Sneeuw
| 25 december 2018

Mijn Happy Momentjes #7

Allereerst wil ik je een hΓ©le fijne kerst wensen! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt (gehad). Het leek me vandaag niet de dag om het te gaan hebben over gezond leven. Ik vertelde laatst al vrij duidelijk hoe ik hierover denk ;). Wat me wel heel toepasselijk vind, is vertellen waar ik de afgelopen tijd gelukkig van werd! Daarom vandaag deel zeven van mijn happy momentjes!

Zoals je misschien weet doe ik dit vaker. Ik vertel je over 10 momenten van de afgelopen weken, die me een hele grote lach bezorgden. Sommige zijn relatief grote gebeurtenissen, anderen heel klein. Ik wil je daarmee inspireren om na te denken over jouw geluksmomentjes van de afgelopen tijd.

1. Eindelijk vaker muziek luisteren.

Sinds ongeveer een week heb ik een spotify premium account. Tot mijn grote verbazing is dat voor mij EINDELIJK de trigger geweest om vaker muziek te luisteren. Ik kan nu namelijk super makkelijk muziek en albums zoeken en mijn eigen tracklist maken. Meer muziek luisteren was al tijden een doel van me, nu doe ik het eindelijk en ik word er mega vrolijk van! Je zag het al in verschillende vlogs :).

2. Mensen verrassen met leuke cadeautjes.

Kerst vind ik de perfecte tijd om sommige mensen te verrassen met een leuk cadeautje. Zo stuurde ik iets naar de meiden van mijn Mediabureau, ik verraste mijn stagiaire Tamarah met een shoptegoed bij H&M, ik stuurde een bloemetje naar iemand in de familie die ziek was en we namen een cadeautje mee voor Sven zijn ouders. Mijn ouders hebben we afgelopen maandag als verrassing mee uit eten genomen, omdat ze in de afgelopen jaren veel voor mij (ons) gedaan hebben. Nu mijn bedrijf goed loopt heb ik de ruimte zulke dingen vaker te doen, daar wordt ik MEGA blij van!

3. Enthousiasme van oma over de vogeltaart.

Voor haar verjaardag gaf ik mijn oma een vogeltaart, een soort mega vetbol in de vorm van een taart. Heel regelmatig kreeg ik enthousiaste berichtjes van oma dat er zo veel vogels op af kwamen! Ze vond het super leuk dat nu ook de kleine vogeltjes de kans kregen en niet weggedrukt werden door de grote. Hier werd ik ZO blij van! Morgen krijgt oma een nieuwe vogeltaart van me…nu maar hopen dat ze dit niet voor die tijd leest ;).

4. Jullie lieve reacties op mijn ‘struggles’ video lezen.

Een tijdje terug vertelde ik jullie over de struggles die ik had rondom mijn werk. Ik wil voorkomen dat ik te veel en te hard werk en alleen doen wat me echt gelukkig maakt. Ik vroeg jullie wat jullie leuk vinden om te zien. Jullie reacties daarop waren ZO overweldigend lief. Ik heb alles met een super grote glimlach zitten lezen.

5. Luisteren naar de laatste dagen van Edwin Evers.

Altijd als ik ‘s ochtends in de auto zit, luister ik naar Evers staat op. Afgelopen vrijdag nam hij afscheid na 21 jaar dit programma te hebben gedaan. Ik vond het mega bijzonder! Vooral het lied dat de ‘vrienden van de show’ hadden gemaakt, maakte me warm van binnen.

6. Beseffen dat het de kortste dag van het jaar is.

Misschien super random, maar wel iets dat me een hele grote glimlach veroorzaakte! Ik vind de winter altijd best deprimerend. Pas rond 9uur is het licht en om 16uur wordt het alweer donker. Fotograferen en video’s maken voor mijn blog en YouTube kanaal kan eigenlijk alleen maar tussen 11 en 15uur. Dat de dagen momenteel weer langzaam langer worden, maakt me gelukkig!

7. Veel knuffelen met Sven toen hij terug kwam na een paar dagen weg.

Ik vind het helemaal niet erg om Sven een paar dagen te moeten missen. Ik red me namelijk altijd prima alleen. Als hij dan weer thuis komt, is het altijd alsof we elkaar maanden niet gezien hebben. We knuffelen elkaar helemaal plat en de kusjes vloeien rijkelijk. Ik overlaadde jullie er al mee in vlogmas 10.

8. Gezellig bijkletsen en eten met Rasheeda, op een ‘gewone’ woensdag.

Vorige week woensdag besloten Rasheeda en ik ineens om een mukbang te gaan opnemen. Die zie je komende maandag verschijnen. We hebben het zo gezellig gehad en mega lekker gegeten. Zulke spontane dingen op een random doordeweekse dag maken me blij.

9. Lieve reacties van mensen die mijn groepsles volgen.

Mijn ‘struggles’ besloot ik ook te delen met de mensen die mijn groepslessen volgen. Ik voel me soms namelijk schuldig dat ik voor mijn gevoel niet vaak genoeg nieuwe nummers instudeer. Ook zij reageerden ZO ontzettend lief. Het gevoel bleek volledig in mij te zitten. Ik was zo blij dat ik het uitte, omdat ik het nu naast me neer kan leggen. Open zijn is zo gek nog niet ;).

10. Spontaan een drankje drinken met Sven zn ouders.

Zoals je weet, drink ik niet heel vaak alcohol. Sven zijn familie ook totaal niet. Afgelopen vrijdag waren we bij hen en Sven z’n moeder kwam aanzetten met een heerlijk zelfgemaakt drankje dat ze van kennissen hadden gekregen. We besloten een glaasje te nemen, dat werden er gezellig twee! Ook weer zo’n leuke enthousiaste actie, ik houd ervan!

Ik ben heel benieuwd wat jou gelukkig maakte in de afgelopen tijd. Deze artikelen brengen ook altijd weer een glimlach op mijn gezicht.

Groetjes, Marloes

Waar werd jij gelukkig van de afgelopen tijd?

4 reacties

 1. Altijd fijn, deze artikelen. Ik vind het leuk om jouw momentjes te lezen en te zien dat er ook van die lekker gewone dingen bij zitten.
  Mijn momentjes van gisteren en vandaag:
  – Vanochtend zei manlief om 6.30: ik ga de pup uitlaten, jij mag lekker blijven liggen. Ik ben normaal degene die de ochtend doet en dat vind ik helemaal niet erg. Maar als je je niet zo lekker voelt….heerlijk is dat dan!
  – Gisteren heeft onze pup zich bij kerst-schoonouders top gedragen. Helemaal blij!
  – Gisterenmiddag samen met manlief gewandeld toen de pup sliep, lekker in de zon, samen gekletst, zo fijn.
  – En we hebben gisteravond de naam van ons baby’tje, dat in maart wordt geboren, bekend gemaakt. Manlief Is zo enthousiast en verspreekt zich telkens (bijna)…Dus ik heb m verlost van dit geheim. Leuk kerstcadeau voor ouders en schoonouders….die vinden dat toch leuk om te horen!
  – En mijn broertje heeft dit jaar een cadeautje voor mijn ouders geregeld. Normaal doe ik dat meestal, maar 28 weken zwanger en niet top-fit, dan Is het zo fijn als iemand dat doet.

  Ik ben blij met de mensen op me heen. Ik ben gelukkig met onze pup en ons kindje dat in maart komt….en hormonen zorgen ervoor dat je soms om die kleine dingen moet huilen, haha! Zoals vanochtend toen manlief dat zei….Dan loopt er al een traan πŸ˜‰ dan ben je je extra bewust van die lieve kleine momentjes πŸ€πŸŒΈ

 2. Wat een fijn en blij lijstje! En supermooi om te horen dat het zo goed gaat met je bedrijf! Het is je meer dan gegund <3 Wat een leuk idee ook, zo'n vogeltaart!
  Ik werd blij van de aankoop van het tekenen van het koopcontract voor mijn allereerste koophuisje vrijdag πŸ™‚

  Ik wens jou en je dierbaren heel mooie kerstdagen toe.

 3. Wat mij gelukkig maakt zou je willen weten. Wel, als mijn kleine buurjongetje een koekje komt halen en me dam spontaan om de hals vliegt als ik de deur voor hem op.

  Als ik op de woensdagmiddag bij de oudere iemand blij maak met een paar slofjes die ik gebreid heb en een ander persoon leer haken. Dan ben ik gelukkig dat ik dat mag doen.

  Als ik met Opa knuffel, zoals jij met Sven, dan ben ik super blij dat we dat nog steeds mogen doen. En als ik me realiseer dat wij zo oud mogen zijn samen. Dan stroom ik over van dankbaarheid.

  Of zoals vandaag, eerste Kerstdag, dat onze kinderen en kleinkinderen een super lekkere lunch voor ons verzorgd hebben. Alles hebben ze meegenomen en de tafel vol heerlijk brood, beleg en salades en fruit en sapjes ach met alles wat lekker is klaar gezet. En gezellig met ze allen daarvan gegeten. Dan ben ik enorm dankbaar en gelukkig dat ze dat voor ons doen maar ook zo blij dat we dat nog mogen beleven. Dank je wel lieverds ook namens Opa.

  Ik ben heel blij met de vogeltaart die je voor ons( de vogeltjes) mee bracht.

  Ik voel me bevoorrecht dat mijn zus( die alleen is) morgen te gast kan vragen en dat zij bij ons wil komen.
  Dat zijn allemaal geluks momenten of zelfs tijden.

  Zo maakte het me zo gelukkig dat je het voor ons over hebt om helemaal uit Groningen bij ons een kopje thee te komen drinken en/of een spelletje te doen.

  Dit zijn een paar momenten waar ik zo super gelukkig en blij van word dat ik me moet inhouden om niet van pure blijdschap in huilen uit te barsten.

  Lieverds ik ben een gelukkig oud mens!!!!!
  Liefs Oma.

  1. Lieve Oma, ik ben er zelf ook een hoor! Maar ik denk dat ik een jonge Oma ben. Dat maakt niet dat ik minder geluksmomentjes heb want ik geniet volop van mijn drie kleinkinderen. Wat heeft U het lief geschreven. Dankbaar ben ik ook omdat ik Oma mocht worden en omdat mijn kinderen gelukkig zijn. We zien ze morgen en dan borrelt mijn hart over van geluk! Fijne feestdagen voor iedereen!
   Liefs Conny.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram