Leefstijl Persoonlijk

Mijn Happy Momentjes #6

Door

Ik probeer regelmatig stil te staan bij de dingen in het leven die me gelukkig maken. Dit lijkt heel vanzelfsprekend, maar soms vergeten we hoe waardevol bepaalde momenten zijn. Vandaag neem ik je weer eens mee tijdens het terug denken aan deze ‘happy momentjes’. Ik kwam er namelijk achter dat de laatste keer dat ik dit deed, alweer december 2017 was!

Hieronder 10 momenten die me de afgelopen tijd ontzettend gelukkig hebben gemaakt.

1. Onze bruiloft herbeleven op de bruiloft van mijn broertje en schoonzusje

Dit was zo’n geweldige dag! Wat was het een prachtige bruiloft en wat heb ik genoten van het zien stralen van het prachtige bruidspaar. Daarnaast was het heerlijk om op deze dag extra herinnert te worden aan onze eigen bruiloft. Ook is het een geweldig moment met familie om ons heen. Ik zie bijvoorbeeld mijn opa, oma, oom en oudtante niet vaak, maar nu wel!

2. Knuffelen tijdens Netflix

Samen dingen doen vind ik heel erg fijn, maar ik ben ook zielsgelukkig als ik voor Sven lig met zijn armen om me heen terwijl we een serie of film kijken. Momenteel kijken we trouwens Vampire Diaries op Netflix.

3. Beseffen dat mensen écht voor je klaar staan

Hierover wil ik niet teveel in detail treden,  maar in de afgelopen weken heb ik een aantal keer tranen in mijn ogen gehad omdat mensen om mij heen ZO lief zijn. Natuurlijk weet ik dat ik schatten als familie en vrienden heb, maar op sommige momenten besef je even hoe diep die band gaat.

4. Facebook berichtje

Een super lang bericht krijgen via Facebook van een van jullie. Een heel ingrijpend verhaal van een meisje dat veel heeft meegemaakt met haar gezondheid en mede dankzij mijn video’s nu langzaam vooruit gaat en de kracht weer vindt. Daar wordt ik echt even heel stil en heel gelukkig van… 🙂

5. Bootje varen met Sven en mijn kleine neefjes

Het was maar een klein stukje door de sloten aangrenzend aan de achtertuin, maar mijn neefjes van 4 en 2 en wij zelf hebben hier zo van genoten! Gewoon heel simpel met een opblaasbaar rubber bootje met pastic peddels, haha.

6. Extra speciaal uit eten met vrienden

Tijdens onze bruiloft kregen we van vrienden een speciaal etentje aangeboden. Laatst was het zo ver. We aten bij de Pijp in Groningen en kregen de meest heerlijke hapjes en gerechten. Echt iets dat Sven en ik niet zo snel zelf zouden doen, maar wat ik wel mega bijzonder én lekker vond.

7. Dat gevoel na een loodzware workout

Je kon het al zien in mijn vlogs. Ik doe de laatste tijd andere trainingen dan normaal. Laatst op een zondag had ik het ZO zwaar. Als je dan toch de hele workout afmaakt, voel je je zo freakin’ trots op jezelf.

8. Lekker bijkletsen met papa

Ik heb mijn ouders al een paar weken niet gezien. Dat komt vaker voor, want ze wonen niet heel dichtbij ons. Het is dan zo gezellig om af en toe lekker bij te kletsen over de telefoon! Zoals laatst, toen ik wist dat mijn vader alleen thuis was…hebben we fijn een half uurtje zitten babbelen.

9. Lunchen en shoppen met een vriendin

Laatst kwam vriendin Annelies gezellig naar Groningen, samen met haar dochtertje. We hebben heerlijk geluncht, een beetje geshopt en vooral heel veel bijgepraat. Een extra mooi moment was toen haar kleine meid enthousiast ‘Dag poesje!’ naar me riep toen ze weg gingen :).

10. Boerengolf met een mega regenbui

Afgelopen zondag hadden we een familiedag van Sven z’n familie. Ik genoot zo van het boerengolf spelen, zelfs ondanks een mega regen/hagelbui! Dat is vrij uniek voor mij, want zoals je misschien weet ben ik echt een mietje als het om slecht weer gaat. Ook het ontmoeten van zijn neven en nichten vond ik heel speciaal.

Ik ben heel benieuwd wat jouw genietmomentjes waren de afgelopen tijd!

Groetjes, Marloes

Wat maakte jou de laatste tijd gelukkig?

 

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Vera 4 jarengeleden

  Fijn zijn de kleine dingen….nu ik zwanger ben en heel wat misselijke weken achter de rug heb, geniet ik van de uurtjes dat ik me beter voel! Of juist als ik misselijk ben en mijn man neemt me mee voor een blokje om omdat dat helpt…Ook al heb ik eigenlijk geen zin….en dat hij mijn geknotter aankan, me knuffelt en zegt dat hij het echt niet erg vindt.
  En natuurlijk ook de grote dingen, zoals de echo’s bij de verloskundige… En weten dat we over 7 weken een puppy krijgen. Dat zijn de grote bijzondere gebeurtenissen!
  #knuffelavondjes zijn de beste!!

  Reageer
 2. Milou 4 jarengeleden

  Mijn genietmomentjes:
  Bij ons nieuwe huis kijken wat nu gebouwd wordt, elke keer zijn ze weer wat verder en dromen we weer van hoe het straks echt zal zijn.

  Laatst met mijn man een vrije dag genomen toen onze dochter op de opvang zat. We hadden echt niks gepland en zijn lekker naar het strand gegaan om te zien hoe de dag loopt. Heerlijk gewandeld, verse oesters (hij) en sashimi (ik) gegeten en van de zon genoten.
  We leven toch in een wereld waar je veel aan het plannen bent en er tijdsdruk is. Nu hoefden we gewoon even niks en het was zo relaxed.
  Met onze kleine meid van 3 dagelijks genietmomentjes als ze bijv zegt: mama je bent mijn beste vriendin. Smelt!
  Geluk zit in een klein hoekje ?

  Reageer
 3. Silke 4 jarengeleden

  Super om te lezen!
  Ik ben begonnen met elke dag een aantal dingen opschrijven waar ik dankbaar voor ben, je gaat daar inderdaad al zo snel aan voorbij!
  Van de week toevallig, had ik nog ruim tijd voor mijn bus kwam op het station. Toen ben ik even naar de Starbucks gegaan voor koffie en heb ik daar in mijn eentje een kwartier aan een tafeltje gezeten, genietend van mijn koffie. Dit is iets wat ik normaal eigenlijk nooit zou doen, maar waar ik nu van denk: dit zou ik veel vaker moeten doen!
  Het leuke was dat ik aan de praat raakte met twee gepensioneerde mannen, we hadden een onwijs leuk gesprek! Zo waardevol in plaats van dat je maar continu op je telefoon aan het kijken bent.
  Zo nog heel veel momentjes, goed om je daar bewust van te zijn!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: