mijn rare gewoontes
Leefstijl Persoonlijk

Mijn Happy Momentjes #4 – Liefde en Monkeytown

Door

Ooohhhh jongens, het was 14 december 2016 dat ik jullie voor het laatst vertelde waar ik gelukkig van werd! Hoog tijd dus voor een update. Ik vertel je waar ik in de afgelopen weken vrolijk van werd. Soms zijn dat hele grote dingen, soms hele kleine. Ik daag je uit om ook eens na te denken over wat jou gelukkig maakt!

Hieronder 10 momenten die mij de afgelopen tijd gelukkig hebben gemaakt, in willekeurige volgorde.

1. Een heerlijk weekend weg met Rasheeda, dat hebben jullie al kunnen zien in mijn vlogs. We hebben lekker geshopt, sauna’tjes gedaan in het hotel, heerlijk gegeten, veel gelachen en goede gesprekken gehad. Wat een super fijne tijd was dat! ♥

2. Voor het eerst écht contact hebben met het lieve kindje van vriendin Marloes en haar vriend Mats. Ik had hem alleen gezien toen hij net geboren was. Nu was hij zes maanden oud toen ik in Antwerpen was. Voor het eerst kon ik met hem stoeien, hem aan het lachen krijgen en zien hoe hij zich ontwikkelde. Wat super bijzonder is dat toch!

3. Languit op de bank liggen tegen lieve Sven aan, terwijl we de nieuwste aflevering van Sherlock Holmes keken. Het klinkt misschien heel ‘gewoon’, maar voor mij zijn zulke momenten ZO waardevol. Ik merk dat ik heel vaak toch met mijn werk bezig ben, doordat ik tussendoor mailtjes beantwoord of reacties lees. Nu was ik echt even helemaal ontspannen. Ik moet dat echt vaker doen!

4. Ik heb de laatste tijd aardig wat nieuwe kleding gekocht. Je zag het al in mijn vlogs. Ik wordt daar soms zo gelukkig van! Vooral van mijn nieuwe groene broek met wijde pijpen, omdat het écht iets anders is dan wat ik in mijn kast heb liggen.

5. Op het terras zitten in het zonnetje met lieve Anneloes op een random vrijdagmiddag. Het grote voordeel van ondernemer zijn, is dat je je eigen tijd kunt inplannen! Ik besloot dus een vrijdag grotendeels vrij te nemen en genoot van gezellgheid, een wijntje, nachos met kaas en het fantaseren over onze bruiloften (zij trouwt een week voor mij!)

6. Quality time met mijn schoonmoeder. We gingen heerlijk lunchen, shoppen en eindigden bij de Starbucks. Ze is namelijk net zo’n Starbucks-addict als ik :).

7. Al jullie lieve reacties lezen op Instagram, YouTube, Facebook en op mijn blog. Ik lees letterlijk ALLES en probeer zo veel mogelijk te reageren. Jullie zijn zooooo lief! Ik ben daar super blij mee, want ik zie het ook wel eens anders op andere blogs en kanalen.

8. Een leuk gesprek met het restaurant dat voor de catering van onze bruiloft gaat zorgen! We zijn heel langzaam dingen aan het regelen, waardoor onze dag steeds meer vorm krijgt. Ik word daar super blij van.

9. Nu ga je me echt uitlachen, maar ik ben in de afgelopen weken voor het eerst in mijn leven naar de pedicure geweest. Geloof me….dat was HARD nodig, hihi. Ik word er vrolijk van om éindelijk eens goed voor mijn voetjes te gaan zorgen. Een bruid met lelijke voeten onder haar mooie jurk kan natuurlijk niet ;).

10. Op nummertje 10 staat…..MONKEY TOWN!! Ik ben weer eens met mijn schoonzusje en mijn kleine neefjes (en Sven en mn schoonmoeder) naar dit super leuke speelparadijs geweest. Ik wurm me met alle liefde in alle kleine hoekjes en gaatjes terwijl ik achter mijn neefjes aan ren. Niet alleen word ik gelukkig van hun grote glimlach…maar stiekem voel ik me zelf ook weer een klein beetje kind.

Ik vind het super belangrijk om even bij zulk soort momenten stil te staan. Het is zo verleidelijk om gewoon je leven te leven en te vergeten om te genieten van deze geweldige momenten. Ik ben dan ook super benieuwd naar jouw geluksmomenten van de afgelopen tijd (eentje noemen mag natuurlijk ook ;)).

Groetjes, Marloes

Wat waren jouw ultieme geluksmomentjes van de afgelopen tijd?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. Neverdullmoments 5 jarengeleden

  Wat goed om hier af en toe bij stil te staan! En hoe toevallig dat jij en Anneloes vlak na elkaar trouwen, leuk man 🙂

  Mijn geluksmomentjes van afgelopen tijd:
  – ik ben op vakantie op Texel en er kwamen een paar vriendinnen speciaal voor mij en m’n zus naar het eiland om een dagje Texel mee te pakken. Super gezellig!
  – ik geef les en een leerling zei: mevrouw, ik hoop dat ik u volgend jaar krijg. Dat is echt zo leuk om te horen.
  – m’n vriend en ik liepen over de markt en hij zei dat ik een bosje bloemen mocht uitzoeken, schattig.
  – aankomende zaterdag gaan we een huis bezichtigen

  Leuk om hier over na te denken, Thanks voor de inspiratie!

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Wow wat leuk!! Succes met het bezichtigen!

   Reageer
 2. MarionHak 5 jarengeleden

  Oke, Marloes, dan doe ik ook een boekje open.
  -Ik ben thuisblijf moeder en elke dag word ik daar vrolijk van. Dat ik zo mag genieten van mijn kinderen en ik doe alles prijsbewust en dan kan ik zo vrolijk worden dat het écht niet allemaal heel duur hoeft.
  – Stukje fietsen met mijn jongens (1 en 2 jaar) (eigenlijk alles wat ik doe met de kids (boekje lezen in het zonnetje terwijl zij in de tuin spelen)).
  – Ik ben snel achter elkaar 2x moeder geworden, beide met keizersnede, heeft totaal geen goed gedaan aan mijn buik en nu ik weer intensief sport met jou zie ik het langzaam veranderen en ook deze levensstijl kan mij zo gelukkig maken!
  – Een heel lieve man hebben die mij toch altijd weer kan verrassen (zo waren we pas 4 jaar getrouwd en had hij achter mijn rug om met mijn moeder het e.e.a. bekokstoofd zodat we samen op pad konden).
  – Bloemen in mijn achtertuin gezet, en ooo wat staat dat weer gezellig!
  Zo, heb je mij ook weer een stukje leren kennen:)
  Groetjes en liefs weer, Marion Hakstege

  Reageer
  • Marloes 5 jarengeleden

   Zoooo leuk om te lezen! Dank je wel voor het delen.

   Reageer
 3. Lise 5 jarengeleden

  Leuk artikel! Mijn blije momentje van vanochtend was dat mn experiment was gelukt 🙂
  Ik had wetabix verkruimeld in yoghurt met wat kaneel en cocoa poeder en dat een nacht in de koelkast laten staan. Nu is het een soort pudding, erg lekker 🙂

  Reageer
 4. Lisanne 5 jarengeleden

  Ik ga zo mijn vriend van het vliegveld weer ophalen na een veelte lange vakantie met zijn vrienden ben ik super gelukkig als die vanavond gewoon weer naast me ligt!!

  Reageer
 5. romy 5 jarengeleden

  Wat heerlijk om te lezen Marloes je bent blij met de mooie momenten, in je leven,
  voor ons zijn er ook een paar ,
  Heerlijk samen wakker worden ,
  genieten van een tochtje met de fiets door de Drenthe s a om de hoek van ons huis, dat is zo een rijdom.
  samen eten en klaverjassen met vrienden, daar wordt wat afgelachen
  sporten en genieten om dan koffie drinken en het leven door te nemen
  samen aan ons hobby’s werken
  tja een nog zoveel meer zijn dankbaar voor zo veel geluk.
  groetjes romy

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: