliciteerd! Ik zou graag mee willen doen, maar met een andere reden: in de afgelopen twee jaar ben ik op eigen houtje veel afgevallen, zo’n 30 kilo, door te switchen naar een gezonde leefstijl en door meer te gaan sporten. Ik heb daarin een vorm gevonden die bij me past, mijn eetbuien en emotie-eten zijn helemaal verdwenen en ik heb af en toe genietmomentjes. Daar ben ik heel erg blij mee en trots op! Toch merk ik dat het eten me nog (te) veel bezighoudt, en dat ik nog (te) streng voor mezelf ben. Ik zou daarom graag weer willen leren genieten van eten, de controle wat meer durven los te laten, en een paar kilo aankomen (al vind ik dat tegelijkertijd nogal eng). Daarom is mijn vraag: is je cursus voor mij ook geschikt, of is het echt heel erg gericht op afvallen? Dankjewel en groetjes!

  2. Hallo anoniem,

    Goed verzoek. Hoe word je weer ‘normaal’? Zelf ben ik genezen van een eetstoornis maar echt normaal als in automatisch goed en gezond werd het nooit. Door de huisarts ben ik nu minstens 10 a 15 kg boven mijn normale gewicht (18,5). Ik vind dit geen succes, maar klemzetten van een jonge vrouw. Jammer genoeg kan deze arts niet begrijpen dat je niet voor altijd een eetstoornispatient bent die vetgemest moet worden, en (gedwongen) mollig door het leven moet. Maar leuk aanbod! Zelf zoek ik eerder naar een cursus intuitief eten. 😎
    Groetjes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram