make up routine
| 11 mei 2018

Make up Routine van een Fitgirl

Ik ga vandaag na heeeeeelll veel verzoekjes compleet uit mijn comfortzone. Ik ga je laten zien hoe mijn make up routine eruit ziet. Jullie vragen daar letterlijk al jaren naar. Omdat ik er eigenlijk gewoon geen klap verstand van heb, wilde ik er tot nu toe niets mee doen. Uiteindelijk heb ik besloten toch een video op te nemen. Heel veel van jullie zullen tenslotte ook ‘gewoon maar iets doen’. Hopelijk vind je het leuk om dat te herkennen bij mij ;).

Mijn routine

Ik denk dat ik iets meer make-up gebruik dan de gemiddelde Nederlandse vrouw. Heel soms doe ik alleen even wat mascara op, maar op de meeste dagen gebruik ik ook foundation, concealer contourpoeder, blush, highlighter, een wimperkruller, wenkbrauwgel en fixing spray.

Dit betekent trouwens niet dat ik me schaam voor mij make-up-loze gezicht. Ik ga gerust naar de supermarkt zonder make up. Ik vind tutten echter super leuk en ik houd ervan om te experimenteren met make up. Ook vind ik dat ik er net iets verzorgder uit zie met een laagje make up. Ik houd niet van een ontzettend dikke laag, daarom gebruik ik van alle producten maar een heel klein beetje. De fixing spray die ik aan het eind gebruik, helpt bij het krijgen van een naturel look.

Oogschaduw en lippenstift

De twee dingen die ik niet of nauwelijks gebruik, zijn oogschaduw en lippenstift. Lipproducten draag ik heel af en toe. Ik merk alleen dat ze er vrij snel af gaan, of mijn lippen heel erg uitdrogen als ze wel longlasting zijn. Ik doe het daarom meestal niet op. Oogschaduw draag ik alleen bij een feestje, anders eigenlijk bijna nooit.

Ik ben heel benieuwd wat jij van mijn routine vindt! Herken je dingen? Of is jouwe juist compleet anders. Mocht je tips hebben voor mij, dan zijn die uiteraard altijd welkom.

Groetjes, Marloes

Hoe ziet jouw make up routine eruit?

4 reacties

 1. Heeeele leuke video, omdat je laat zien dat we allemaal maar doen wat we denken dat goed Is. Het gaat er uiteindelijk om dat we ons zelf prettig erbij voelen…toch?

  Ik gebruik juist niets op mijn huid…die laat ik mooi zijn van zichzelf. Heb last van eczeem als ik er iets op smeer dus ik hou mijn huid van nature gezond.
  Ik gebruik altijd mascara, meestal een beetje oogschaduw in een naturel-tint (licht bruin/roze). En ik begin de dag altijd met een lichte lippenstift…die verdwijnt en ik ben echt te veel met andere dingen bezig om die bij te werken, hahaha!

  Oh, en ik ben ook zo ‘groen’ met make-up’ dat ik alleen Hema-producten gebruik. Vind de mascara daar prima!! ?

  Heeeeel leuk om te zien ?

 2. Hele leuke video. Heb wel wat zitten grinniken achter mijn schermpje. Niet om je uit te lachen, maar omdat het zo herkenbaar is. Ik doe nl ook maar wat??. Gebruik alleen dagcreme voor mijn gezicht, verder oogpotloodje en ik laat 1 x in de zoveel tijd mijn wenkbrauwen bijwerken en verven.
  Fijn weekend alvast,
  Groetjes Sonja

 3. Ja leuke video!! Ik hou super van tutten, en ik hou juist van lippenstift! Ik ga de deur niet uit zonder eyeliner (behalve als ik ga sporten) Het is echt super leuk om anderen hun makeup routines te ik spiek ook altijd even als ik mensen zich zie opmaken in de trein of zo 🙂 Nog wel even een tipje, de SPF in je foundation is waarschijnlijk niet voldoende. Om de SPF factor te krijgen die is geadverteerd moet je namelijk vrij veel gebruiken,. Veel meer dan de meeste mensen aan foundation op zouden doen. Dus als je geen aparte zonnebrand gebruikt omdat je denkt dat je het uit je makeup krijgt, dat valt dus best tegen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram