favorieten 2019 gezond
Leefstijl Persoonlijk

Mijn 15 favorieten van 2019 – Gezond eten en sporten

Door

Het leek me ontzettend leuk om de laatste video van het jaar te wijden aan producten, gadgets en maaltijden die mijn ultieme favorieten van 2019 waren. Wat gebruikte ik de afgelopen tijd meer dan ooit en welke producten hebben me geholpen in mijn proces van gezond leven? Veel plezier met kijken! Ik hoop dat je misschien nog wat inspiratie op doet.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar jouw favorieten van het afgelopen jaar. Heb je misschien nog tips voor mij of voor andere kijkers?

Groetjes, Marloes

Wat is jouw ultieme favoriet van 2019?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. A. 3 jarengeleden

  Dag Marloes,
  Jij bent mijn favorietje van het jaar 2019. Ik doe zeker mee in januari.

  Fijn eindejaar!

  Reageer
 2. Katinka 3 jarengeleden

  Mijn favoriet dit jaar was volkoren/vezelrijke knäckebröd als lunch, en bloemkoolrijst als avondeten. En qua snack dadels gevuld met pindakaas of tahin. Wat betreft sport ben ik juist met zware krachttraining bezig, krijg er veel energie van!

  Reageer
 3. Sarah 3 jarengeleden

  Jij, optima vita! Ik volg jou nu een aantal maanden en heb heel veel plezier in de workouts en de tips die je geeft. Ook jouw vlogs kijk Ik graag. Ik ben dit jaar flink met mezelf bezig geweest. Gezond eten en leven waar Ik mij erg goed bij voel. Een paar maanden terug een buikwandcorrectie gehad ivm 2 zwangerschappen en sinds kort het sporten weer aan het oppakken waar Ik mij nu nog beter bij voel. 2020 ga Ik dit doorzetten en blijf Ik jou volgen. Dankjewel!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: