Laat haar stralen
Leefstijl Persoonlijk

Laat haar stralen – Complimenten geven.

Door

Van Andrélon kreeg ik de uitdaging om andere vrouwen aan te sporen elkaar sterker te maken. Vrouwen kunnen onderling aardig gemeen zijn, bewust of onbewust. Vaak is dit uit onzekerheid. Zonde natuurlijk, want hoe mooi zou het zijn als we elkaar laten stralen!?

Disclaimer: Ik maak deze video in samenwerking met Andrélon. 

Onzekerheid

Je herkent het vast wel, de onzekerheid of het jaloerse gevoel dat je kunt krijgen als iemand anders super succesvol is, of er prachtig uit ziet. Iedereen heeft hier wel eens last van! Besef je echter dat dit een hele nutteloze emotie is. Hoe mooi is het als je dit kunt omzetten in bewondering en trots voor de ander!? Bij mij heeft het ontzettend geholpen om te beseffen dat iedereen zijn/haar eigen kracht heeft. Ik ben misschien niet zo modebewust als sommige meiden, maar ik heb wél een eigen bedrijf opgestart. Kijk dus niet naar wat je níet hebt of kunt, maar houd het positief en ken je eigen krachten!

Laat haar stralen

Probeer daarnaast eens om te benoemen wat je bewondert bij andere vrouwen! Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua persoonlijkheidskenmerken of dingen die diegene bereikt heeft. Je zult merken dat je niet alleen haar ontzettend laat glimlachen, maar dat je er zelf ook een goed gevoel van krijgt.

Op deze manier kunnen wij vrouwen elkaar ondersteunen, laten stralen en sterker maken! Ik sta helemaal achter deze visie en missie van Andrélon.

Groetjes, Marloes

Wie bewonder jij? Waarom?

Je vindt dit misschien ook leuk


Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: