Mijn avond routine
| 26 oktober 2018

Mijn Avond Routine Na het Sporten

Deze video is ontzettend veel aangevraagd door jullie! Ik ga je laten zien hoe mijn avond routine eruit ziet na het sporten. Je ziet mijn avond vanaf het moment dat ik thuis kom van de sportschool, totdat het licht uit gaat om te slapen. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Mijn avond routine

Als ik ‘s avonds na het sporten thuis kom, ga ik vrijwel meteen naar de keuken om eten te maken. Als ik namelijk direct op de bank plof, kom ik er waarschijnlijk niet meer vanaf ;). Ik maak een goede herstelmaaltijd met eiwitten en koolhydraten en tegelijkertijd maak ik mijn lunch klaar voor de volgende dag. Ik plof op de bank met mijn maaltijd en neem even een rustmomentje.

Dan is het tijd om te douchen en me klaar te maken voor bed. Ik leg mijn kleding voor de volgende dag vaak ook al klaar, om outfit stress in de ochtend te voorkomen. In bed kijk ik vaak samen met Sven nog even een vlogje en dan ga ik slapen. Je ziet alles uitgebreid in de video!

Is jouw routine heel anders?

Ik ben heel nieuwsgierig op welke punten jouw avondroutine verschilt met die van mij.  Vaak heb je zo je eigen gewoontes en ik vind het altijd heel interessant om te zien hoe anderen dat doen.

Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken!

Groetjes, Marloes

Is jouw avondroutine heel anders dan die van mij?

 

2 reacties

  1. Leuke Video! Ik vind het wel leuk om af en toe zo’n ‘andere’ Video te zien ? Ik ga vaak na het werk sporten. Maar ik ga echt wel eerst douchen voor het eten maken ? Ik leg ook altijd mijn outfit voor de volgende dag klaar, zoveel makkelijker.
    Voor het slapen lees ik altijd een kwartiertje, een tijdschrift ofzo. Ik merk dat ik zo veel beter slaap dan als ik tot op het laatste moment tv kijk/internet ( m’n wekker is wel op de telefoon, dus toch weer een schermpje)

  2. Hoi Marloes,

    Leuk om eens jouw avondroutine na het sporten te zien. Je zegt in de video dat je maar één keer per week je haar wast. Hoe doe je dat dan op de andere dagen waarop je gesport hebt met al dat zweet in je haar? Spoel je het dan alleen uit met water? Gebruik je wel eens droogshampoo? Ik ben benieuwd hoe je het doet, want ik loop hier wel een beetje tegenaan.

    Groetjes,
    Jennifer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram