Bruiloft voorbereidingen
Leefstijl Persoonlijk

Makro Shoplog, Sieraden en Trouwkaart – Bruiloft video #5

Door

Wat komt 8 juni toch al ontzettend dichtbij! Het gaat ontzettend goed met de bruiloft voorbereidingen, dus ik vond het leuk om jullie weer eens een update te geven. Je ziet wat we de afgelopen periode hebben gedaan.

In deze video

Ik laat je zien hoe onze trouwkaart eruit ziet, die inmiddels namelijk verstuurd naar vrienden en familie. Daarnaast zie je hoe ik met Yvonne en Rasheeda stukjes in elkaar knutselde voor op de tafels. Ik ging met Sven naar de Makro voor een aantal inkopen, waarvan ik een shoplog laat zien. Ook zie je mijn sieraden. Ik ging voor neppe rosé gouden oorbellen en een armband. Ik wilde hier niet teveel geld aan uitgeven, omdat ik ze waarschijnlijk maar 1 dag draag.

De komende tijd

Nu is het tijd voor de laatste voorbereidingen. Binnenkort ga ik voor een proefkapsel, voor mijn proefmake-up, ik wil wimperextensions laten zetten en eventueel mijn nagels laten doen. Daarnaast gaan we verzinnen welke hapjes we willen serveren en hoeveel drank we in gaan slaan. We gaan met de fotograaf alvast locaties vaststellen voor de fotoshoot en ik ga verder nadenken over de inrichting. Genoeg te doen nog dus!

Zou je het leuk vinden om nog een video te zien van de laatste voorbereidingen? Of vind je het nu eigenlijk wel genoeg geweest? Ik hoor het graag van je.

Groetjes, Marloes

Wat vind jij, zal ik kleine rosé gouden knopjes in mijn tweede gaatjes doen?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Alicia 4 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Weer een super leuke video. Nu gaat de tijd echt snel, aftellen tot de bruiloft!

  Ik denk dat in het tweede gaatje van je oren een klein knopje heel leuk zou staan, dus ik zou ze zeker kopen en dan kan je zelf altijd nog beslissen wat je wilt.

  Daarnaast zou ik het ook super leuk vinden om nog een bruiloftvideo vlak voor jullie bruiloft te zien met de laatste voorbereidingen!

  Ik wens je heel veel plezier met de voorbereidingen, het ziet er allemaal erg leuk uit!

  Liefs, Alicia

  Reageer
 2. Vera 4 jarengeleden

  Geniet van jullie voorbereidingen! Leuk als je ze met ons wil delen. Ik vind het superleuk om mee te mogen kijken?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: